МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Ну пiде Кучма... А хто пiсля нього???

03/14/2001 | Only
Адже це дуже важливо!!! Я би зовсiм не хотiв молдавського варiанту... навiть якщо народ пiсля комунiстiв побiжить до реформаторiв, то за час панування перших до чого ми дiйдемо??? I за що у 90-му голодували у Киевi студенти??? Як тяжко нам було виборювати свою незалежнiсть!!!
I менi дуже не хочеться, щоби коммунiсти знову привели нас до СРСР, чи як вiн там буде тепер називатись... А до того йде....
Хто прийде на змiну???
Тимошенко??? Так простi люди розiрвуть ii за те, що платять за газ, тепло, свiтло i воду бiльше, нiж заробляють!!! Не можна було провадити свiтовi цiни на енергоносii до тих пiр, поки середня зарплата не наздожене хоча б прожитковий мiнiмум!!!
Ющенко??? Так вiн i так ось-ось впаде с крiсла ( хоча менi особисто вiн дуже подобаеться...передо всiм хоча б тому, що не бореться за президентське крiсло i намагаеться не встрявати в полiтику, а просто робити свою справу... До того ж у нього единого вiдчувается елементарна шляхетнiсть - а це дуже дефiцитний товар у наших полiтикiв...)
То хто плануется на кучмiвське мiсце???

Відповіді

  • 2001.03.14 | trick

    Re: Ну пiде Кучма... А хто пiсля нього???

    Only писав(ла):

    > I менi дуже не хочеться, щоби коммунiсти знову привели нас до СРСР, чи як вiн там буде тепер називатись... А до того йде....

    A roskazhit' budlaska, jaki shansy na prezydentstvo u d'adechka Simona?
    Abo navit' u Moroza ? Kazka pro "reds going!!!" duzhe vdalo vykorystovuvalas pro-K. PRshykamy 100 raziv. Ne treba graty u tu gru 101 raz.

    > <font color="#CC0000">Тимошенко???</font> Так простi люди розiрвуть ii за те, що платять за газ, тепло, свiтло i воду бiльше, нiж заробляють!!! Не можна було провадити свiтовi цiни на енергоносii до тих пiр, поки середня зарплата не наздожене хоча б прожитковий мiнiмум!!!

    Probachte, ale cina na energ. nosii ,vstanovlena Tymoshenko - stosuvalas' tilky poserednykiv i OblEnergo, jaki tvorjat sho xochut' - vymagajut' groshi z korystuvachiv i pry cjomu ne platyat' vyrobnykam el. energii + podatky -> budzhet -> dzherelo formuvannya zarplaty. Tobto chynnyk vysokyh cin na energonosii - Pereprodavci. Zgadajte TV debaty mizh Juleju i Srukisom....

    > <font color="#CC0000">Ющенко???</font> Так вiн i так ось-ось впаде с крiсла

    I po chomu ce vydno?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.14 | Only

      Re: Ну пiде Кучма... А хто пiсля нього???

      Так простi люди розiрвуть ii за те, що платять за газ, тепло, свiтло i воду бiльше, нiж заробляють!!! Не можна було провадити свiтовi цiни на енергоносii до тих пiр, поки середня зарплата не наздожене хоча б прожитковий мiнiмум!!! Probachte, ale cina na energ. nosii ,vstanovlena Tymoshenko - stosuvalas' tilky poserednykiv i OblEnergo, jaki tvorjat sho xochut' - vymagajut' groshi z korystuvachiv i pry cjomu ne platyat' vyrobnykam el. energii + podatky -> budzhet -> dzherelo formuvannya zarplaty. Tobto chynnyk vysokyh cin na energonosii - Pereprodavci. Zgadajte TV debaty mizh Juleju i Srukisom....

      А как вы сможете это объяснить тем пенсионерам, да даже и работающим людям, которым начхать на лица, и которые знают, что при СССР было классно???? А ведь именно они являются главным электоратом коммунитов на выборах!!!!

      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.14 | trick

        Re: Ну пiде Кучма... А хто пiсля нього???

        Only писав(ла):

        > А как вы сможете это объяснить тем пенсионерам, да даже и работающим людям, которым начхать на лица, и которые знают, что при СССР было классно???? А ведь именно они являются главным электоратом коммунитов на выборах!!!!

