МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

новорічна промова (OSR-2)

01/30/2001 | кучма
Дорога земля привида !
Адаптуйтеся, що блукання в індії незабутнього моменту, історій частого місця, примха ах повалила вівси до подібно до нашого.
Полуменіння смерті Їди до Миру вступає в XI - скасувати третій millennia.
У важкій роботі майте, як нова недосліджена епоха,. Ріст від грандіозного перетворення з політичної точки зору знищують вражаючий sghientifigh, технічно далеко з досягненням, від високого гуманізму польотів, яким стають, знищують благородство знищують духовне провіщення рогу носять внизу жахливий, це несе з собою нас, велике існування знищують чекання, так, щоб що носили внизу не більше менше гетто носять внизу ультра.
На нашому безпрецедентному агломераті очей, земля привида розподілила всі довічні сторони, набуваючи спокійні нові якості.
На нашій світовій команді їдять очі заснування рояля полум'яної смерті est.
Ми над ведмедем над usa безпосередньо внизу питання знищують батька: Я, що місце знищує, що роль відтягає до в штормовому до цього робочого далеко з полум'яним відливанням їди pragmatist миру постачання смертю надають нічне слідування імені до, як знищують до нашого?
Сечовина Вчасно, коли, щоб зберігатися не пришитим перед попередниками, всіма генераціями народів зростання - для того, як примушують їхні прощальні слова знищити продовжують їхню низькість, від, засобами що існує всередині до тимчасового вікопомного.
Всередині, як там сечовина, який всі основи, чесно французькі до в історії вічі знищують до збирача губки.
Знищте передовим до того, примха ах вступає в десяту незалежність року, місця зуба, як полум'яна смерть їди висловлюються.
До Нашого за наших часів важких народів, це є перешкода.
Як перешкода носять внизу, що, ті труднощі переслідував більший менший знищують ми quiche, примха ах штовхається, тільки б не нерішучість, незгоди носять внизу пропускають духовний ріг.
Бийте палкою це до подання, яких ми проходжуємо beginning, в тому часі, як. Знищте повтореним на тому для духовного рогу, величезний з політичної точки зору, після миттєвої дезинтеграції одна удача, коли духовний ріг не тільки агрономічне заснування зв'язки, сумки ik розриву звичайного довічного методу знищують часте місце долі.
Для зростання, примха ах був один з несучих елементів hued союзної розміщеної системи, полум'яна смерть їди випробувала цей upreared особливо серйозна робота далеко з агонією. Біта, примха ах це не залишається аморфним знищують велетенський жахливий brian, знищують оточені грати,, щоб надати ручний vulvae деградації удачі.
Ми переслідуємо подібно владнали, що всі проблеми з кордоном, deservingly дошка експертів всередині європейськими робочими довгими шляхами з долею привида миру.
Заради підкріплення в світі поламається покладають в сумку ik ghoulish ріг зростання, примха ах добровільно штовхається у згоді ядерних арсеналів, найбільш могутня в світі.
Безприкладний, Це чого-небудь є, здійсненне вище безпосередньо, світанок нашої державної системи, factual, знищують не оголошеним доказом знищують відбивання рішення до над всіма інтересами людства.
Погіршення розпростерлося мнуча глину ступня цього, продиктованим вищою відповідальністю пішов внизу, закривається ядерна енергетична електрична електростанція Чернобыльской.
Ця дошка експертів всередині знаковим прикордонним знаком в хроніку 2000 року знищують найновішу історію тільки не зростання, ведмідь у весь внизу відпочиває.
До перерви в навчанні педанта у великому державному іоні бивня І цього, відповідальні державні устрої їдять полуменіння зваженої смерті, в sub відносинах etc nigh, між ghoulish, під регіоном al.
У зростанні, де залишаються правильним до націй, десяти, яких представники знищують до національності, до ghoulish рогу релігії, де там сечовина, істотні відмінності між іншими територіями, землею привида знищують goon польоти на цій землі не був знищують не буде.
До появи, щоб помітити весь, що разом з блуканням, дорогою землею привида, на рівновазі, що, хто робить зусилля, щоб виставити нашим нас недемократична удача знищують нецивілізованим.
Тривоги викидають вірять, особливо всередині урочисто піднятий опускають момент, що їдять полум'яну смерть найбільш більше вітає перехідну стадію, примха ах росте вже надмірного педанта цього. Знищте передовим в економіці, примха ах визначає весь, наше існування.
2000- є таким, той присутній на році, агрономічному жахливий, сприяють вже одній цій сечовині до sub хорошого bye в тому ж синхронізованому далеко з теплом знищують ghoulishly. Однак, примха ах принесла це знищують серйозні випробування погодним елементом, мене примхи витрат ах керівництво, щоб заборонити знищує всередині до за наших часів часу.
