МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

СЮРРЕАЛІСТИЧНІ ХИМЕРІАДИ НА ОКОЛИЦЯХ ЕКС – ДРУГОГО СВІТУ

03/17/2001 | zeroplus
СЮРРЕАЛІСТИЧНІ ХИМЕРІАДИ НА ОКОЛИЦЯХ ЕКС – ДРУГОГО СВІТУ

Сюрреалістична постсовєтська дійсність з її “Крайслером-імперіалом”, з її,- перефразовуючи БУ – БА - БУ -- істські пассажі зі знаменитого Андре Говіча,- кров’ю та реготом, з її лихослів’ям та музикою; з її вибулькуванням БЛЯ-БЛЯ-БЛя із казана малоросійської президентщини та водночас із мантією щонайпочеснішого доктора Honoris Causa Національного Київського Університету на плечі найбільш поважного “КЄНТА” наших чільних блатних і пріблатньонних… Сюрреалістична постколоніальна дійсність, де усі нитки шизоїдної “багатовекторности” якось зненацька скручуються-сплітаються в тугий зашморг юж-машівських неоколоніальних змов і пругко виструнчуються (як і за усі три попередні столітття) У ДОБРЕ ЗНАНОМУ НАПРЯМКУ NORD-EAST. Сюрреалістична неоколоніальна дійсність, де арешт непохитної Юлі мав би “розчистити” широкий і вільний шлях Україні для довгоочікуваного її сходження на … красномайданний (отой, що на Красной площаді) свій ешафот, - під оплески захвату і торжества путіних і зюганових…
Ще до остаточної юж-машівської здачі України, ще до здачі Юлії (але вже після здачі Тарасюка, що його теж повелів був “убрать” Кремль) вельми вдоволений Путін оцінив був минулий рік- саме з огляду на приборкання прозахідних візій Києва – яко “ГОД САМОЙ БОЛЬШОЙ ПОБЕДЫ РОССИЙСКОЙ ДИПЛОМАТИИ”… Ясна річ,- в оцю вервечку безперечних московських “пабєд” треба включити також і здійснення геніальних “прєдначєртаній” Путіна щодо “замачіванія в сартірє” і щодо блискучих “зачістак” все нових і нових “абшірних” кавказьких теренів… Тому нагадаю тут, що лютнева южмашівська (дніпропретровська) змова Кучми із Путіном (вкупі із пунктами про спільне виробництво супер-ракет) є щонайганебнішою за усі наші постколоніальні роки ЗМОВОЮ ІЗ МІЛІТАРНИМИ ЗЛОЧИНЦЯМИ І ДЕРЖАВНИМИ ТЕРОРИСТАМИ ІЗ КРЕМЛЯ… Змовою із тим аж геть цинісним терористичним режимом, котрий не тільки провадить уже другу (за останні сім літ) КОЛОНІАЛЬНУ ВІЙНУ ПРОТИ НАРОДУ ІЧКЕРІЇ, але й чинить щодо мужніх чеченців і тотальний геноцид і цілковите їх розпорошування геть по усьому світові. А ще одна безсумнівна “пабєда” красномайданного деспота із родоводом чекіста – це все більше утведження реального євразійства (а воно вже давно ВПОВЗЛО В УКРАЇНУ І ДІЄ У НІЙ ЗІСЕРЕДИНИ) в аспекті його всеосяжного ЦИВІЛІЗАЦІЙНОГО, КОМУНІКАТИВНОГО ТА ІНФОРМАЦІЙНОГО КОНТРОЛЮ НАД УКРАЇНОЮ … Ну що ж,- треба було вочевидь і Малоросію “зачістіть” від чорноволів, бойчишинів, тарасюків і юль… Адже й Малоросію ладні уже розглядати у ПЕРСПЕКТИВІ ЄВРАЗІЙСЬКОГО БАЧЕННЯ, - десь там із висоти Спаської вежі – яко тільки “сартір” (а у ньому “мачіть” і “мачіть” є ще кого!) або ж, яко таку собі прибудову-добудову-притул до красномайданних мурів… Бо ж самовпевнена, абсолютно зухвала і “нахрапістая” єврпазійщина не спіткнеться у Києві і не зашпортається вже навіть у Галичині… Я як треба буде, - то шлях їй далі розчистять “ачєрєдниє зачісткі”… І навіть на львівськім Проспекті Свободи ВЖЕ АНІ НЕ ПІКНЕ “ПІК” ЗАТИСНЕНИЙ, ЗАВАЛЕНИЙ, ЗАТЛУМЛЕНИЙ ЗУСІБІЧ “лізами” і “наталі”, “мой мір” і “ват так”, і “настями”, “настями”, “настями” (“в трусішках і бєз трусішек”) …
