МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Організатор знишення наметового містечка від Київради

02/15/2001 | Тарас
Автор: Константин (---.anonymizer.com)
Дата: 14 Лют 2001 22:25

Был вчера на Хрещатику , гляжу около 15-00 собралась куча ментов в штатском , суд исполнители и всеми заправляет (разъясняет) депутат Киевсовета от Шулявки Андрющенко (в Киевраде заведует благоустройством, за взятки проталкивает разные документы). После его указаний судисполнители (явно с неохотой пошли в палаточный городок),менты начали по рациям сообщать на верх о начале операции , а наш борец за народ Андрющенко спрятался в кусты и оттуда вел наблюдение за процессом. А ранее вроде выдвигался от объединения "МЫ", в котором был и Головатый. Чудеса с этими демократами. Но их надо знать в лицо.
Автор: Майдан (---.gilan.uar.net)
Дата: 14 Лют 2001 23:04

Варто все таки відслідковувати важелі і привідні ремені нинішньої системи влади в україні, оскільки вони як правило зовсім інші, аніж ті які виписані в законах чи припускаються виходячи із здорового глузду.

Те що керувати вигнянням "УбК" з Хрещатика доручили найбільш корумпованій структурі міської влади цілком симптоматично.
А депутати всі десь біля якихось кормушок, о пана Андрющенка і припрягли - старася. а не то від коритця відлучимо та ще й у тюрму посадимо...

Відповіді

  • 2001.02.15 | Andriyko

    Re: Організатор знишення наметового містечка від Київради

    А ще залучення саме управління благоустрою можна пояснити обраною лінією на боротьбу за "збереження історико-культурного заповідника", адже саме цей орган відає питаннями культурної спадщини.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.15 | ВВ

      А Кучма у заповіднику я к вимираючий вид

      Наш президент у якості рідкісного вимираючого звіра.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".