МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Подальші плани акції "Україна без Кучми!"

02/20/2001 | Майдан-Інформ
21 лютого о 9.00 колона учасників акції "Україна без Кучми!" вирушає з площі Лесі Українки повз Генеральну прокуратуру і завод "Арсенал" до Верховної Ради, де вони вимагатимуть відставки Генерального прокурора М.Потебенька, який звітуватиметься перед депутатами.

Після цього о 15.00 демонстранти рушать до литовського посольства, де передадуть звернення до Президента Литви з проханням відмовити Л.Кучмі в офіційному візиті.

22 лютого о 10.00, коли опозиційні депутати робитимуть чергову (на цей раз, сподіваємось, успішну) спробу висловити М.Потебенькові свою недовіру, учасники акції вирушать о 10.00 від наметового містечка до Верховної Ради, щоб підтримати народних обранців.

25 лютого київська міська влада збирається влаштувати на Хрещатику свято "Масляної". Учасники акції "Україна без Кучми!" вирішили допомогти О.Омельченку і безкоштовно долучитися до організаторів свята.

О 16.00 в рамках акції "Україна без Кучми!" відбудеться концерт популярних українських рок-груп "Плач Єремії" (Тарас Чубай), "Мертвий півень" (Михайло Барбара), "Кому вниз" (Андрій Середа), "Мандри", "Чорний вересень", "Королівські зайці" (Леся Герасимчук), дипломант першого фестивалю "Червона рута" Костянтин Єрофєєв, а також культова білоруська рок-група "Уліс" з Мєнська, які на першій "Червоній руті" були визнані найкращими закордонними виконавцями.

О 17.00 народні маси зі святом привітають на мітингу народні депутати від опозиції.
І, нарешті, о 18.00 відбудеться народний трибунал над Кучмою.

Влада панічно боїться цього трибуналу. Тому до Києва спішно підтягується міліція з регіонів. Вирушають також до столиці і Асоціація боксерів з Івано-Франківська, члени якої в ці дні проходять інструктаж у школі міліції, та 100 спортивних фанатів з Москви (це, мабуть, плата Путіна нашому ігноранту за здачу національних інтересів України на переговорах в Дніпропетровську). Тому не виключені провокації, але в учасників акції достатньо моральних та фізичних сил (а до Києва прибудуть також противники режиму з південних регіонів), щоб забезпечити порядок і не допустити ніяких ексцесів.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".