МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УНІАН - Головатий зустрівся з Кучмою

01/30/2001 | Broker
20:11 - ГОЛОВАТЫЙ СООБЩИЛ, ЧТО СЕГОДНЯ У НЕГО БЫЛА ВСТРЕЧА С КУЧМОЙ, НА КОТОРОЙ ОБСУЖДАЛОСЬ ДЕЛО ГОНГАДЗЕ И "КАССЕТНЫЙ СКАНДАЛ"

повний текст, кто може!

Відповіді

  • 2001.01.30 | Пані

    УП -Головатий на Банковій

    http://pravda.com.ua/?10130-7-1

    Кучма у вівторок вдень зустрівся з одним з найнепримиренніших антикучмистів. Десять днів тому Головатий зі "співробітниками адміністрації президента" вирішили влаштувати дебати в головному кабінеті країни. Тепер "гарант" знає, що громадська думка – це не тільки УТ-1.

    Відомі лише теми бесіди – справа Гонгадзе, "касетний скандал" і виконання зобов'язань України перед ПАРЄ. Зі слів Головатого, він розказав Кучмі про свій погляд на рішення Парламентської Асамблеї і "дав оцінку діям українського слідства".

    Головатий "акцентував увагу на основах невизнання матері Гонгадзе – Лесі Гонгадзе потерпілою стороною". Як передає агентство, депутат також сказав Кучмі про те, що "мала б зробити українська влада для встановлення істини в цій справі". Крім того, в бесіді підіймалася тема нового виборчого закону, статусу більшості і європейських систем організації влади.

    Головатый сказав, що зустріч відбулася "за взаємною згодою" і стала слідством "його контактів зі співробітниками адміністрації президента, які почалися в грудні минулого року". Зі слів депутата, зустріч була запропонована на 21 січня, однак через ПАРЄ її перенесли на 29 січня. Самому Головатому про високу аудієнцію сказали напередодні, в цей понеділок, передає Інтерфакс-Україна.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.01.30 | Broker

      Re: УП -Головатий на Банковій

      Тут нам треба Алешку щоб сфантазував цілу розмову...
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.01.30 | Пані

        Re: УП -Головатий на Банковій

        По причинам не доступным моему слабому разуму Алешка и ко избегают этого форума. Надеюсь, что это не надолго.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".