МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

От имени одного из не 16 миллионов избирателей

02/26/2001 | Киевлянин
Вчера, после просмотра передачи по телеканалу ICTV с участием в главной роли Гаранта, мне стало стыдно. Стало стыдно за себя и за то, что в свое время (в 1999 году) я сделал большую ошибку, голосуя за нынешнего президента.
Я прошу "качка" и специалиста в области "заезжания по ушам" впредь, при упоминании 16 миллионов избирателей, которых он "не маю права підвести", оперировать цифрой 15999999, поскольку мне не хочется участвовать в этой статистике.
Я конечно понимаю, что произнести Гаранту эту цифру будет нелегко, но для технаря, привыкшего верить цифрам, будет не так уж и трудно произнести фразу:
"Я не можу підвести п'ятнадцять мільйонів дев'ятьсот дев'яносто дев'ять тисяч дев'ятьсот дев'яносто дев'ять виборців України, які віддали за мене свої голоса".

Відповіді

  • 2001.02.26 | Пані

    Минус два

    У меня сидят родители. Прочитала им ваш постинг. Они попросили исправить цифру

    "Я не можу підвести п'ятнадцять мільйонів дев'ятьсот дев'яносто дев'ять тисяч дев'ятьсот дев'яносто сім виборців України, які віддали за мене свої голоса".

    Мне стыдно было, когда они так голосовали, несмотря на все мои увещевания. Двое пожилых бывших членов КПСС испугались "красной угрозы" и проголосовали за Кучму. Теперь они искренне раскаиваются и клянуться, что "больше не будут".
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.02.26 | Мартинюк

      Таке враження що..

      Таке враження що Кучма вчорачув себе непевно, неначе виступав по "новому сценарію" який він не зміг вивчити.

      Маю підозру що за початковим задумом Кучма "весь у білому" мав появитися перед народом на фоні чогось не дуже гарного -наприклад масових бійок чи розгонів, де він по батьківськи обіцяв би "розібратися" та "покарать винних".

      Спроби вчинити бійку у місці збору однієї із колон дійсно були. Те що масштабні безпорядки не вдалися, вина звичайно не московських спеців. Тисячі (!) іногородніх "братанів" та "оперів" які за даними "УБК" вчора окупували київські готелі та кемпінги так і не вийшли на ринг...

      Мені здається Кучму просто розводять його "другани"...
  • 2001.02.26 | Andriyko

    Re: От имени одного из не 16 миллионов избирателей

    Я не заперечую, що можливо скажу зараз речі досить тривіальні, проте той факт, що за чинного президента проголосували шістнадцять (десять, двадцять, вісімдесят шість, сто двадцять) мільйонів, не дає йому абсолютної індульгенції. Тобто це не означає, що він може творити зло їхнім іменем.

    Поза тим, варте уваги те, що президент зветься Президентом України, а не Президентом 16 Мільйонів, тому мусить репрезентувати та із повагою ставитися до всіх громадян, причому не лише виборців.
    Чого варте одне його зневажливе висловлювання вчора по ICTV, адресоване ажніяк не політичним супротивникам: "...ваші транспаранти, які вам дав ваш мер Олійник"... Вчора на трибуналі було дуже вірно відзначено, що Кучма не знав про фальшивість деяких П.І.Б. (на кшталт Болт Мих.йло Мих.йлович) у підписних листах референдуму, бо звик називати своїх співгромадян саме такими словами.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".