МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Про Ємця

02/27/2001 | Shooter
Напередодні від'їзду до свого останнього відрядження Олександр Ємець казав близьким йому людям, що найближчим часом він очолить Службу безпеки України - у зв'язку з відставкою Леоніда Деркача.

Від джерел, близьких до генпрокуратури, мені стали відомі деякі деталі того, що трапилося ввечері 28 січня на трасі Кировоград-Запоріжжя, коли загинув народний депутат Олександр Ємець. Відтоді слідство не повідомило громадськості нічого нового. Офіційно було заявлено, що машина рухалася нібито зі швидкістю 260 км\годину, що дорога була слизькою, стояв туман і начебто водій пам'ятає, як його засліпила зустрічна машина.

Але в матеріалах справи обставини пригоди виглядають дещо інакше. По-перше, попередні дані слідчо-оперативної групи, що обстежувала місце пригоди, кажуть про те, що "Мерседес" Ємця рухався зі швидкістю близько 100 км\годину. І ще: під час аварії спрацювали подушки безпеки - як у водія, так і у Ємця.

Повний текст: http://www.grani.kiev.ua/2001/text/07/emec07.htm


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".