МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Версія візити Л.Кучми до Литви

02/23/2001 | Майдан-Інформ
Л.Кучмі, щоб якось применшити конфуз, пов"язаний з рішенням Молдови відкласти його візит до цієї країни під приводом кращої підготовки, терміново необхідний державний візит за кордон і бажано (після підписання відверто антизахідних угод з Путіним) в якусь прозахідну країну. Але наражатись на ще одну відмову він не ризикує, тож хоче скористатись міжнародною конференцією, щоб на ній підійти до В.Адамкуса і з притаманною гітаристу-любителю простотою нагадати йому: "А пам"ятаєш, ти мене два роки тому запрошував? Ось я і приїхав". В.Адамкус, звичайно з притаманною йому прибалтійською ввічливістю скаже: "Ну!", на що Л.Кучма почне щось там йому розповідати, а той зробить вигляд, що слухає.
Потім українські ЗМІ подадуть це як здійснення офіційного візиту українського президента до Литви, який він сумістив з конференцією, і під час якого були обговорені теми... (далі буде викладено все, що говорив Л.Кучма В.Адамкусу, який робив вигляд, що його слухає).
Сам В.Адамкус, його прес-служба та литовські ЗМІ та скоріше за все обійдуть цю зустріч мовчанкою, а, якщо хтось з опозиційних нинішньому литовському президенту ЗМІ буде аж надто наполегливо мусувати тему про зустріч з ймовірним замовником вбивств журналістів та політиків, то пропрезидентська литовська преса буквально двома рядками зазначить (так, ніби це й не є відповідь на питання опозиційних литовських ЗМІ): "Під час конференції президент Литви Валдас Адамкус розмовляв з багатьма головами держав та урядів, в тому числі й з... (далі буде величезний перелік, де прізвище Кучми загубиться посередині, щоб на нього менше звертали увагу).


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".