МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ОБГОВОРЮВАЛИСЬ УМОВИ ВХОДЖЕННЯ УКРАЇНИ В СОЮЗ БІЛОРУСІЇ ТА РОСІЇ

02/15/2001 | St*inger
Тут Майдан-Інформ колись писав:
"Не важливо якими вилами з нашої хати гній вигрібають!"
Важливо! Іще і як!
Зараз вже всі без винятку визнають, що ситуацією коли Кучма находиться під тиском "плівок Мельниченка" і таращанського трупа, вдало користується зовсім не Захід, а Москва. Так чому ж не визнате очевидне - ця ситуація створена Москвою НАВМИСНО!

Іще одна аналогія.
Прихід до влади Путіна в 99-ому. В Росії була така ж сама ситуація як напередодні "гонгадзегейта" в Україні - керований олігархічною "сім`єю"
Президент, коррупція... Раптом з усіх дир на них починає лізти компромат. Навіть на Самого "папу"....
І тут з`являється "спасітєль"...

Читайте Файненшнл Таймс і Нувель Обсерватер про прихід до влади вови Путіна:

http://www.binec.ru/press/vybruss/2(33)/item101.htm

http://www.inopressa.ru/details.htm?id=1346

Відповіді

  • 2001.02.15 | englishman

    Re: "Ya zh vam kazav!!!"

    St*inger писав(ла):
    > Зараз вже всі без винятку визнають, що ситуацією коли Кучма находиться під тиском "плівок Мельниченка" і таращанського трупа, вдало користується зовсім не Захід, а Москва. Так чому ж не визнате очевидне - ця ситуація створена Москвою НАВМИСНО!


    Uvazhaemyj St*inger,

    Lovlyu nvas na goryachem. Vy neskol'ko dnej nazad obeschali pochasche upotreblyat' IMHO ili ego sinonimy. Etogo ne sluchilos', kak ya i ozhidal.

    Ochevidno, chto vam vasha versiya ochen' nravitsya, i chto vam ochen' hochetsya, chtoby vam vse poverili. Odnako ona nichem ne huzhe i ne luchshe mnogih drugih versij. V nee ochen' mnogo slabyh mest. Vash "samyj sil'nyj" argument baziruetsya na tom fakte, chto Putinu kassetnyj skandal ochen' vygoden. No, In My Humble Opinion (podcherkivayu), eto tot sluchaj, kogda the tail is wagging the dog (hvost vilyaet sobakoj). To est', vy putaete prichiny i sledstviya. Putin NE MOG ne vospol'zovat'sya stol' blagopriyatnym raskladom, chto, konechno, ne dokazyvaet ego prichastnost' k skandalu. Drugoe vashe utverzhdenie, chto Mel'nichenko derzhat v Moskve nu ili tam v Sibiri, tozhe ne vyderzhivaet nikakoj kritiki. Chto, Golovatyj i Co imeli problemy v Borispole s videokassetoj po priletu iz Vnukovo?

    Povtoryayu, ne nuzhno vypleskivat' svoyu sub'ektivnost' v pryamoj efir. Iz kazhdogo vashego postinga tak i vypiraet energichnoe "ya zh vam kazav!" Hotite vy ili net, no vasha versiya absolyutno ne imeet nikakih dokazatel'stv. Bolee togo, ona na ruku imenno Kuchme, tak kak pozvolit peremanit' na svoyu storonu to samoe koleblyuscheesya bol'shinstvo.

    Pozhalujsta, bud'te sderzhannee v svoih ocenkah.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.15 | St*inger

      Re: "Ya zh vam kazav!!!"

      Ок.
      Контрверсія.

      В охороні Кучми "випадково" з`явився чесний герой Мельниченко.
      Його диктофон "випадково" ніхто не знайшов за рік.
      "Орли" "випадково" вбили під час тортур Гонгадзе.
      Тіло "випадково" не зуміли надійно заховати.
      Тіло "випадково" знайшли саме в Таращі.
      Морозу "випадково" запропонували плівки.
      Путіну "випадково" звалився слабкий Кучма.

      Усі ці збіги обставин я пояснюю чіткою і спланованою акцією.
      Але, якби в мене були докази моєї версії, я б був Директором ЦРУ чи СБУ чи СВР. :-)))

      Щодо місцезнаходження Мельниченка.
      Про "шенгенську" зустріч 7 грудня я вже неодноразово писав. Мета проведення цієї зустрічі саме на Заході - дати хибний, західний слід в Гонгадзегейті. ЦРУ мусило запобігти цьому, але не зуміло. Після 7 грудня жодних підтверджень тому, що Мельниченко знаходиться на Заході НЕМАЄ.
      Є серьозні підозри, що контакти опозиції з ним відбуваються за електронною поштою. :((( Головатий і К., на жаль, схильні видавати бажане за дійсне.

