МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

війна ФСБ Росії проти України.

03/17/2001 | ВАСЯ ПУПКІН
Отже, в результаті співставлення подій за останні пів-року - що ми маємо ?
- смерть Гонгадзе - чи не "замочили" його фашисти з ФСБ за його участь у грузино-абхазькому конфлікті ? там же теж були якісь інтереси Росії ?
- в Абхазії воювали і хлопці з УНА-УНСО, отже , чи не мстять гестаповці з ФСБ УНА-УНСО ?
- ну і як тут недавно хтось сказав - чи не мстять унсовцям козли з ФСБ за поразку московії в першій чеченській війні ?
===========
Беручи до уваги конкретні вчинки ( головою об ріг будинку, російська мова і т.п.) - ну не вірю я все-таки, що наші земляки - українці, хай і російського походження- могли так себе поводити із унсовцями, щоб головою об ріг будинку... це точно феесбешники, із числа тих, хто мабуть воював у Чечні.
Таким чином наш папаня нас всіх скопом здав москалям і їхньому головному козлу. Це дуже конституційний та високоморальний вчинок ! Слава кучмі ! мабуть москаль пообіцяв вилікувати папаню від раку ?
=======
Отже, при затриманнях людьми у штатському, які розмовляють російською мовою, можна чинити опір аж до повного знищення цих козлів, оскільки це не є наші українські правоохоронні органи і їхнє перебування на нашій суверенній території є незаконне.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".