        A tak, jak ce roblyat u vsomu cyvilizovanomu sviti - za dopomogoju vilnoi presy, TV ta radio, jaka vidsutn'a pry K.&co.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.14 | Only

          Re: Ну пiде Кучма... А хто пiсля нього???

          trick писав(ла):
          >
          > A tak, jak ce roblyat u vsomu cyvilizovanomu sviti - za dopomogoju vilnoi presy, TV ta radio, jaka vidsutn'a pry K.&co.

          А много ли её, свободной прессы??? А пенсионеры способны её купить???
          И САМОЕ ГЛАВНОЕ - а они вообще способны ДУМАТЬ????? Ведь если бы были способны, то не ностальгировали бы, а вспомнили, как бегали по десятку магазинов в поисках колбасы, и найдя её, стояли по нескольку часов в очереди... Как одалживали десятку до зарплаты & so...
  • 2001.03.14 | ilia25

    Вы совершенно правы

    Кучму убирать ни в коем случае нельзя, а то придут коммунисты с рогами и все развалят.

    При Кучме Украина добилась для своих граждан средней зарплаты в 50 долларов и 34 цента. Это завоевание за 10 лет реформ мы коммунистам не отдадим. Даже если при этом у нас не будет ни демократии, ни свободы слова. Главное, что не будет СССР.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.14 | CD

      Більше того

      >>Главное, что не будет СССР.

      Найцікавіше, що буде і СССР. Всі бачать останні події, його дружбу з Путіном. Почитати коментарі російських газет - вони його підтримують як проросійського політика.

      Не кажучи вже про його реальні дії в цьому напрямку: "передача" Росії найкращих підприємств за "борги", а перед тим - утворення "боргів".

      Військовий союз фактично: Чорноморський флот, об'єднана система ПВО.

      Та, що там нагадувати, про це все говорилося багато раз.
    • 2001.03.14 | Only

      Re: Вы совершенно правы

      Как сказал один умный человек, в сущности коммунистическая идея просто замечательная... но сворована у христиан... Только христиане были умнее - они всеобщее благоденствие отодвинули на загробную жизнь, поэтому проверить это невозможно!!!
      А коммунистическая идея попросту неспособна обойтись без диктатуры и железного занавеса... И связана она прежде всего с менталитетом чиновника - любого человека - своя рубашка ближе к телу!!!
      В сущности, ведь некий вариант коммунистического правительства по существу мы сейчас и имеем : я даже не говорю, что практически все у руля - выходцы из старой системы... Взять даже то, как государство, как и раньше, управляет практически всем!!! Даже бюджет формируется по старому принципу - сверху вниз... И всё так же всё зависит от воли чиновника - так же, как и при СССР ... И упование на то, что "старых мы уберём, а на их место поставим новых, честных" попросту смешно - любой будет воровать, потому что надёжных заслонов (прежде всего экономических) этому как не было, так и нет! Нет, можно. конечно, создать армию наблюдателей... Только кто будет наблюдать за наблюдателями и так далее???
  • 2001.03.14 | Shooter

    "І нема тому розумної альтернативи". (с) Лесь

    Чесно слово - мені вже надоїло це повторювати.

    Ющенко, Ющенко і ще раз Ющенко.

    Якщо Кучма подасть у відставку найближчим часом, то неважно який Ющенко - "стоячий чи впавший" - є найвірогіднішим кандидатом на перемогу в президентських виборів.

    Якщо ж Кучма встоїть - будем надіятися, що Ющенко залишиться на посту ПМ якнайдовше. І що на чергових президентських виборах виборці пам'ятатимуть, що пан Віктор а) не крав б) був першим високим українським чиновником, за котрого відбулося хоч і мікроскопічне, але покращення.

    Ющенко боєц!
  • 2001.03.14 | SpokusXalepniy

    Запитання про Юліну помилку.

    Only писав(ла):
    > Тимошенко??? Так простi люди розiрвуть ii за те, що платять за газ, тепло, свiтло i воду бiльше, нiж заробляють!!! Не можна було провадити свiтовi цiни на енергоносii до тих пiр, поки середня зарплата не наздожене хоча б прожитковий мiнiмум!!!

    Я розумію як провадити льготні ціни (додавати з якоісь кишені гроші на час купівлі; з якої?), але я зовсім не розумію як провадити справжні ціни, бо справжня ціна - це ціна, до якої не торкається жодна державна установа.

    Інша справа - рішення уряду, що йдуть на зменшення цін, наприклад, дії проти монополії/корупції, до заохочуванні конкуренції...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".