МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Пікетування Генеральної Прокуратури

02/16/2001 | Майдан-Інформ
Невелика вулиця Різницька вщерть заповнена людьми. Їх, включаючи членів "Щита Батьківщини", які вимагають звільнення Ю.Тимошенко, зібралося біля 700 чоловік. Таку кількість зараз збирає далеко не кожен мітинг. Щоправда пікето, густо уквітчаний державними та партійними прапорами, невдовзі переріс в мітинг. За трибуну править ганок Прокуратури, з якого оратори з мегафону закликають Генерального Прокурора України Михайла Потебенька вийти до народу, щоб прийняти їхні поздоровлення з нагоди дня народження, одужання та виходу на роботу. Учасники акції спорудили для Прокуратора "Триумфальну арку генерального потебенька України", щоб він через неї урочисто пішов на пенсію, звільнивши себе від непосильного для нього тягаря нагляду за законністю. Але реакція самого винуватця цих урочистостей наразі невідома. Невже ганебна відправка у відставку краще ніж урочистий вихід на заслужений відпочинок?
Мітинг періодично переривається дружним скандуванням и "Геть злочинний режим!", "Кучму на нари!"
На мітингу присутні співкоординатори акції "Україна без Кучми!" Юрій Луценко та Володимир Чемерис, відомі політики Левко Лук"яненко, Степан Хмара, Володимир Шовкошитний, народні депутати Валентина Семенюк, Анатолій Матвієнко, Віталій Шибко, дуже багато журналістів, які не розходяться, чекаючи виходу потенційного пенсіонера до народу


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".