МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Що було в литовському посольстві?

02/23/2001 | Майдан-Інформ
Звернення до литовського президента Валдаса Адамкуса учасники акції "Україна без Кучми!" передали першому секретареві посольства Йонасові Мажейці. Під час бесіди з міжнародним секретарем Громадянського комітету захисту Конституції "Україна без Кучми!" Оленою Скоморощенко Йонас Мажейко повідомив, що йому нічого не відомо про державний візит Кучми до Литви. За інформацією Й.Мажейки український президент їде до Литви для участі в міжнародній конференції, але два роки тому литовський президент, перебуваючи з офіційним візитом у Києві, запропонував Л.Кучмі (це є звичайне правило дипломатичної ввічливості) відвідати Литву з відповідним візитом. До цього часу наш президент цим запрошенням ще не скористався.
Оскільки дипломатична мова занадто складна, спробуємо викласти свою версію.
Литва не може відмовити Л.Кучмі у візі, оскільки вона, погодившись провести в себе міжнародну конференцію, тим самим погодилась прийняти всіх її гостей, яких запросять організатори. Версію Майдан-Інформу читайте на Форумі.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".