МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

О 15.00 - ПІКЕТУВАННЯ КИЇВСЬКОГО УПРАВЛІННЯ МВС

03/10/2001 | Майдан-Інформ
О 15.00 - ПІКЕТУВАННЯ КИЇВСЬКОГО УПРАВЛІННЯ МВС

Громадський комітет "Україна без Кучми", Фронт Національного порятунку, Громадський комітет "За правду" закликають всіх взяти участь у пікетуванні головної міліцейської установи Києва з вимогою звільнити всіх , кого безцеремонно і без представлення звинувачень було заарештовано вчора, в п’ятницю 9 березня

Сьогодні, в суботу 10 березня, на 15.00 намічено пікетування київського управління МВС на площі Михайлівській.

За неповними даними що надійшли від громадських організацій, котрі вчора проводили маніфестації, , із застосуванням грубої сили та з жорстоким побиттям було заарештовано майже три сотні учасників вчорашніх маніфестацій.

Особливо жорстокий погром та побиття було вчинено стосовно членів УНА-УНСО, офіс яких повністю розгромлений. Зараз невідома доля і місцезнаходження 120 членів цієї організації.
Як свідчить член УНА-УНСО Тетяна Чорновіл, якій з поламаною рукою вдалося втекти із спецназівського автобуса, багато унсовців знаходилися в настільки важкому стані, що їх вантажили в автобуси непритомними.

Окрім жителів Києва, заарештовано велику групу львівян , членів Громадського комітету "За правду", черкаських соціалістів, харківян та полтавчан та жителів інших міст , які вчора приїхали до Києва аби взяти участь в маніфестаціях. Серед заарештованих члени РУХу, Соцпартії, просто безпартійні. Їх місцезнаходження також невідоме.

Депутат Верховної Ради Валинтина Семенюк зараз знаходиться в лікарні під крапельницею, внаслідок травм голови від триманих вчора ударів міліцейськими кийками.

Режим , не маючи інших аргументів вирішив залякати незгодних за допомогою грубої сили і противоправних дій. Закликаємо всіх небайдужих зібратися сьогодні о 15.00 біля головного міліцейського управління міста Києва, що знаходиться на Михайлівській площі між Софіївським та Михайлівським собором.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".