МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ХТО ПІДСТАВИВ КУЧМУ?

03/01/2001 | Майдан-Інформ
Підставило грубо, цинічно і саме тоді, коли силове розв"язання політичної кризи було найменш вигідне президенту. Адже тільки-но він отримав досить заспокійливого листа від Буша, адже саме зараз там перебуває один з лідерів української опозиції О.Мороз, адже Кучма просто виставляється брехуном перед американським політичним істеблішментом.
Напевно, скоро ми станемо свідками внутрішньовладних розборок, бо навіть слухняний останнім часом прем"єр-міністр Віктор Ющенко висловив свою незгоду з репресивними діями влади.
А поки що, треба віддати належне гаранту, він вирішив не здавати своїх пахолків та не перекладати на їхні плечі відповідальність за брутальні дії, схвально оцінивши дії церберів.
Тут можливі три варіанти: або в президента просто загальмована реакція, і він не міг видати експромтом нічого кращого, або в нього немає кваліфікованої команди аналітиків та іміджмейкерів, або, що він все ж таки вирішиву наплювати і на свої обіцянки, і на український народ, і на міжнародну громадськість, запровадивши нарешті лукашенківську диктатуру в Україні.
В свою чергу учасники акції "Україна без Кучми!" не складатимуть зброї. Кілька днів піде на наради, підготовку нових заходів, юридичні формальності, а потім все вибухне з новою силою.
Будуть ще і намети, і демонстрації, і мітинги. І, можливо, вже в найближчі дні, а то і години. Ситуація міняється дуже швидко, і рішення прийматимуться і виконуватимуться нами в дуже короткий проміжок часу.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".