“Бальшая пабєда”- “пабєда” усіх євразійських “технологів” і “технологій”, маніпулювань і маніпуляторів, висококласних містифікаторів, психополітиків та хронополітиків;“регулюваль
ників” нафто-газових кранів, розпорядників конвеєрних “ачєрєдних макрух” і грошових потоків, медіа-холдингів і гігантських концернів ВІДЕО та усіляких інших ФАБРИК , ЦЕХІВ
І МАЙСТЕРЕНЬ ЗРОСІЙЩУВАННЯ (ДО- РОСІЙЩУВАННЯ) України…
Усіх отих, що що вміють вправно, масовано, швидко робити “ЗАЧІСТКИ” В МІЗКАХ І СЕРЦЯХ І ПАКУВАТИ-ПАКУВАТИ ТУДИ власне своє сміття і усілякий хлам чи то Азіопи, чи то за взірцем Азіопи… І все це В ОДНОМУ Й ТОМУ Ж, В ОДНОМУ І ТОМУ Ж РУСЛІ БЕЗНАСТАННОГО, ПЕРМАНЕНТНОГО, З НАТИСКОМ КОЛЕКТИВНОГО ПРОГРАМУВАННЯ СВІДОМОСТИ УКРАЇНЦІВ.
Сюрреалістична колоніальна дійсність Малоросії, яко тільки трохи віддаленої околиці Пітера і Москви, де за одним тільки помахом кремлівського берла ( а в нас ніколи не бракувало тих, кого Шевченко назвав був “раби, подношки, грязь Москви…”) негайно віктимізуються (для метропольного АЛТАРЯ) Тарасюк чи Юлія Тимошенко… Хто далі? Хіба може померти БУ-БА-БУ з її буфонадою і ритуалом, зухвальством і магією, кайфом і калюжами крові, маргіналами-президентами і дійсно аж геть таки “багатовекторними” (цісарсько- дефензивно-павлюківсько-кучмівськими) ГІПЕРПАТРІОТИЧНИМИ СЕРВІЛІСТАМИ,-майже сюрреалістами) ГАЛИЧАНАМИ, бойками, покутянами, волосянківцями, ботокудами, лижниками, нартярами, картярами, шпілєвимі, ілюзіоністами, редемпториствми, стрибунами з трампліна і протопсалмами, секрктарями компартії, націологами, двоборцями і послідовними державотворцями?! Ні, не може померти БУ-БА-БУ з її шестирукстю, шестикрилістю,… з її високолетістю літаючої голови яко МЕТАЦИТАТОЮ (чи то парафразою, ремінісценцією, постмодерністською реплікою) , чи то з Еліс Род From Wonderland, чи то із якоїсь євразійсько-хохляцькрої Люсі із нашого Дивокраю обезголовлювань, скаженого безголів’я і Літаючої Голови, що зависне то тут то там,- то понад Красним майданом, то над Сємашкамі і Ханкалою*, то над Королівським Лісом у Львові ,
То над перелісками таращанськими, то над “тайожнимі” хащами постколоніального (постолоніального?) “єдінава і нєделімава” простору “ат Карпат і да Ахотскава моря”…
Наш євразійський “постмодернізм , що розгортається як радикальний еклектизм самого життя, де цілковито усунено (знівельовано, спаплюжено та інверсовано) будь-які поділи, будь-які береги і системи координат, будь-які дихотомії і супротилежності;- де немає вже АНІ ПРЕКРАСНОГО АНІ ПОТВОРНОГО, АНІ ВИСОКОГО (УШЛЯХЕТНЕНОГО), АНІ ПРОФАННОГО Й НИЦОГО; ДЕ НЕМАЄ АНІ ЦІННОСТЕЙ АНІ САМИХ ПОЦІНОВУВАЧІВ; ДЕ НЕМАЄ НІ ЗНАЧУЩОГО НІ ДРІБНОГО, ТОМУ НЕМАЄ ОЦІНЮВАННЯ ВЗАГАЛІ… Де маргінали – “гаранти” тотально знецінюють все,- і “Конситуцію”, і конституційність, і людину, і людяність, і саме життя…, де 99,9% абсолютної хромосомно-генетичної доказовости – це ще ЗАМАЛО ДЛЯ ВСТАНОВЛЕНННЯ ПРАВДИ, БО НЕМАЄ ДЛЯ ПОТЕБЕНЬКІВ, КРАВЧЕНКІВ ТА МАРЧУКІВ ТА УСІХ ІНШИХ НЕПЕРЕВЕРШЕНИХ ЄВРАЗІЙСЬКИХ ПОСТМОДЕРНІСТІВ ВЗАГАЛІ ІСТИНИ ЯКО ТАКОЇ, А ТОМУ, ЗРОЗУМІЛО, НЕ МОЖЕ ІСНУВАТИ Й БРЕХНІ… Реально існує лише неподільне, НЕРОЗЧЛЕНОВНЕ (“єдінає” як “суперетнос” професора Гумільова Що від Карпат і до охотського моря) і таке, що цілком не піддаєтьсмя жодній структуризації ПОБУЛЬКУВАННЯ ІЗ КАЗАНА, ЩО НА БАНКІВСЬКІЙ (абсолютно тотожне южмашівсько-пітерським і московсько-владивостоцьким побулькуванням та ви-булькуваням): БЛЯ-БЛЯ-БЛЯ…

