МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Потерпілі

02/08/2001 | Лис Фарбований
Маю запитання до лідерів УБК.
Знаємо що є потерпілі люди. Чи збираєте ви інформацію про них? Чи володієте такою.
Я знаю, що є люди, які готові допомагати потерпілим. Наприклад, варто знати приблизну кількість студентів, яких за акції вигнали з університетів, варто знати, чи є люди, кого звільнили з роботи. Також є ті кого побили і так далі. Я думаю, що цим людям можна допомогти. Я думаю. що можна допогти матеріально, чи просто сприяти вирішенню прпоблем, які виникли.
Інше. Може я пропустив, але я не згнайшов звітувань лідерів про акцію. Хотілось би побачити технічні деталі, як то: кошторис, кількість листівок, кількість спальних мішків, платівок, касет, людей, хвилин, децибелів та іншого матеріалу, що був задіяний в акції. Також, хотілось би побачити рубрику потреб, де були б виставлено чого не вистачає акції. як то агітаторів, грошей, паперу, фотографій, учасників.. Чи є дані яку кількість листівок можна зробити за одну гривню і в яку додаткову кількість учасників це виливатиметься.
Чи можна розділити акцію на відділи. Наприклад, поділити роботу між всіма як учасниками так і співчуваючими. Бажаючих допомогти багато, є потреба в механізмі допомоги.
Дякую.

Відповіді

  • 2001.02.08 | mara

    Re: Потерпілі

    Милий мій, так хто ж вам все це розповість?
    Це ж все таємниці! А, ну, як ворог про все дізнається? Конспірація і ще раз конспірація... Навіщо поглешувати роботу українським (або невідомо яким) спецслужбам? Прийдіть до наметів і запропонуйте свою допомогу та й все.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.08 | Лис Фарбований

      Re: Потерпілі

      Шановна Маро, саме ипро це я і веду мову, що ніхто не розповідає, нема відкритості, бодай для тих, хто готовий допомогти.
      Конкретна пропозиція:
      В Рівному за акцію вигнали 3-х чи 5-х студекнтів. Що з ними зараз? Вони впали в запій чи пішли в партизанський загін.
      Чим вони займались сьогодні, що їм кажуть батьки?
      Та щоб не ламати життя цим людям, чи не оплатити їм курси англійської мови, чи компутерні класи. В кінці кінців, найдеться той, хто поможе перейти їм в пристижніший ВНЗ з перезаліком пройдених предметів.
      Я не готовий дати 500 гривень в загальний казан бюджету УБК, але я готовий дати по 100 гривень на оплату навчання за п*ятьох вигнаних.
      Інший готовий пожертвувати на конктретну якцію, як то 100 касет з записами для розповсюдження в сільських клубах з організацією прослуховування на дискотеках. Та багато іншого...
      Чи я думаю не в тому напрямку?
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.02.08 | mara

        Re: Потерпілі

        Шукайте людей, пов"язаних з акцією за місцем свого проживання і з ними домовляйтеся про власний внесок у справу.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".