МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ВЛАДА ПЕРЕЙШЛА В КОНСТРУКТИВНУ ОПОЗИЦІЮ ДО "УБК"

02/27/2001 | Майдан-Інформ
ВЛАДА ПЕРЕЙШЛА В КОНСТРУКТИВНУ ОПОЗИЦІЮ ДО "УБК"

Володимир МАРТИНЮК

Всі владні засоби гостро скритикували останню недільну акцію , яку провів Громадський комітет "Україна без Кучми". У всіх телевізійних, газетних та інтернетівських пасажах звучала одна тема - "Ну дивіться , які козли, навіть нормальну акцію протесту не можуть організувати".

Однак було висловлено масу конструктивних пропозицій , як все таки потрібно організовувати справжню акцію по скиненню режиму. Без сумніву організатори акції "Україна без Кучми" постараються врахувати всі зауваження і якнайскоріше впровадити їх у життя.

Долганов , у своїй недільній проповіді гостро засудив невміння та професійну нездатність організаторів акції зібрати достатньо народу. Окрім того його у черговий раз стурбувала проблема знаходження в київських під’їздах підозрілих осіб з контингенту "УбК" і пов’язаного з цим вже відомого раніше явища фекалізації цих місць громадського користування...

Також багато кого турбувало те що учасники маніфестацій "УбК" перешкодять їхні сім’ям, і особливо малим дітям спокійно ходити вздовж омельченківського паркану, як традиційно заведено на київській масляній, та через щілини спостерігати що там Олександр Олександрович таке затіяв .

Однак народ загалом знову залишився задоволеним. Дещо дивувала відсутність вже звичних батально -розважальних номерів з боку МВС України, які змарнували час своїх бритоголових, протримавши пару тисяч їх цілий день без діла у готелях та кемпінгах. Ну і дійсно, хіба "розводити" місцевих готельних проституток на безплатний секс - це діло достойне справжнього "братана" чи "опера"?

Дещо виправили ситуацію братні московські фанати, які продемонстрували киянам старовинні російські ритуали кулачних та кастетних боїв з нагоди свята масляної. Вітчизняні "братани" зосталися невдоволені - вони твердять що все це вони зробили б краще, а головне за менші бакси, та й взагалі вони підозрівають що на московських фанів списали ще більше грошей , аніж їм дали. Вони ж бо поїдуть у Москву, та й кінці у воду.

Однак МВС все таки змогли у ході недільної акції показати з себе хорошої сторони. Внаслідок детально спланованої операції і залучення елітних спецпідрозділів МВС та інших спецслужб, була врешті викрита і знешкоджена злочинна схема фінансування антидержавницьких кампаній та шабашів з боку олігархічного клану Лазаренко-Тимошеко.

Була розкрита складна бізнесово-фінансова схема відмивання тіньових грошей через конвертування їх у порожню склотару, з наступним щедрим фінансуванням нею ( склотарою) підривних комуно-фашистських угрупувань типу УНА-УНСО та наметового містечка.

Безпосередньо в момент виплати пляшками головорізам - найманцям із УНА-УНСО було затримано прес-секретаря акції "Україна без Кучми" Свистовича. Зрозуміло, що тепер, коли організаторів підривних кампаній відрізали від щедрого джерела фінансування, вся їхня затія зійде нанівець

Корчинський , розчарований малою кількістю глядачів його чергової недільної вистави, а також тим що фінансово-пляшкові потоки знову оминають його організацію "Щит Батьківщини", черговий раз образився на організаторів акції "Україна без Кучми", і відповідально закликав їх згорнути наметове містечко та вступити у переговори з Кучмою.

Однак справа акції схоже не загине , оскільки до неї включилися справжні опозиціонери, високопрофесійні політики і взагалі чільні представники національної еліти. Це в першу чергу справжній (істинний) опозиціонер Симоненко, який, скритикувавши дитячу безпорадність "УбКівців" пообіцяв розгорнути справжню добротну серйозну і всеосяжну акцію, правда під назвою "Україна без Ющенка"

Неначе метеор вискочив на стрічки новин пан Медведчук. Наслідуючи російського класика , він заявив приблизно таке - "Не хочу бути віце-спікером стовбовим, що суддей призначає, а хочу бути Ющенком, Кабмін самодержущим та посаду Кучми успадковуючим!"

Також нагрозив Ющенку і політологічно вчений отрок Томенко. Якщо Ющенко не виправиться і не призначить собі в Кабмін олігархів які ним будуть опкуватися та на добру путь напучувати, то прогонять цього Ющенка олігархи у квітні далеко - далеко. А ще Томенко пообіцяв що появиться у парламенті правильна більшість, яка Плюща прожене також і поверне весь політичний процес у нормальне русло. А наормальне русло полягає у протистоянні до правильної опозиції, якою є правильні комуністи правильного Симоненка...

Володимир МАРТИНЮК
martyniuk@ukr.net


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".