МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Останні події

02/13/2001 | Майдан-Інформ
O 12-00 відбулася прес-конференція народного депутата Тараса Стецьківа та співголови акції Убк Володимира Чемериса.
Тарас Стецьків розповів про подальші кроки форуму національного порятунку. За його словами, учасники форуму будуть домагатися відставки президента України. Форум прийняв звернення до народних депутатів. Пропонується терміново розглянути Закон про Президента України, в якому чітко прописати процедуру імпічменту, а також Закон про тимчасові слідчі комісії Верховної Ради України. Останній закон вже прийнятий ВР, але президент не підписує його і не відправляє його назад до парламенту зі своїми зауваженнями. В цьому зв'язку його пропонується прийняти конституційною більшістю.
Володимир Чемерис повідомив присутнім, що наметове містечко не буде знято, оскільки організатори досі не отримали постанову суду. На 13-00 намети знаходяться на своїх місцях. на кожному з'явилася табличка "Власність народного депутата ....."
Судові виконавці прибули в містечко об 11-00, оскільки їхні вимоги не були виконані або виконані фоормально (деякі намети, стосовно яких був окремий припис змінили/уточнили свою партійну/приватну належність) вони повідомили що повернуться згодом. Близько 12-00 почалася концентрація людей у цивільному, але потім очевидно вони отримали іншу команду, і їх кількість значно зменшилася. В наметовому містечку зараз знаходяться близько 500 учасників та симпатиків акції. Очікується приїзд декількох представників Єврокомісії, чия делегація сьогодні прибула до Києва.
Про розвиток подій читайте на нашому сайті


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".