МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Галицькі контракти: Чому ви прийшли (або не прийшли) на мітинг "Україна без Кучми!"

02/18/2001 | Broker

Відповіді

  • 2001.02.18 | ВАСЯ ПУПКІН

    ...певними колами, певними кланами, певними партіями

    цитата :
    Юрій БЕЗБОРОДОВ, генеральний директор компанії "Голден телеком":
    - Я не ходив. І моїх працівників там не було. Наша компанія і я особисто ніколи не займалися політикою, і робити цього не збираємось.
    ======== поки грім не гряне.... :-)) поки азаровці не знайдуть у вас "приховування доходів" або ще щось аналогічне не трапиться....
    ==========
    Ми займаємося справою: ми будуємо мережу зв'язку, надаємо послуги. Ми переконані, що за будь-якої влади комунікації і зв'язок потрібні будуть усім.
    ========Кучма так само вважає. "КиївСтар" і "ГолденТелеком" - навіки разом !!!!
    ====== Це перше.
    Друге, скажу вже особисто від себе. Я вважаю, що акція "Україна без Кучми", як і акція з протилежними гаслами - за Кучму, організовані певними колами, певними кланами, певними партіями, які рвуться до влади.
    ======= тут я хочу категорично заперечити : зовсім не певними колами, а навпаки : непевними колами; не певними партіями , а цілком конкретними , у яких є конкретні назви; не певними кланами, які рвуться до влади, а купкою відморозків, яким на владу начхати . Вони собі просто влаштували балаган, щоб не ходити на роботу або на навчання і не отримувати на семінарах двійки. А якщо серйозно - то хіба оточення Кучми, клан Кучми-Суркіса-Азарова-Потебенька-та ін. не рветься до влади ?? Рветься !!! А якщо не рветься, то хай віддадуть владу добровільно, бо вона їм не потрібна. А партія СДПУ(о) хіба не рветься до влади ? то навіщо ж її створювали ??? політик, який не прагне влади - це абсурд. Такий політик повинен облишити політику і йти працювати в шахту або на поле....
    ============

    Для того, щоб потім можна було відкусити шматок від великого пирога і покласти його до своєї кишені.====== ну звичайно, вже ж не до кишені Кучми і не до вашої....хочете пирога - кусайте самі :-)))
    =================

    Я проти всього цього. Я переконаний: якщо приберуть Кучму і поставлять когось іншого, то для народу нічого не зміниться.

    ======= Дійсно, якщо Суркіс з Медведчуком приберуть Кучму і поставлять Азарова, то для народу нічого не зміниться. А якщо зміниться, то ще в гіршу сторону. Щоб цього не трапилося , треба самому прибрати Кучму і поставити людину-патріота, а не колишнього комуняку. Крім того, може варто прислухатися краєчком вуха і до пана Мороза. :-))
    ==========
    Як були люди жебраками, так вони ними і залишаться. .....======
    а як не були жебраками, то так вони ними і не стануть :-)) чи стануть ???
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.18 | Альфа

      Re: ...певними колами, певними кланами, певними партіями

      Великої потіхи Кучмі від такої підтримки не може бути. Взагалі стаття показує як мало навіть підприємці підтримують цього президента. Все в негативні тональності.
    • 2001.02.19 | Broker

      І все було так добре, здавалося

      www.kpnews.com



      Ukrainian News


      KYIV, Feb. 19 (Ukrainian News) - The Golden Telecom company has accused the state-owned Ukrtelekom of abusing its monopoly powers in a complaint filed with the Antimonopoly Committee, the company's top executive said Monday.

      Golden Telecom's Director-General Yurii Bezborodov disclosed this to journalists on Monday.

      "The form of the complaint is one - the use of (Ukrtelekom's) monopoly position on the telecommunications market," Golden Telecom's Director-General Yuri Bezborodov said.

      According to Bezborodov, Ukrtelekom is deliberately obstructing development of the telecommunications market in Ukraine and denying other operators access to segments of the market by raising tariffs, among other things.

      Bezborodov said that Golden Telecom could file a lawsuit against Ukrtelekom if the Antimonopoly Committee fails to act.

      Golden Telecom, a Ukrainian-American joint venture, was founded in 1996. It provides a broad range of telecommunications services, including fixed telephony, cellular communications, Internet access, and international IP telephony.

      Ukrtelekom is a state-run monopolist of domestic telephone services.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".