      І іще. Про постійну "випадковість" збігу обставин на користь Путіна. Почитайте уважно статті.
    • 2001.02.15 | Augusto

      St*inger and ANB! X-Files 4ever!

      St*inger and ANB! X-Files 4ever!
      Автор: Augusto (193.67.113.---)
      Дата: 15 Лют 2001 14:53

      Nu jaki zh vy vsi... Cej Pukin zorganizuvav "Gongadzegejt", major Mel'nychenko
      buv narodzhenyj za jogo nakazom, a vzagali ce vse "VONY"!!!!!! AAAAAAAAA!
      V "nyh" navit' i gimn svij je (navodzhu anglijs'koju, bo "VONY"....) Khm-khm:

      Who control the British Crown?
      Who keep the metric system down?
      We do! We do-o-o-o-o!

      dali ne budu, bo "VONY" shche i marsijan na zemli utrymujut":((( NEBEZPEKA!
      Bip-bip, error code 0301...
      A ekspertyzu vy shche pochekajete, oj jak pochekaaaaaaaajete! Poky Kuchma ne prodast' vse shcho treba za busy ta dzerkaljcja! Gy! Ekspertyzu vzhe zrobleno, ale jakshcho vy sami dajete dveri ta jajacja...... Nu podobajet'sja vam ce! Do rechi, koly Derkach vybig bez pal'ta na vulycju, htos' jomu shche i kysheni v pal'ti vyvernuv (Privychki vora udivitel'no sil'ny?!)! zaraz Ukrajinu mogla by peremogty i moja pokijna babusja, thank you very much! A vzagali - kerujte, na Zahodi dosyt' i Disnejlendiv i v'jaznyc'! tak shcho spochatku: v chornomu-chornomu lisi stojav chornyj-chornyj palac.... Carry on, guys! Dismissed!
  • 2001.02.15 | Мартинюк

    ДОЗВОЛЬТЕ З ВАМИ НЕ ПОГОДИТИСЯ.- КУЧМА ПРОГНУВСЯ ПІД РОСІЮ ЩЕ ЛІТОМ

    Зміна курсу Кучми на Росію стала ясна ще літом. Власне сам , "успішний референдум" у квітні був для Кучми кроком по білоруському шляху.
    Західні аналітики забили тривогу у серпні, коли Україна увійшла у склад так званого "антитерористичного центру" який став де-факто вищою керуючою структурою для всіх спецслужб СНД. Доцільність цієї структури неможливо було пояснити нічим, окрім відтворенням карально-розвдувальної системи колишнього СРСР. До речі ланцюг пропаж і вбивств журналістів на теренах СНД по часу добре привязується до створення цього "центру"

    Безцеремонне усунення Тарасюка у вересні розвіяло всі сумніви.користуюись виборчим хаосом в США Кучма розпочав інтенсивну інтеграціну діяльність.

    16 листопада на зборах Академії Наук Кучма виголошує (написану очевидно Литвином) антизахідну концепцію, де в який же раз демонструє абсолютно протилежні економічні та політичні орієнтири, аніж задекларовані перед тим.

    На кінець листопада вже був готовий указ про відставку Ющенка і зміну складу уряду. Йому у вину поставили... обледеніння проводів на південному заході України і викликані цим руйнування.

    Так що шановний адвокате пана президента, боюсь Ви свідомо вводите в оману весь народ
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.15 | St*inger

      Мартинюку

      Володя!
      Все правильно - тиск Москви на Кучму почався ще влітку.
      Але, зважай, що і "гонгадзегейт" розпочався не 28 листопада - коли Мороз оприлюднив плівки і не 16 вересня - коли зник Гонгадзе. "Гонгадзегейт" насправді розпочався ще влітку, наприкінці червня, коли були підслухані відомі розмови "по Гонгадзе".
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.02.15 | Майдан-Інформ

        "Гонгадзегейт" почався у листопаді.

        З моменту оприлюдення записів а не з моменту їх запису на цифровий магнітофон.

        Не треба було Кучмі на Захід дулі сучити...
        Ось і досучився...
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.02.15 | St*inger

          Re: "Гонгадзегейт" почався у листопаді.

          Ок.
          Тіште себе ілюзіями.
          Чекати лишилось недовго - ось-ось дотиснуть Ющенка.:((( Потім розгонять акцію на Майдані.
          Після цього вже ніяких сумнівів що "гонгадзегейт" - це справа рук Заходу в Вас не залишиться.
          Я правильно розумію?
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.02.15 | Лецзи

            міфи та реальність

            Шановний !!!

