МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Кучма - гад! Нагло використав мою версію!

02/10/2001 | St*inger
Тільки тепер до мене остаточно доходить що Кучма грубо поюзав мою версію.:(((
http://www.pravda.com.ua/?10210-3-7

Пани
Як ви думаєте, вони дійсно вкрали це звідси?

Відповіді

  • 2001.02.11 | Пані

    Прикидываешься или правда "ни шпрахен зи Инглиш"?

    Тю на тебя, Стрингер. Об этом мы с Брокером уже полдня талдычим. Ты, что правда по английски не читаешь?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.11 | St*inger

      I can`t speak english:(

      Чесно - фігово.:(
      Я прочитав по діагоналі і не до кінця, але чомусь не звернув уваги на проведену паралель з білоруськіми подіями.
      Тільки зараз дійшло.:((

      Так шо робити? Подати на Кучму в суд за використання чужої інтелектуальної власності? :-) Їй Богу, самі вони там про це не додумались би..
  • 2001.02.11 | Spiros

    Re: Кучма - гад! Нагло використав мою версію!

    Интересная вещь с обоснованием Вашей версией, St*inger. Вы проводите аналогии с Белоруссией. Мне, честно говоря, тоже сразу вспомнилась Белоруссия.
    А вот Харальд , журналист не разу в Украине не бывший, но хорошо знающий Москву, почитав информацию по кучмагейту сразу же вспомнил Москву лета 1999 года.
    Помните что тогда происходило? Да, чеченцы стали объектами мочения в сортирах. Но было кое-что ещё в это время. Непонятные взрывы в центре Москвы (ещё до взрывов домов ). Странная история с BONY (там ничего не доказали, но все "ельцинские реформаторы" были подозрениями в коррупции напрочь отсечены от Запада). Вдруг снова всплыли швейцарские дела, причём из этих самых дел самыми интересным оказалась кредитка на имя Ельцина (вспоминает ли сейчас кто об этом?) По данным Харальда была там и прослушка и был труп, который хотели повесить на Ельцина. Труп генерала Рохлина. Но это не понадобилось - и так удалось договориться, без лишнего шума.
    И пришёл спаситель :-(((
    Интересная аналогия, не находите?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.11 | St*inger

      Розкажіть!

      А хто такий Харальд? Розкажіть?
      Аналогії з Москвою можна навести і більш сильні - вибухи будинків в вересні 99-го. Ідея та сама - спочатку чеченці (внатурі - чеченці!) взривають будинок в Буйнакську. А потім - хтось інший взриває будинки в Москві і вішає це на чеченців.:(((
      Щодо Білорусії - то майже нема сумнівів що саме за наказом Лукашенкі в свій час замочили Гончара і Захаренка. А от Завадського - йому так само повісив хтось інший.
      Чому інший? Дуже просто - щоб шантажувати Лукашенку цим злочином треба мати на руках весь фактаж (місцезнаходження тіла, лопату із слідами крові та ін.) - тобто САМОМУ здійснити цей злочин.
      Взагалі ваша думка мені зрозуміла.
      Залишається сподіватись що людей, які це все планують і організовують, колись будуть судити новим нюрнберзьким трибуналом.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.02.11 | Spiros

        Re: Розкажіть!

        Харальд - журналiст (чи скоріше, аналітик) "мiжнародно-конфлiктного плану". Пiд власним іменем друкується, наскільки мені відомо, не часто. Але багато працює "негром-міжнародником", тобто збирає та обробляє матеріали для публікацій інших людей, багато мандрує. Непогано володіє російською та ще кількома мовами. Був одним з перших користувачів програм моєі: фірми в Аксель-Шпрингер-Хаузі, завдяки чому мені дістався його e-mail. Я надіслав йому на початку січня запитання, чи є в нього якась інформація про украінськи справи і дістав негативну відповідь. Вчора він сам звернувся до мене (досить несподівано ), щоб розповісти про те, що отримав завдання на украінську тематику і минулі 2 тижні читав все, що цього стосувалось.
        Висновки його дуже песимістичні. Причому більш за все стурбували його дві теми, що на протязі минулого року підіймалися Москвою: "Проблеми російськомовного населення" та "Безпека траспортування газу через територію Украіни". На його думку, обидві можуть стати привідом для силового втручання нинішніх кремлівських хазяів, якщо "касетну історію" не вдасться довести до запланованого фінішу.
        До речі, він звернув увагу на початкову дату власне скандалу - 3 листопада - початок "мертвого сезону" в американських зовнішніх справах (вибори).

        Загальний висновок був такий:
        Путiна Захід прогавив і виправити щось вже запізно. На перешкоді цьому надійно стоіть західна демократія і велика заборгованість Росіі. Тобто той західний політик, хто намагатиметься щось зробити, буде вимушений спочатку забути про своі гроші, а цього виборці йому так не подарують. :-(((
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.02.11 | St*inger

          Харри Харальд Визер (журналист, Германия) ?

          Ось іще цікаве тільки що з`явилось в новинах:
          http://www.echo.msk.ru/7news/index.html#det_1 -
          Це в розвиток:

          http://www.k141.ru/print/2001/01/31/sergejtretja.shtml

          Нагадаю, що Сєргєй Лєбєдєв до свого призначення головою СВР працював саме в Америці і цілком випадково (-:-)) ) міг контактувати з Трєтьяковим.

          Якщо засвітите свій е-майл мені на
          w0w0w1@hotmail.com, то зможу дещо додати.
    • 2001.02.11 | St*inger

      Альо! Spiros, Ви де?

      Згідно з такою логікою "спасітєль" України буде наступним (після Ющенка) прем`єром .
      Подивимось!
  • 2001.02.11 | Остап

    А тут "гарант" вводить нас в оману

    Кучма рішуче заперечує будь-яку причетність до смерті Гонгадзе. "Стосовно Гонгадзе. Я можу присягнути на біблії чи на конституції, що я ніколи не віддавав подібних наказів про знищення людини. Це просто абсурд. Можливо, ім’я Гонгадзе з'являлося у розмовах, я не пам’ятаю. Проте я даю вам слово честі, що я ніколи навіть не знав цього журналіста".

    А тут "гарант" вводить нас в оману.
    Перед виборами 99, у передачі пиховшека з кучмою, Гонгадзе запитав кучму про його відповідальність за лазаренка. Це було дуже гостре запитання. кучма не міг не знати Гонгадзе
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.11 | ВАСЯ ПУПКІН

      Може, "гарант" під терміном "не знав" підрозуміває щось інше ????

      Знаєте, як інколи хлопець каже дівчині : "Чи не проти ви від того, щоб взнати один одного поближче ?" Може, "гарант" в "голубому" смислі саме цього журналіста ніколи і не "знав" ??? На відміну від деяких продажних журналістів, Георгій ( царство йому небесне) не піддався на домагання "гаранта"...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".