Відповіді

  • 2001.03.18 | Пані

    Я тоже сегодня наблюдала "сюр"

    Стоим в пробке, какой-то крайне нетерпеливый "джигит" пытается протичнуться между рядами машин, чтоб оказаться ближе к светофору.

    Любимое дело шоферов обругать нахала. Скучно, поэтому ругать взялись сразу несколько. Слушаю, слушаю, что-то тут не так. Потом поняла - ни одного матюка. Текст типа "слушай, дружище, ну так же нормальные люди не ездят". При этом публика - типичные водилы, ну никак не рафинированные интеллигенты.

    "Джигит" не выдерживает и выдыхает "за***ли" (а что делать - ехать-то некуда). На что из занюханной, разитой вдребезги "Газели" ему несется - "А ты не матюкайся, тут среди нас президентов нет".

    Занавес.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.18 | SpokusXalepniy

      Если честно - выдумали? Тянет на анекдот.

      История хорошая.
      А мне, почему-то, когда рассказывают об отношениях между водителями в различных ситуациях на улицах, вспоминается мой опыт проживания в одном небольшом городе на диком западе США. Для себя я называю этот период - полтора года жизни при коммунизме (серьезно, без иронии).

      Ситуация была следующая. Утро 7:45. Большинство начинают работу в восемь. Значит такой местный час пик.
      На "красный" собралось уже 5-6 машин.
      Зажигается зеленый [*]. Для меня - красный, поэтому я с боку все хорошо наблюдаю.
      Тот, кто стоял первым продолжает стоять и не рыпается, т.к. о чем-то задумался, глядя из окна в пространство над моей машиной.
      Из окна задней машины с улыбкой (!) высовывается морда в надежде, что передний его увидит в боковое зеркало. Еще позади - высовывается улыбающаяся (!) женщина и глядя на меня жестами показывает, чтобы я тому, первому, мечтающему на зеленый свет, дал какой-нибудь знак (типа помахал рукой).
      Короче - все успешно простояли пока опять не зажегся "красный", а когда я тронулся (мне стал "зеленый") успел краем глаза заметить только растерянные глаза первого (он проснулся) и дружный смех водителей из машин позади.

      Ну, хоть бы одна падла бибикнула. Ведь все торопились! Это я точно знаю. Или хоть бы кто-нибудь высказался о том, что он думает по поводу... Наоборот. Было впечатление, что они даже сочувствуют "мечтателю". Вот, мол, приятно наблюдать Сократа в центре цивилизации, когда вокруг снуют людишки, машинки, загораются огоньки, а мыслителю не до мiрского. Мол, - вот бы нам так!