            Ну просто вже нудить від ваших постінгів. Ну придумайте ви вже що не будь нове плз!!! Всі деталі вашої версії усі вже знають на "зубок", навіть Кучма уже вїхав і почав за нею спочатку говорити а потім діяти ...ги. Ну вже всім ясно що ви прекрасний аналітик і філігранно володієте дедуктивним, індуктивним та іншими методами...Що вам ще треба??!!! А знаю!!! Форум та Комітет повинні перейти у підтримку Кучми, намети з майдану прибрати....І тоді наш окрилений всенародною повагою Президент пошле Росію на фіг і швиденько приведе нас до Об"єднаної Європи...А вас би я рекомендував призначити шефом РНБОУ...

            Шановний ну все таки крім дедективних романів, спогадів шпигунів, та книжок з НЛП ще треба хоть щось читати, або хоча б спостерігати за життям...Повірте воно набагато багатше і нерегульоване будь якими планами...Що і підтверджує ситуація в країні..Ніякі ПіАри, технології, методики і спецслужби не встані зупинити його течію...І не треба демонізувати спецслужби та політиків...Повірте мав "щастя стикатися", такі ж люди, хіба що набагато більше марнославства, жадоби до грошей, тупості, і т.д. Найбільш хитрі вдають з себе розумників постійно щось не договорюючи, та натякаючи на "певні" сили...Але життя все розставляє на свої місця!!!

            Взагалі мене нудить від цього якогось рахітичного декадансу нашої суспільної думки, особливо журналістики...Звичайно це проявляється і на індивідуальному рівні...Очевидно менталітет!!! Унас просто прийнято не говорити про чорне, що воно чорне, а про біле що воно біле навіть якщо воно перед носом, а розвивати різні аллюзії, версії і т.п.

            Наприклад у 17 році у виснаженній країні, з страшенно бідним населенням перемогла не ідеалістична точка зору, що війну треба закінчити, а "прагматична" що держвав під загрозою...результат і війну програли і більшовики прийшли до влади!!! Ні не це ясно все масони, німецькі шпигуни, спланована акція...Наче й не було голодної, знівеченої країни з закостенілим прокравшимся режимом...

            Зараз нові версії...Демонічне ГРУ все розпланувало...Це ті у яких вищі офіцери перебігають на Захід, а агентам немає чим платити навіть пенсію (Шведський колишній резидент - повернувся назад до Швеції бо у Росії йому не було за що жити)

            Я вам підкину ще версію...Я думаю ( хоча ні за НЛП потрібно по-іншому). ЦЕ КИТАЙ ЗА ВСИМ СТОЇТЬ!!!! ВОНИ ДУЖЕ ПІДОЗРІЛО МОВЧАТЬ. ЇМ ЦЕ ВИГІДНО - БО РОСІЯ ІНТЕГРУЄ УКРАЇНУ ТА БІЛОРУСЬ. БУДЕ ВИТРАЧАТИ НА ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНІ КОШТИ (НАФТА, ГАЗ) НЕ ЗМОЖЕ ПЕРЕОЗБРОЇТИСЬ. І ТОДІ КИТАЙ ВІДКУСИТЬ ПРИМОР"Я ТА СИБІР!!!! ВИ ЗГАДАЙТЕ ЩО ВІДБУЛОСЯ У КИТАЇ У ЛИПНІ ??!!! Останнє речення надає версії аналітичної загадковості, а я впевнений що відповідну подію можна легко підібрати!!!

            Друже ви говорили про підозрілі випадковості? До вашого відома ЖИТТЯ ТО Є НИЗКА ВИПАДКОВОСТЕЙ ВІД САМОГО НАРОДЖЕННЯ!!!! І хотілося б бачити життя у аналітичній інформації яку ми отримуємо..Наприклад цікаво було б якби журналісти просто поїхали і показали як живуть люди у сучасному нашому селі...Не містифікуючи (як Герасмюк), не будуючи різних теорій про загадкову українську/російську душу..., Наслідки царизму, комунізму і т.н. Побільше б таких передач де одна люина ЦІКАВИТЬСЯ як живе інша та СПІВЧУВАЄ, не ВИСТАВЛЯЄ себе і навіть плівок не треба...А натомість все тіж співаки, орли та салони краси по всих каналах..."Цікаві люди"

            Щоб не було непорозумінь хочу додати що я ні в якому разі не лівий, а і за освітою і за переконаннями достатьньо прозахідно-демократична людина...

