МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Ющенко: події 9 березня - намір захопити владу

03/13/2001 | englishman
Події 9 березня в Києві свідчать про наміри деяких політичних сил, використовуючи конфліктні ситуації, прийти до влади, заявив прем'єр-міністр Віктор Ющенко. За його словами, цими інцидентами спекулюють ті сили, "які хочуть бачити майбутнє влади через утвердження конфліктної ситуації в Україні, сутички не тільки у Верховній Раді, але і між усіма галузями влади".



Кореспондент.net
Березень 13, 18:12


Він назвав "небезпечним шляхом" подачу подій 9 березня таким чином, начебто нічого не трапилось, як "тиху війну під килимом", передає Інтерфакс-Україна.

"Я упевнений, що це логіка окремих політичних сил - через такого роду суспільні конфлікти побудувати свою майбутню політику", - заявив прем'єр. Він відзначив, що події 9 березня є сигналом громадськості для політичних сил, щоб вони сіли за стіл переговорів.

Прем'єр відзначив, що сьогоднішня політична криза «вимагає діалогу», що дасть можливість «одержати уряду, парламенту і президенту нові аргументи для політичної консолідації». За словами Ющенка, уряд для консолідації політичних сил «готово надати всі ресурси, які має виконавча влада». Для початку переговорного процесу, на думку прем'єра, «всі повинні забути вдома ті речі, що ведуть до політичного авантюризму і деяких спекуляцій», передає УКРОП.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".