МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Порада для Ющенка...:)

03/02/2001 | Shooter
... і його іміджмейкерів (надіюсь, останні або, хоча би, їх друзі читають наш форум :) )

Все-таки, наскільки важливою є "леґенда". Відповідь Ющенка Медведчуку була вірна, але, як на мене, витримана дещо неправильно. Так от, "леґендарний" Медведчука, котрий контролює чуть не весь парламент. А де-юре, Медведчук - всього лиш член партії, котра набрала на останніх виборах 6 чи 7 відсотків голосів. Кого він репрезентує? Тих 6-7 відсотків виборців? Більшість? Та ні - в більшості є координатор - Карпов, котрий мав би озвучувати всі колегіальні рішення більшості. Бажання коаліційного уряду - то чиє бажання? Особисто пана Медведчука? Його фракції? Добре, Ющенко прийме до уваги позицію однієї з 11 фракцій більшості відповідно до її ваги однієї з 11. Чи, можливо, Медведчук готує себе на координатора якоїсь нової більшості?

Трішки "включити дуру" і поставити де-юре "дрібного засранця" Медведчука (де-факто - великого засранця) на місце - головне завдання. Показати, що він тільки один із багатьох. Посміятися над ним як над "фантазьором". Заставити його нервуватися.

А не зразу шугати його Кучмою. Кучма сьогодні сам ослаблений і зашуганий. Тому Ющенко, щоб розраховувати на підтримку Кучми, котра йому життєво необхідна 5 квітня, має сам трохи пошугати пацанів.

Відповіді

  • 2001.03.02 | fahid

    Re: Порада для Ющенка...:)

    Shooter писав(ла):

    > Трішки "включити дуру" і поставити де-юре "дрібного засранця" Медведчука (де-факто - великого засранця) на місце - головне завдання. Показати, що він тільки один із ....

    На Медведчука такое не подействует. Не тот background у него. Чем Ющенко может надавить - дать им понять что в случае отставки присоединяется к ФНП и уводит с собой ПРП+Рух Удовенко в полном составе. Похоже он для того и дистанцируется от оппозиции чтобы иметь возможность такого маневра. Хотя с письмом 3-х его конечно "развели" как лоха последнего.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.02 | Shooter

      Re: Порада для Ющенка...:)

      fahid писав(ла):
      > Shooter писав(ла):
      >
      > > Трішки "включити дуру" і поставити де-юре "дрібного засранця" Медведчука (де-факто - великого засранця) на місце - головне завдання.

      > На Медведчука такое не подействует
      Та мова не про Медведчука. І Медведчук, і Ющенко прексно розуміють, хто з них є ху.
      "Понти ганяються" для публіки і "главного зрітєля" - папіка.

      >Похоже он для того и дистанцируется от оппозиции чтобы иметь возможность такого маневра. Хотя с письмом 3-х его конечно "развели" как лоха последнего.

      Звичайно. Головна ціль всього дійства була - політично знищити Ющенка, а для цього поставити його в опозицію проти папіка. Ну і максимально "обложіть" папіка, "облажавши" його, після чого заставити його "з руки клювать". А то савсєм був абарзєл після виборів - дєскать, "Всім все пам'ятає, але нікому нічого не винуватий". Гнал, папаша, - от і навішали собак.

      Лист 3 - зла тональність. Проте "самий хитрий голова колгоспу", котрий довго бесідував перед його підписанням з Ющенком, розумів, що без підтримки папіка Ющенку ніфіга не світить. Ну і йому персонально після канкрєтного прихода братви до влади - теж не бачити "мікрохвона" голови ВР.

      Ющенко - боєц! Пора переходити в офензиву.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.02 | fahid

        Re: Порада для Ющенка...:)

        Впечатлять папика всякими намеками- гиблое дело. Реакции у него сейчас абсолютно неадекватные (Сорос еще в ноябре заметил :-)
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.02 | Shooter

          Re: Порада для Ющенка...:)

          Частково згоден. Особливо в світлі того, що Мельниченко ще не отримав "відмашку" про оприлюднення нового "релізу".

          Проте "папік" же ж не сам. Де його надєжда і опора - Литвин? Як пургу ганяти про "33 грн." - то він тут, як тут. А як у "взрослі" ігри побавитись - щез і носа не показує. Або хай папік Діму в черговий раз "кооптує" - то й би викрутився.

