МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УЧАСНИКИ АКЦІЇ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ!" ВИЗНАЧИЛИСЬ ЩОДО ПОДАЛЬШИХ ДІЙ

03/02/2001 | Майдан-Інформ
Шевченка недаремно називають пророком. Прочитавши його вірші, ми знайдемо безліч рядків, які ніби описують сьогоднішній час та наших правителів. Отже, Шевченко з нами проти Кучми.
Тому 9 березня представники учасники акції "Україна без Кучми!" влаштовують біля пам"ятника великому Кобзарю мистецьке свято "Кайдани порвіте". Розпочинається воно о 9.00. О 12.00 лідери об"єднаної опозиції покладуть вінки до пам"ятника та привітають народні маси зі святом.
До того ми закликаємо людей не залишати Хрещатик знедоленим та знелюдненим. В свою чергу члени Громадянського комітету щоденно з 13.00, починаючи з завтрашньої суботи, гулятимуть невеликими групами по центральній вулиці столиці (а це поки що не заборонено). Кожен з вас може підійти до них й отримати друковані матеріали й усну інформацію щодо поточних подій, а також висловити свої пропозиції та просто поспілкуватись.
Народними депутатами України, чиє особисте майно було по-злодійському вивезено з наметового містечка 1 березня, підготовлено два судових позови щодо дій влади.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".