МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УВАГА: ПРОВОКАЦІЇ !!!

03/16/2001 | Опозиція
Шановні добродії, опозиціонери та громадяни України!

В Києві 14 березня мали місце провокації з боку працівників репресивних органів, як тепер називають міліцію.

У 13.50, коли демонстрація решила по вулиці Лютеранській на Хрещатик в одному з автобусів спецназовець у повнії екіпірвці (щит, одяг физзахисту, шолом, палиця...) з закритих дверей показував середній палець учасникам демонстрації, які бачили, як цей клоун у формі МВС провакував на атаку автобуса. Нащастя демонстранти не відреагували на це, але факт залишається фактом.

Уявіть собі, якби хтось таки почав штурм автобусу повного спецназом!!!

Ось до такіх жалюгідних провакацій вдається влада!

ПРОХАННЯ ПО МОЖЛИВОСТІ ФІКСУВАТИ ТАКІ ВИБАДКИ НА ФОТО ТА ВІДЕО ТА ПЕРЕДАВАТИ В "ФНП", "УБК" та інші опозиційні організації, а також представникам незалежних СМІ!

Уявіть собі на першій сторінці якої небудь газети спецназівця, який тикає середнього пальця в обєктив!

Відповіді

  • 2001.03.16 | Shooter

    Re: УВАГА: ПРОВОКАЦІЇ !!!

    Оце провокація...Ну дуже груба...;):

    Чесно кажучи, на Україні, судячи з соціологчних опитувань, бажання "виставити середній палець" комуністам і комунізму в кілька десятків мільйонів разів перевищує кількість згаданого мєнтовського провокатора...
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.16 | Южноукраинец

      Болезнь

      наверное, ты судишь по своему окружению, но онро отнюдь не отражает действительности. Комми имеют самую большую фракцию в парламенте. Потому что за них проголосовали ЛЮДИ, которые являються твоими соотечествениками. И их выбор как демократический европейский гражданин ты обязан уважать.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.16 | SpokusXalepniy

        Болезнь. И не только...

        Южноукраинец писав(ла):
        > наверное, ты судишь по своему окружению, но онро отнюдь не отражает действительности. Комми имеют самую большую фракцию в парламенте. Потому что за них проголосовали ЛЮДИ, которые являються твоими соотечествениками. И их выбор как демократический европейский гражданин ты обязан уважать.

        Согласен, что надо уважать.
        Не согласен, со ссылками на выборы и голосование.
        При такой прессе и таком ТВ, при таком способе проведения выборов - апелляция к голосам избирателей будет не совсем верной.
        Так что достаточно той простой истины, что надо считаться с мнением других, даже меньшинства.

        К сожалению, именно это - самое слабое звено демократий (учет мнений меньшинства).
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.16 | Южноукраинец

          Re: Болезнь. И не только...

          Однако...
          я бы сказа так - даже при такой прессе и при таком телевидении - их суть - идеология антикоммунизма. Особенно это обстряеться в период выборов. Часто ли вы видели представителей КПУ на экране? Но результаты говорят сами за себя.

          > Согласен, что надо уважать.
          > Не согласен, со ссылками на выборы и голосование.

          Даже при таком несовершенстве - ничего лучшего пока не придумано. К сожалению.

          > Так что достаточно той простой истины, что надо считаться с мнением других, даже меньшинства.

          Ну а вот господи Шуутер желает смерти и вымирания всем, кто не разделяет его идеи. При этом кто он такой- правильно - коммунист сталинского разлива.
          >
          > К сожалению, именно это - самое слабое звено демократий (учет мнений меньшинства).

          Я согласен.
      • 2001.03.16 | Shooter

        Хто слабий?

        По-перше, я не зобов'язаний їх поважати - я їх можу лише толерувати (і співчувати їхньому обмеженому інтелектуальному розвитку). Або слідувати біблейському "Прости їх, Пане, не відають вони, що творять - юродиві ж бо".

        По-доруге, фракція комуністів в ВР - біля 25%. Ще відсотків 5 - "прогресивні" (ги :) ) сіціялісти. Проста математика каже, що не-комуністів в ВР десь біля 65 відсотків.

        Проте цікавим є дещо інше. А саме те, що комуністи бояться Ющенка. Бо підвищуючи пенсії, виплачуючи вчасно зарплати уряд Ющенка, де-факто, вибиває з-під них протестний електорат.

