МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

СБУ ТА "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"

03/19/2001 | Майдан-Інформ
Співголова акції "Україна без Кучми!" Володимир Чемерис сьогодні зустрівся з головою СБУ Володимиром Радченком. Головний розвідник пообіцяв, що жодного студента більше на допити до СБУ викликати не будуть, якщо акції опозиції матимуть мирний характер.

Єдине, В.Радченко хоче бачити ще Володимира Іщенка нібито для того, що є якійсь унсовець з таким прізвищем, на що В.Чемерис порадив йому викликати всіх людей з прізвищем Іщенко, наприклад, народного депутата Іщенка, нафтового міні-магната.

Також пан Радченко повідомив, що, напевно, більшість (а можливо й усіх) членів УНА-УНСО, які знаходяться в слідчому ізоляторі СБУ, випустять під підписку про невиїзд.

Голова СБУ порадив проведення наступних акцій узгоджувати з його відомством, щоб запобігти можливим провокаціям. У звязку з цим, перед очима постає картина: Громадянський комітет захисту Конституції "За Україну без Кучми!" та Служба безпеки України подають спільну заявку на проведення, наприклад, мітингу "Відставка Кучми - справа тижня!"

А чого? Це напевно було б цікаво.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".