            І на останок я дуже радий що у нас все ж таки є так багато розумних, мужніх та добрих людей... як на цьому форумі І насамперед моїх ровесників... Особливо я вітаю Пані, Спокуса, Августо, організаторів Майдану, та інших учасників акції...

            Разом ми переможемо!!!!
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.02.15 | St*inger

              Re: міфи та реальність

              Ну спочатку... Мабуть ви недостатньо уважне вивчали мої багаточисельні постинги.

              "....Форум та Комітет повинні перейти у підтримку Кучми, намети з майдану прибрати....І тоді наш окрилений всенародною повагою Президент пошле Росію на фіг і швиденько приведе нас до Об"єднаної Європи...А вас би я рекомендував призначити шефом РНБОУ..."

              Та нічого схожого! Єдиний шанс зараз для України - це негайна відставка Кучми! Тоді ситуація кардинально міняється на користь про-західних сил. Шанси Ющенка бути обраним президентом є найбільшими. + стають можливими усі інші позитивні зміни (парламентська республіка та ін.).
              Кожен зайвий день Кучми при владі грає на користь Москви. Зараз чиниться шалений тиск на Ющенко з метою його відставки. Чому "мочать" Юлю, чому вигадують мудацьки звернення і примушують Ющенко їх підписувати? Це - тиск на Ющенко з метою пійти з посади . Як тільки Ющенко "зламається" - це буде кінець.(( Новий премєр буде стопроцентовим ставлеником Москви.
              За час що залишається до відставки Кучми, цього нового премєра "розкрутять" по контрасту до політично і морально- збанкрутілого Президента.
              І не дай Бог, як ви кажете, Кучма зараз підхопить "мою" версію про російський слід. Це буде найгірше. Бо будемо мати ситуацію - вбивця-корупціонер Кучма, волающий про російську загрозу на тлі "чєсного, як Мельниченко" промосковськи орієнтованого прем\ра.
              Ось - розклад наступних подій, який випливає з моєї версії. І час покаже - хто з нас правий.

              І про реалізм. Ви пишете
              "Шановний ну все таки крім дедективних романів, спогадів шпигунів, та книжок з НЛП ще треба хоть щось читати, або хоча б спостерігати за життям..."

              Я мав честь спостерігати власними очима життя
              в Нагірному Карабасі-90, Вільнюсі, Ризі -91, Грузії, Осетії,Придністровї, Таджикістані-92. Москві -жовтні 93, Чечні - зима 94.95.
              Може порівняємо наш реальний досвід, шановний?
  • 2001.02.15 | Пані

    А что собственно произошло в Днепре?

    Если отбросить всю муть, истерику и пафос - то давайте разберемся, что же действительно случилось в Днепре на переговорах с Путиным?

    Если вопрос о вступлении в тот союз и обсуждался, то АП уже поспешила устами Орла это категорически опровергнуть.

    Про европейский вектор АП и Зленко продолжали петь и после встречи Кучма-Путин.

    Меморандум об энергетическом острове - это всего лишь протокол о намерениях. До его претворения в жизнь еще как до Марса пешком. К тому же идея это мусолилась годами и точно не нова.

    Соглашения о сотрудничестве в военно-технической и космической сфере - тут нет не только ничего нового, неожиданного, но и вобщем-то серьезно плохого для страны.

    Где я ошибаюсь?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.15 | St*inger

      Re: А что собственно произошло в Днепре?

      Ну як? Люді ж побеседовалі за дєла.

      Деякі результати зустрічі в Дніпрі:
      Абсолютно "випадково" - посадили Юлю, лист "трьох", появлення заяв про створення нового Союзу...
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.02.15 | Пані

        Re: А что собственно произошло в Днепре?

        После того не есть вследствие того.

        Заявления про союз звучат в Москве с момента его основания .

        Заявление трех списано с телевыступлений Марчука в воскресенье (до всяких встреч).

        Там же он практически как совершенный факт назвал арест Юли.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.02.15 | St*inger

          Re: А что собственно произошло в Днепре?

          До від`їзду в Днєпр Кучма запланував серію інтерв`ю західним ЗМІ - в продовження кампанії яка почалась з інтерв`ю ФТ, російський "Свободі" та ін...
          Після повернення всі заплановані зустрічі були відмінені.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.02.15 | Пані

            Re: А что собственно произошло в Днепре?

            Посмотрите на мой вопрос. Я не спрашиваю, что произошло после того. Я спрашиваю, что случилось ТАМ?

            А что касается отмененных интервью то причин тут может быть куча, включая и отрицательные либо неожиданные для Кучмы результаты тех переговорров.

            А скорее всего - новое направление пиара не разработано. Старое явно показало свою бесперспективность даже для последнего кретина из АП.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".