        І ще одне. Комуністи в Україні - це не європейські ліві, про яких Ви тут так багато згадуєте. Різниця між європейськими (в т.ч. за дрібними винятками і постсоціалістичними ) лівими і вітчизняними комуністами тотожна різниці між "ренеґатами" Каутським і Бернштейном чи "укр.бурж." соціалістами Винниченком і Петлюрою з одного боку і бандитами Лєніним, Троцьким етс. з іншого.

        Комуністичний кучмістан - на мило!!!
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.16 | Южноукраинец

          Re: Хто слабий? Как кто - Ющенко.

          Shooter писав(ла):
          > По-перше, я не зобов'язаний їх поважати - я їх можу лише толерувати (і співчувати їхньому обмеженому інтелектуальному розвитку). Або слідувати біблейському "Прости їх, Пане, не відають вони, що творять - юродиві ж бо".
          Это воьбще очень хорошо подходит к Вашим взглядам. Также еще 10 заповедей почитайте.
          > По-доруге, фракція комуністів в ВР - біля 25%. Ще відсотків 5 - "прогресивні" (ги :) ) сіціялісти. Проста математика каже, що не-комуністів в ВР десь біля 65 відсотків.
          А про партию социалистов Мороза как то забыли? К тому же забыли про большинство, которое существовало ранее, когда спикером был Ткаченко. И еще - не комммунисты - это не значит, что они против. Досточно вспомнить как закончились прошлые выборы парламентские..
          >
          > Проте цікавим є дещо інше. А саме те, що комуністи бояться Ющенка. Бо підвищуючи пенсії, виплачуючи вчасно зарплати уряд Ющенка, де-факто, вибиває з-під них протестний електорат.

          Я вообщзе то не понимаю, что такого, когда начинают вовремя выплачиваться запрплаты- это как бы нормальная практика для нормальных государств. А на нынешнюю пенсию я советую вам самому прожить :-))).. Что касаеться экономического гения Ющенко - то я скажу, что да, судя по всему он неплохой экономист и премьер министр. Но ни в коем случае не президент. Он не самостоятельная фигура. К тому же с американскими корнями и американскими детями- его дети - граждане украины или америки- просвятите меня, я действительно не знаю. Еще скажу, что он сейчас слишком зависим от режима кучмы. И во всем ему угождает, как подписывая заявления с кучмой, так и сдавая своих соратников. Вместо того, чтобы подать в отставку и возглавитьь оппозицию. Эта беспринципность.. эта мягкотелость.. Он не боец в отличии от Юли..но я надеюсь что он также еще и экономический прагматик и ему не придеться обьяснять, где покупаються энергоносители и где скорее всего будут востребованы украинские товары, почему выгоднее производить ракеты и получать за это нефть или деньги, чем тот же завод будет стоять без работы в угоду США, которая не даст Украине ни доллара помощи.. или даст ровно столько чтобы опять прожрать и не сдохнуть. Но самое главное - желательно, чтобы похуже были отношения с Россией - это основная веха политики. А пока такая веха будет преобладать - стабильности не будет ни экномической нп политической. Даже с президентом Ющенко.
          > І ще одне. Комуністи в Україні - це не європейські ліві, про яких Ви тут так багато згадуєте. Різниця між європейськими (в т.ч. за дрібними винятками і постсоціалістичними ) лівими і вітчизняними комуністами тотожна різниці між "ренеґатами" Каутським і Бернштейном чи "укр.бурж." соціалістами Винниченком і Петлюрою з одного боку і бандитами Лєніним, Троцьким етс. з іншого.

          Безусловно. Левые - они всякие есть. Но за 10 лет в обществе сформировалась левая идея, отличающаяся от колбасы и дешевой водки. По моему уже никого не нужно убеждать в том, что работать нужно, конкурения должна быть, но и также вовремя долджна выплачиваться зарплата за труд. Коль этого не происходит, то ничего удивительного, что голосуют за всякий экстремизм как справа так и слева.
          > Комуністичний кучмістан - на мило!!!
          Ну финальный вопль свидетельствкует ни о плакатности мышления.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.16 | Shooter

            Швидше, Ви невиліковний

            Южноукраинец писав(ла):
            > Shooter писав(ла):

            > А про партию социалистов Мороза как то забыли? К тому же забыли про большинство, которое существовало ранее, когда спикером был Ткаченко. И еще - не комммунисты - это не значит, что они против. Досточно вспомнить как закончились прошлые выборы парламентские..