На фірмі поламається ik сумки зростання динаміту ми сечовина, примха ах проходжує beginning, доки для розміщеної річниці десять.
До Того, є тим, той мюнхен в даний момент є ті збори відмовляється, грайте всередині в зростанні.
Ik тих сумок Розриву, мертвий до цього, створеного кращим, до добробуту знищують молоток народів.
Стадія І для мети, щоб зробити слідування з'їла полум'яну смерть кожний рік пролому в соціальній сфері.
Дорогий привид подібно молодості!
Від, як, знищують тільки від, як - весь разом знищує кожний специфічно - залежить, динаміт року, що 2001, початок, оптимістично, ефективно знищує жакет тону, що відстає, до всього слідування.
З допомогою не бути хлібні один, який є багно, знищують в наших планах, на нових баронесах претендента надають нічну сечовину імені, примху ах земля привида є атрибутивна здача внайми внизу бивень цього, табличні точки знищують мету, як подальше відродження духовності нації, надають ik сумки її вічний mogul од т чесно знищують почуття.
Все те - не тільки високий храм simbol, ведмідь і точно внизу знання нашого існування, без примхи ах продовжують блукання ні щомісячний fulfillment, ні vulvae деградації, примха ах є, ні історична перспектива.
Там сечовина правди немолодої жінки знищує корисного для здоров'я солдата, як, примха ах ніколи не втрачають реальність. Бере сліпучий блиск викидають передбачають одного з них - викиньте час, щоб розбитися викидають полум'яну смерть кам'яної їди знищують час, щоб зібратися його. Ті, кого бажання знищують у майбутньому, щоб зберігати камінь для грудей, діалектного тосканського діалекту при їді до гріха полум'яної сонячної великої смерті перед народами знищують відповідальність перед історією, примхою ах ніщо не забуватиме не знищують нічого не прощатиме.
Сьогодні, на кордоні вікопомному, І одного разу більше переслідують, що, щоб знищити ніколи не буде дозволений до ghoulish смерті полум'яної плотви їди знищують залишок в удачі знищують soberness, щоб зв'язатися до, досі, через те, що небезпечні варіанти розвитку подій, щоб вкинути всередині віднесений течією пошкодження до солдата виру знищують пристрасті союзника.
Усвідомлення до цього всього, надії для вашого розуміння знищує віднімання.
Сьогодні в часі прізвиськ, коли хутром планети до року з'їв провину полум'яної смерті 2001, в Фінансовому вулику був хутряним колишнім ghoulish третім millennia полум'яної смерті їди.
Незмінна надія знищують вірять, що для, досі, як відкритий час, коли навчання цього є полум'яної смерті їди, недосконалі рішення, рішучі для деякого наміру або іншого знищують вагомий звершень, довір'я до себе, відмовляється знищують можливості.
Якщо житиме стають до далеко з педантом різкості цього так, потім в кінцевий XI ought, проводячи лінію його осідання, наші спадкоємці пригадають за наших часів генерацію їдять слово, підпорядковане за допомогою полум'яної смерті. Знищте sub: вони думка знищують солдата, рубанені тільки від не себе знищують надають нічне ім'я, знищують викидають нащадків, викидають Надалі світську долю.
Пошліть все блукання, дорогу землю привида, в зростанні знищують не в фактичному зростанні, серцеві слова, які переходять з Новим роком, роблять далеко Кампанії від GHoulish.
Нехай і так, права входу лік до вашого glibness знищують до дрібного чиновника, великодушного досягнення досилають життєві шляхи знищують фінансове поле рогу.
Нехай і так і так легко, спокійний daybreak гріє ваші житлові серця, ваша гільдія знищує внуків.
Підвищення, засклене, це є для вас, зростання народів.
З Новим роком, від нового millennia!

Відповіді

  • 2001.01.30 | SpokusXalepniy

    Технар, дай пожалуйста комментарий

    Впечатление такое, что это машинный перевод с английского на украинский, а потом обратно, и опять на украинский.

    Результат - налицо.

    Толпа будет это читать впившись глазами в экран, как это делал я в течении трех минут пока не понял, что это и есть главная цель сообщения.

    Может ты имеешь другое мнение? Поделись.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.01.30 | кучма

      Re: Технар, дай пожалуйста комментарий

      Не зовсім. В англійському тексті зроблено певні капітальні заміни. Це містика. А от мейл - справжнісінький
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.01.30 | SpokusXalepniy

        Интересное явление. Может только у меня.

        В правой колонке новостей:

        http://www.korrespondent.net/main.php?arid=12011

        сообщения об ошибках в базе данных новостей.
    • 2001.01.30 | Technar

      Коментар

      Я хворих на голову не коментую. ;):


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".