МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Давно хотів звернути увагу на оцей фрагментик:

03/14/2001 | St*inger

http://www.ukrpravo.com/Comment/gongadze.shtml

"2-го марта. Мельниченко в интервью западному журналисту заявил, что Кучма примерно 20-го сентября спрашивал у офицера безопасности, живой ли еще Гонгадзе? Мельниченко говорит о том, что 16-го сентября Кучма и Кравченко были на охоте. Стоп. Гонгадзе пропал 16-го в 23.00. Если Кучма и Кравченко НОЧЕВАЛИ на охоте, то, возможно они ЛИЧНО допрашивали и пытали Гонгадзе. Где-нибудь в тихом охотничьем домике. В котором есть камин, где можно потом будет сжечь одежду и обувь Георгия. На записях Мельниченко видно, что Кучму очень сильно интересовало, кто помогает Георгию Гонгадзе. Злоба Кучмы была настолько велика, что он вполне мог бы не отказать себе в удовольствии ЛИЧНО выпытать это у Гонгадзе."

Цікава версія!
Правда?

Відповіді

  • 2001.03.14 | ВАСЯ ПУПКІН

    Так, і я писав колись на старому форумі, що у кучми могли бути якісь о с о б и с т і мотиви...

    ... наприклад, у Гонгадзе могли бути якісь компроментуючі к у ч м у факти, наприклад як хтось його в дитинстві спєтушив або щось у цьому ж роді....
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.14 | St*inger

      Re: Так, і я писав колись на старому форумі, що у кучми могли бути якісь о с о б и с т і мотиви...

      Ну понятно...
      Згідно цієї версії тепер ясно де шукати голову Гонгадзе - Кравченко зробив собі з неї кубок і п`є на сніданок свіжу кров.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.14 | ВАСЯ ПУПКІН

        так-так...ще трішки скептицизму - і він перестане бути у вас здоровим !

        х т о с ь міг сказати : даю штуку ( чи лімон) баксів за голову цього ....грузіна. А другий придурок поняв це занадто буквально...і приніс голову....


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".