МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Студенти пікетували міністерство освіти і науки з вимогою поновити рівненських студентів, виключених за участь в акції "УбК"

02/15/2001 | Майдан-Інформ
15 лютого о 15-00 Студентський комітет "За правду" провів пікетування Міносвіти з вимогами поновити рівненських студентів, виключених за участь в акції "УбК".
В пікеті брали участь більше ста студентів, які представляли вузи Києва, Львова, Херсона і Черкас.
З пікетниками солідаризувалися колишні учасники українського студентського руху кінця 80-х - початку 90-х років.
Підтримати студентіські вимоги прийшов співголова акції "УбК" Володимир Чемерис, який разом з представниками студентів передав вимоги пікетників керівництву Міносвіти.
Пікетників одразу ж прийняв заступник міністра освіти Богомолов, який пообіцяв розібратися у кожному випадку виключення студентів-учасників акції "УбК".
В понеділок, 19 лютого він пообіцяв доповісти предстаникам студентського комітету "За правду" про результати службового розслідування.
Замміністра також заявив, що тернопільський інцидент з наказом учителям доповідати про політичну активність громадян є ініціативою місцевих властей і Міносвіти ніби то не має до цього жодного стосунку.

Студентський Комітет "За правду" і надалі збирапється стояти в обороні українського студентства від політичних репресій.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".