МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

100 московських футбоьних фанатів

02/20/2001 | McSym
Панове !!!

Що за маячня про 100 московських фанатів на підтримку Кучми - див."Подальші плани акції "Україна без Кучми!" в НОВИНАХ.

Звідки ця інфа ? Дайте зсилочку, будь ласка.

Відповіді

  • 2001.02.21 | Майдан-Інформ

    Re: 100 московських футбоьних фанатів

    А може Вам ще й ключ від квартири, де гроші лежать?

    А якщо серйозно, то ми поки що всі, слава Богу, й фізично, й психічно здорові, і галюцінаціями не страждаємо.
    Інформацію про 100 російських фанатів ми отримали з джерела, яке вже неодноразово повідомляло нас про різноманітні провокації, і всі рази ми пересвідчувались, що інформація ця варта уваги.
    Не розкриваючи джерела, можна розкрити деякі подробиці, щоб не бути вже зовсім таким втаємниченим.
    Це хлопець, який займався багатьма видами спорту (і зараз займається), є членом багатьох фан-клубів, але не галасливим трибунним крикуном, а справжнім фахівцем у кількох видах спорту. Він є давнім знайомим деяких провідних учасників акції.
    Ми спочатку несерйозно віднеслись до його повідомлень і гадали, що перше (провокація "Щита Батьківщини" під час походу до Верховної Ради 19 грудня 2000р.) попередження - це просто співпадання. А вот про ігнорування другого попередження ми пошкодували, бо він попереджав нас про напад "анархістів" (правда, він не знав, що ті завсідники спортивних тренажерних залів, від яких він дізнався про майбутній напад, будуть виряджатися в кольори батька Махна).
    З того часу ми уважніше ставимося до повідомлень про можливі провокації, відразу повідомляємо про це міліцію та пресу, і нам вже вдалося зупинити деякі ексцеси в зародку, бо влада боїться вводити свій план у дію після його розкриття нами.
    Інформацію хлопець надає нам щиро і безкорисливо. Просто підходить, викладає все, що йому відомо і звідки та як він це дізнався, та йде собі геть.
    Про московських фанатів, які їдуть на баскетбольний матч йому сказав його московський товариш - член фан-клубу ЦСКА. Адже і в Москві є фанати, які вболівають за гарну гру і більше дружать зі своїми інтелектуальними фанатами-"противниками" ніж з рідними галасливими забіяками.
    Московський друг нашого інформатора сповістив, що там відібрали сотню самих тупоголових, оплатили їм дорогу та втовкли до голови, що на Хрещатику поставили намети націоналісти-хохли, які ненавидять Росію, і тому з ними необхідно розібратися.
    Ось і вся "маячня".
    Повірте - це не страх. Ми нікого і нічого не боїмось, до того ж здатні поставити на місце будь-кого, але просто не хочеться до цього доводити. Адже наш ворог - режим, а не фанати, хай і московські.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.22 | McSym

      Re: 100 московських футбоьних фанатів

      Вельмишановний Майдане !!!

      Дякую за вичерпну і докладну відповідь. Навіть дуже докладну.

      ІМХО, Ваше джерело заслуговує уваги, щодо фанатів московського ЦСКА, особливо, якщо якась з їх команд гратиме в Києві.

      Це дійсно найтупіші відморозки - хто забув, згадайте матч Україна-Росія в вересні 98-го, а ще вони тягнуть на себе жупел "спасітєлєй імпєрії". Гадаю, що в разі захоплення в полон хоча б пари подібних уродів під час їх дій проти УБК буде найкращою ілюстрацією того, хто стоїть за куЧМОм.

      Щодо боксерів Франківщини - гадаю, що при зустрічи їх з ЦСКівцями не тим не іншим буде не до УБК. :))

      Але витівки в дусі куЧМОшної банди.

      Тримайтеся. Із найкращими побажаннями.

      Максим
  • 2001.02.22 | Розвідник

    Re: 100 московських футбоьних фанатів

    От Вам і юридична підтримка Кучми. І де та совість тоді ховалася?


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".