            :): Кардинальна відмінність (вкотре для Вас) між соціалістами Мороза і комуністами Сіманєнкі, що перші виступають в правовому полі держави України. Хоча навіть в соціалістів є проблеми з ідентифікацію - достатньо згадати екс-соціаліста Чижа ж, котрий цілком слущно зауважував, що поки соціалісти не стануть, насамперед, українцями, а потім соціалстами, то політична перспектива для них буде постійно звужуватись. Комуняки ж, як я вже писав, доживають "агромний комуністіческій опит". Тому толеруючи перших, я не можу не зневажати комуняк. Ну і тому ж, як видно з сьогодення, соціалісти і комуняки - в різних "опозиціяї". Комуняки і дурнуватонаталівці - не що інше, як кишенькова опозиція, потрібна сучасній постсовковій українській владі для втримання біля корита,

            > ..но я надеюсь что он также еще и экономический прагматик и ему не придеться обьяснять, где покупаються энергоносители и где скорее всего будут востребованы украинские товары,

            :): Енергоносії купляються де-небудь - були би гроші. Чи ви вважаєте, що базою постіндустріальної глобалізованої економіки є енергоносії?

            Інша річ, що при "купуванні" вуглеводів "Україною в Росії", яке практикувалось до Ющенка, де-факто українські і російські високі злодії "дєрібанили" між собою, "вішаючи" борги на Україну, тобто на всіх її громадян. Що стосується ринків, то тут взагалі елементарно просто: який ринок вигідніший - 150 мілйонний з сер. зарплатою 75 дол. чи 350 мільйонний з сер. зарплатою 750 дол.? Як знову ж таки показує досвід наших бувших колег по комуністичному (і навіть по совіцькому) нещастю, інкорпорація в останній реальна. Надіюсь, що роки правління Ющенка стануть реальним наближенням/початком входження України в Європу. Що ж стосується Росії, то в неї є два шляхи: або рухатися все до тієї ж Європи, або декларуючи себе "світовою потугою" (чим би дитя не тішилось), все більше марґіналізуватися і ставати сировинним додатком Європи.

            > выгоднее производить ракеты и получать за это нефть или деньги, чем тот же завод будет стоять без работы в угоду США, которая не даст Украине ни доллара помощи..

            :): Знову ж таки, відверта брехня. Саме США сприяли приєднанню України до угоди про нерозповсюдження ракетних технологій, що дало змогу українським ракетникам вийти на зовнішній ринок.
            Але "пес" зовсім не в тому - підняття з ями економіки України неможливе сьогодні без приходу в Україну "технологічного" (а не спекулятивного) західного інвестора. Якраз комуняки - то найкращий спосіб відлякати життєво необхідні для України інвестиційні капітали.

            >Но самое главное - желательно, чтобы похуже были отношения с Россией - это основная веха политики.

            :): А це Ви де почули/прочитали? Ще раз: проблема російсько-українських стосунків на 90 відсотків виходять із неадекватності оцінки Росією своєї ролі в світі і на постсовіцьких територіях. Чим скоріше Росія зрозуміє, що вона є на сьогодні, і що для неї вигідний рівноправний стиль спілкування зі всіма, а особливо з рівною їй в технологічних, освітніх етс. параметрах Україною, 90 відсотків проблем у відносинах згаданих держав щезнуть в один момент.

            >Безусловно. Левые - они всякие есть.

            Добре, що хоч Ви це розумієте. Я би навіть уточнив: є ліві, а є комуняки. ;):

            Комуністичний кучмістан - ...самі знаєте, куди. :):
  • 2001.03.16 | Южноукраинец

    Re: УВАГА: ПРОВОКАЦІЇ !!!

    100% за палец Эффенберга этому спецназу заплатил Кучма. :-))
    А не он сам по своей дури действовал.
  • 2001.03.16 | andre

    Re: УВАГА: ПРОВОКАЦІЇ !!!

    14 березня йшди НЕ КОМУНЯКИ (ці йшли 15 березня.) Читайте уважно!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".