МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ПОХОРОНИЛИ ДЕПУТАТА ОЛЕКСАНДРА ЄМЦЯ

01/31/2001 | Майдан-Інформ
КИЯНИ ПРОВЕЛИ СЬОГОДНІ В ОСТАННЮ ПУТЬ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА ОЛЕКСАНДРА ЄМЦЯ

2001.01.31

КИЇВ, 31 січня. /Лариса Козік - Укрінформ/. В останню путь провели сьогодні кияни і гості столиці відомого політичного і громадського діяча, парламентарія трьох скликань Олександра Ємця, життя якого трагічно обірвалося внаслідок автомобільної катастрофи. Попрощатися з народним депутатом прийшли також Президент України Леонід Кучма, Прем"єр-міністр Віктор Ющенко, перший заступник Голови Верховної Ради Віктор Медведчук, голова столичної міськдержадміністрації Олександр Омельченко. Квіти до труни загиблого народного депутата поклали його колеги, однодумці і однопартійці, люди, з якими він працював у Верховній Раді, в органах внутрішніх справ та державної виконавчої влади, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Біля труни Олександра Ємця, який багато зробив для становлення незалежної держави, розвитку парламентаризму в нашій країні, почергово несли почесну траурну вахту представники всіх
політичних сил. Хвилиною мовчання вшанували пам"ять члена
парламентського Комітету з питань будівництва, транспорту і
зв"язку журналісти, яким Олександр Ємець безвідмовно коментував
законодавчі акти, висловлював точку зору на різні ситуації, що виникали у вищому законодавчому органі.
У кафедральному Свято-Володимирському соборі відбулася панахида в пам"ять про людину і громадянина, що вірно служив своєму народові.
Поховано Олександра Ємця на Байковому цвинтарі столиці.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".