          Мда..."папік" відрізняєть від Борі-алкоголіка настільки, наскільки парторг заводу відрізняється від секретаря обкому. Боря би вже давно взяв конкрєтно за яйця всю братву - одні на других всі і рельні, і змонтовані записи би відразу виложили. Опустив би, кого нада, "приласкав" інших - і знову би "царствував". В нашого ж папіка кишка тонка - в "дємократа" бавиться. А де-факто - шугається і вже шукає "надійне крильце прєємніка-гаранта щасливої старості".
    • 2001.03.02 | Майдан-Інформ

      Re: Порада для Ющенка...:)

      Гадаю що Медвечук свідомо чи несвідомо всього-навсього торує дорогу до "премєро-президентсва" Тигипку.

      "Київське угруповування" черговий раз підствляють дніпропетровці...
      Це трохи нагадує "матросовський" кидок Суркіса на амбразуру київських виборів...

      Що найбільше дадуть Медведчуку спікера ( А чи ж дадуть?)
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.02 | Shooter

        Re: Порада для Ющенка...:)

        Якби йшлося виключно про прем'єрство - Медведчуку вистачило би Тігіпка у руля.

        Проте Медведчук сам хоче статит папіком. Тому якщо він приведе до влади Тігіпка - шанси Медведчука значно падають. Хіба Медведчук буде міцно тримати Тігіпка за яйця - і той не замахнеться на "найсвятіше".

        Однак Тігіпка належить до конкуруючої братви. Вони між собою, звісно, можуть домовитися про "дєрібан" Великого Майна, котре буде приватизовуватись. Проте якщо не прийде справжній інвестор - гниття економіки продовжуватиметься і "для всєх дєнєг нє хватіт". Тому тертя в майбутньому між братвою, котра (якщо) прийде до влади і майна - неминуча.

        Медведчук це прекрасно розуміє. І навіть, якщо сьогодні Тігіпка, то завтра (десь за рочок до президентських виборів) - Медведчук. Ротація, панімаєш.
  • 2001.03.02 | SpokusXalepniy

    У Ющенко таких порадників на три міністерства вистачить


    Я так думаю, что он отвечает НЕ КАК ИНТРИГАН, а как должен был бы отвечать премьер в более менее НОРМАЛЬНОЙ стране.

    Тем самым он еще раз подтверждает, что НЕ ХОЧЕТ ИГРАТЬ ПО МАФИОЗНЫМ ПРАВИЛАМ. И правильно делает. Он предсказуем и последователен в своих решениях.
    За ним я ощущаю достаточно серьезную идеологию.
    Идеологию незамаранного человека (хотя ручаться за это не могу).
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.02 | Shooter

      Не видно, одначе :)

      А хто йому радить грати "по мафіозних правилах"?

      Навпаки, моя "рада" була - грати "чисто" в юридичному полі. А не відразу брати "папіка" в третєйські судді.

      "Папіка" зараз найбільше цікавить, хто йому може дати гарантії на майбутнє. Чим слабкішим виглядатиме Ющенко - тим більше папіку подобатимется Медведчук.

      Ну а все "проющенківське" повинно цілий березень "плотно працювати" з "неортодоксальними" пацанами (зелені, порошенко і частина НДП). + комуністів переконати/наїхати, що поженуть Ющенка - гірше для них (і в близькій, і в віддаленій перспективі). Ну і папік повинен "здогадатись", хто його "писав".
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.02 | zorro

        Конечно вы правы оба...

        Только Спокус в стратегическом плане - он говорит об оценке стратегии Ющенко, а вы говорите о тактике и в этом Вам равных практически - нет, все очень точно подмечено!!!
      • 2001.03.02 | zorro

        У нас могла бы получится классная команда..

        Спокус разрабатывает общую стратегию, Шутер :-))) - классно анализирует конкурентную ситуацию и разрабатывает тактику. Пани отвечает за отношениями с общественностью, а все мы спокойно пашем над разработкой конкретных операций и принимаем участие в принятии решений. Усполнение за Майданом, Морозом, Праламентскими фракциями...и т.д. За координацию с Ющенком будет отвечать ПРП :-))))
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.02 | SpokusXalepniy

          Об одном члене забыли.

          Есть одна вакансия. Предлагаю.

          Заслать Фиделя Кастро Укр. к коммунистам. Они клюнут на имя, и пока сориентируются что к чему будуть геть усі переагітовані. :-)
        • 2001.03.02 | Shooter

          :) Ви нам льстітє :)

          От цікаво - чи навідуються сюди згадані Вами "рельні" персоналії або їх "зв'язкові"?
          + антагоністи?
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.02 | zorro

            Навiть якшо не заходять...

            Ну так и что, если не заходят - нам все равно - у нас може получиться команда - это главное!!!
  • 2001.03.02 | test

    Re: Порада для Ющенка...:)

    test


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".