МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Читайте в "Україні молодій"... only truth

03/16/2001 | Дмитро Лиховій
Анонс суботнього "УМа": тема номера - з великим фото на 1-й полосі- матеріал про від***еного ментурою заробітчанина з Західної України на прізвище Головатий, котрого сплутали з учасником акції Убк (він потерпає в лікарні). Крім того, матеріал вашого покірного слуги про останніх 5-х хлопців (переважно зелених унсовців), мужика і одну 18-річну подругу, котрих за поданням Карпачової і наступним рішенням Київського місьсуду від 15 березня відпустили з прийомника-розподільника на ДВРЗ. До речі, один з них - арештований на базарі мужик з Рівного 1963 р.н. - має таке ж відношення до політики і Убк, як я до скіфської пекторалі. Точніше, мав. Тепер він вступить в УНСО. У нього забрали всі гроші, речі тощо.
Ми ж бо з фотокором за сприяння Карпачової стали першими журналістами, хто потрапив до цієї режимної установи за весь час її існування. Кутузка ця - взагалі у хрєна на рогах, там ні машин, ні доріг, ні домів, ні цивілізації - лише "колючка" і менти, ну й колії електрички. З нами приїхали ще 2 чоловіка (знімальна група) з оранжевого Ай-Сі-Ті-Ві. Ну, зазняли. що їм там требе було (до речі, в питанні арештованих та дєвочка-кореспондентка виявилася повною профанкою) і... поїхали своїм мікроавтобусом з лейбою Вуличного телебачення геть. Хоча було майже 23.00, а амністованих пацанів - із Рівного, Житомира, Черкас тощо - випустили на всі 4 сторони, як Жеглов Груздєва. Без вибачень, мовляв, у нас всьо клас, а п***дили вас інші менти, вони й речі і гроші забирали. Ай-Сі-Ті-Ві поїхало, щоб показати чергову порцію своїх телепобрехеньок, а пацани поплелися серед ночі - будучи кілометрів за 5 від хоч чогось схожого на цивілізацію - хрєн зна куди.
Словом, читайте "УМ". "Дзеркало тижня" - раз на тиждень, "Україна молода" - щодня, і отриваясь...

Відповіді

  • 2001.03.17 | Максим"як

    Re: Читайте в "Україні молодій"... only truth

    Цей режим сам виховає своїх могильщиків. І то вже скоро.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".