МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ПРО ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ УЧАСНИКІВ МАНІФЕСТАЦІЇ 9 БЕРЕЗНЯ.

03/16/2001 | Майдан-Інформ
ПРО ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ УЧАСНИКІВ МАНІФЕСТАЦІЇ 9 БЕРЕЗНЯ.

Як повідомили керівники УНА-УНСО, які ще знаходяться на свободі, інформацію про трупи які знаходяться у морзі, вони отримали від міліціонерів.

Вони не вважають що всі ці тіла належать заарештованим 9 березня членами УНА-УНСО, однак "майже не сумніваються" в тому що жорстокі побиття членів УНА-УНСО в кількох випадках привели до смерті побитих.

На сьогодні не має жодної інформації про долю близько 40 членів УНА-УНСО. Припускається що частина з них просто переховується, частина зарештовані . Як уже згадувалося припускається що деяких із членів УНА-УНСО вже немає в живих.

Ситуацію ускладнює те що вчора увечері СБУ заарештувала Руслана Зайченка, у якого власне збиралася вся інформація про зниклих безвісти та заарештованих.

Також слід звернути увагу , що активно розшукаовували своїх заарештованих членів перважно УНА-УНСО, Комітет "За правду" , соціалісти та ще декілька організацій. Однак у маніфестаціях брали участь як члени інших, менш структурованих організацій і просто молоді люди які не належали до жодної політичної організації. Таких людей також заарештовували і їхня доля також потребує вияснення.

Зараз створена коміся, на чолі з народним депутатом Турчиновим, яка займається розшуком зниклих безвісти і заарештованих.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".