      Мне, конечно, стало обидно не только за родную державу, но даже и за город Нью-Йорк. Что там в таком случае происходит... это отдельный разговор.


      [*] - кстати, подскажите, почему весь мир не перенимает у Америки очень мудрое правило, по которому работают сфетофоры. Желтого сигнала после красного - не бывает! Только после зеленого.
      Другими словами - когда с одной стороны желтый, с другой - всегда красный.
      Не бывает двух желтых !!! Чем плохо, кроме как хорошо?
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.18 | ВАСЯ ПУПКІН

        В Борисполі так і є !

        [*] - кстати, подскажите, почему весь мир не перенимает у Америки очень мудрое правило, по которому работают сфетофоры. Желтого сигнала после красного - не бывает! Только после зеленого.
        Другими словами - когда с одной стороны желтый, с другой - всегда красный.
        Не бывает двух желтых !!!
        В Борисполі так і є !
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.18 | SpokusXalepniy

          Как это "в Борисполе"? Они что - Ватикан? (-)

          .
        • 2001.03.18 | ilia25

          И в киеве тоже ж почти так было.

          То есть желтый перед зеленым загорался, но красный при это продолжал гореть.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.18 | SpokusXalepniy

            Что-то странное.

            ilia25 писав(ла):
            > То есть желтый перед зеленым загорался, но красный при это продолжал гореть.

            Не, Илья, ты что-то запутался.
            Я говорю, что в Америке перед зеленым никогда не горит желтый. Именно для того, чтобы не было соблазна трогаться на желтый. Желтый же загорается только перед красным (после зеленого), чтобы дать возможность закончить движение тем, кто сейчас на перекрестке. В это время для других - горит красный.
            Желтого с двух сторон не бывает никогда.

            Может я чего неясного изложил.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.03.18 | ilia25

              Re: Что-то странное.

              Дык смысл в том, чтобы глядя на светофор можно было точно определить, какой свет загорится следующим.

              В Киеве если горит желтый, то следующим будет всегда красный. Если одновременно горят желтый и красный, то следующим всегда будет зеленый. То есть двух желтых в Киеве фактически тоже нет.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.03.18 | Майдан

                До zeroplusА -

                Простав абзаци у своїм витворі, і вишли на мелй - ми поставим його у розділ "Майдан-ексклюзив"
              • 2001.03.18 | SpokusXalepniy

                Так это ясно.

                ilia25 писав(ла):
                > Дык смысл в том, чтобы глядя на светофор можно было точно определить, какой свет загорится следующим.
                >
                > В Киеве если горит желтый, то следующим будет всегда красный. Если одновременно горят желтый и красный, то следующим всегда будет зеленый. То есть двух желтых в Киеве фактически тоже нет.

                В Америке это всегда однозначно:
                - горит зеленый - следующий будет желтый (затем красный);
                - горит красный - следующий будет зеленый;
                - горит желтый - следущий будет красный.

                Желтый нужен только для предупреждения, т.к. остановиться мгновенно нельзя. А вот при старте - чтобы не было попыток начинать движение - желтый исключен.
      • 2001.03.18 | Пані

        Да вы что? Мюнхгаузен никогда не врет!

        На самом деле есть живые 2 свидетеля (это только в моем распоряжении, свидетелей было больше).

        Кстати, это уже не первый раз, когда я замечаю резкое ограничение количества мата в общественном употреблении в тех местах, где ему казалось бы положено быть (транспорт, базар, вокзал, пьяная компания). Вряд ли за это нужно благодарить кучмагейт - тренд начался немного раньше.

        Я сама, мягко говоря, не очень хороших манер в публичной речи. И до очень недавних пор не замечала, чтоб это серьезно кого-то коробило (ну не с детьми и стариками я разговариваю таким образом). Я не изменилась - но все чаще наблюдаю холод и недоумение людей по отношению к моим (или чужим матюкам).

        Как объяснить не знаю, когда началось - тоже. Замечать стала с год назад.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".