МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Прокоментуємо звернення?

02/14/2001 | andre
Щойно прочитав звернення горе-керівників Української держави до співвітчизників.

Витримано в кращих традиціях СРСР часів холодної війни (“Політбюро ЦК КПСС со всей решительностью и возмущением ...”). Лишень обтічні формулювання, розраховані на лохів (Чи не Лапікура з Долбановим писали ?).

“... тоді, коли ми почали виходити з тривалої економічної кризи”
Згоден, що прогрес в 2000 році в економіці був. Стверджую, що на 75% своїми успіхами уряд мусить дякувати роботі Ю. Тимошенко на посту віце-прем”єра. І от щойно “почали виходити з тривалої економічної кризи”, як Кучма зняв з посади найталановитішого члену уряду.
Маленька ремарка. По мені краще жити в бідній країні, де не зникають люди, аніж в заможній, де влада дбає лишень про свою дупу.

“Треба назвати речі своїми іменами: проти нашої держави (це проти Кучми і “силовиків” ?) розгорнуто безпрецедентну ... і т.д”.
Дійсно вже б назвали прізвища, ким розгорнуто, а так не виходить “назвати речі своїми іменами”. От як дізнаємось, з письмового зізнання Кучми і Кравченка, що один замовив, а інший виконав, от тоді й можна буде на вулиці вийти, а до тих пір сидімо по конурах і дивімося УТ-1 та “Інтер”.

Далі йде вираження співчуття “сім”ї, в яку прийшла біда” (мабуть Гонгадзе?). Нарешті дійшло, що треба висловити співчуття родині Георгія.

“Цілком очевидні і прикрі вияви непрофесіоналізму у розслідуванні справи Гонгадзе”.
А хто-небудь відповів за ці вияви? І з чого б це мені бути упевненим, що “НИНІ вживаються всі заходи для якомога швидшого і повнішого його завершення”? Чи може вже відкрито кримінальну справу проти Кучми, Кравченка і Литвина?


Чесно кажучи, втомився я, це звернення читаючи. Ніби марсіяни його писали. А Ющенко виявився козлом. Дбає тільки про свою дупу.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".