МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Не тот труп?

03/20/2001 | Пані
12:36 - ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ЕКСПЕРТИЗИ ТАРАЩАНСЬКОГО ТІЛА, ПРОВЕДЕНОГО В НІМЕЧЧИНИ, ДНК ТРУПНОГО МАТЕРІАЛУ ТІЛА НЕ СПІВПАДАЄ З ДНК ЛЕСІ ГОНГАДЗЕ ТА З ДНК ГЕОРГІЯ ГОНГАДЗЕ, ЯКИЙ БУЛО ВИДІЛЕНО З СУХОЇ ПЛЯМИ КРОВІ НА ЙОГО МЕДИЧНІЙ КАРТЦІ - ГОЛОВАТИЙ

УНИАН

Кроме того, как всегда информированное "Яблоко" заявляет, что Гонгадзе застрелили?

По-моему кучмагейт вступает в новую фазу?

Відповіді

  • 2001.03.20 | SK

    Re: Не тот труп?

    Odyn iz pryjomiv chornogo PR jakraz i poljagaje u tomu, schob vykydyvaty plasty informatsii, scho protyrichat odyn odnomu. Taki akstii vtomljuje suspilstvo, i vono perestaje vzhe reaguvaty.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.20 | Пані

      Детективные сюжеты не утомляют

      Даже домохозяек. Если б это был любой другой сюжет - я б с вами согласилась, но не в этом случае.

      Вопрос о том, чей труп - очень даже не утомителен.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.20 | Майдан

        ФРАКЦIЇ "ЯБЛУКО" З КОНФIДЕНЦIЙНИХ ДЖЕРЕЛ ВIДОМО

        ФРАКЦIЇ "ЯБЛУКО" З КОНФIДЕНЦIЙНИХ ДЖЕРЕЛ ВIДОМО, ЩО ГОНГАДЗЕ БУЛО
        ЗАСТРІЛЕНО

        2001.03.20
        Київ. 20 березня, УНIАН. Членам парламентської фракцiї "Яблуко" з конфiденцiйних
        джерел стало вiдомо, що журналiст Георгій ГОНГАДЗЕ було застрілено.

        Як передає кореспондент УНІАН, виступаючи сьогодні у Верховній Раді
        України, лiдер фракцiї Михайло БРОДСЬКИЙ нагадав, що 16 березня виповнилося
        пiвроку з дня зникнення журналiста, і повiдомив, що члени фракцiї зiбрали
        100 тис. грн., якi планують "направити людям, які зможуть пролити свiтло
        на обставини загибелi Георгiя". Як зауважив М.БРОДСЬКИЙ, "якщо такi
        люди не знайдуться, грошi будуть направленi родинi ГОНГАДЗЕ".
  • 2001.03.20 | St*inger

    В какую новую???

    Вы же сейчас первой сочините версию что "орлы" сработали четко - уничтожили Гонгадзе без лишних следов. А потом неизвестные "добрые" дяди от Мельниченко (у которых "случайно" оказались похожий труп и украшения Георгия) специально подложили чужое тело в Таращу с целью того чтобы вывести "злочинну владу" на чистую воду.
    Ждите - примерно такое вам скоро раскажет Мороз.
    Сколько можно???
    Неужели не видно какая это грязная и подлая игра?
    Теперь объясните мне КАКОГО ХЕРА Леся Гонгадзе на днях отказалась от экспертизы ФБР??? Хотя был последний, мизерный, иллюзорный, но все же шанс на то что московская экспертиза - фикция, и "таращанское тело" может быть чужим! Не знаете?
    А я вам отвечу - потому что вокруг нее Ляля Скорик вьется и на ухо нашептывает. :((( Потому что "оппозиции" Гонгадзе нужен мертвый. :(((

    Да он и есть мертв. Я в этом продолжаю быть уверенным. Просто потому, что игра слишком серьезная чтобы оставлять его живым.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.20 | Пані

      А кто сказал, что он жив? Я что ли?

      Стрингер, прекратите, приписывать мне (или другим) ваши собственные слабости (в том числе по сочинению бредовых версий).

      Леся Гонгадзе отказалась от экспертизы ТОЛЬКО на ДНК и требует полной экспертизы трупа, а также взятия ДНК материала трупа в ее присутствии.

      Это что - идиотизм? Кто б ей это не советовал - Скорик, господь Бог, дьявол, тень отца Гамлета - какая разница?

      А версию о том, что труп подменили, высказывали многие, в том числе и я, и достаточно давно.

      Я не думаю, что российская экспертиза проводилась НЕ на останках трупа Гонгадзе. Однако этом ни каким образом не доказывает, что в Тараще нашли именно труп Гонгадзе. Исчезновение трупа из морга, противоречия в оценке "возраста" трупа, его роста и пр. вполне могут быть истокованы в пользу такой подмены.
  • 2001.03.20 | Shooter

    Cтінґере - а подумати?

    Якщо би опозиція мала бажання приховати результат німецької експертизи, то не вважаєте, що їй би було не "з руки" оприлюднювати ці дані устами одного з найактивніших опозиціонерів (не розумію лапок. чи ви про комуністів-"опозиціонерів") - Головатого?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.20 | St*inger

      Re: Cтінґере - а подумати?

      Що - подумати?
      Всі - сукі!
      Я вже задовбався думати! Рука смикається до автомату.:-))))))
    • 2001.03.20 | Пані

      Вы что не знаете ответ заранее?

      Вы что не знаете ответ заранее? Это же все часть "грязной игры ФСБ" по захвату власти в Украине.
  • 2001.03.20 | Пані

    Вот что говорит Притула

    Питань все більше

    УП, 20.03.2001, 13:53

    версія для друку

    Ніхто не чекав, що результати зарубіжної експертизи останків тіла, знайденого в Тараще стануть сенсацією. Якщо вірити результатам цієї експертизи, то "таращанське тіло" не належить Георгієві.

    Результати експертизи були отримані на основі виділення ДНК з всіх трьох матеріалів, які досліджуються - сухого мазка крові на медичній карті, (слід, який Гія залишив, випадково торкнувшись скривавленою рукою до цього паперу), зразком крові Леси Гонгадзе і залишками тіла, які ми, друзі Георгія, взяли у таращанського експерта.

    Кров на медичній карті дійсно належ Гії. Але ДНК
    "матеріалів" і сухий зразок крові на медкарті не співпадають, а, значить, не належать одній людині, не належать Георгієві.

    Експертизу проводила німецька фірма "Генеїда".

    Головне, чого тепер вимагає Головатий - провести повну, комплексну судово-медецинську експертизу, яка повинна відповісти на велику кількість питань чи належить Гонгадзе тіло, яке зараз знаходиться в головному бюро судово-медичної експертизи?

    Чи є тіло, яке все ще там знаходиться, тим самим тілом, яке було знайдено в Таращі і досліджене експертом Воротинцевим? Що стало причиною смерті людини, тіло якого знаходиться в морзі? Коли і за яких обставинах він помер? За життя чи після смерті була відсічена його голова? Чи є матеріал, взятий у таращанського експерта, фрагментом того самого тіла, яке знаходиться в СМЕ або тіла, знайденого в Таращі?

    "Без проведення всіх цих експертиз слідство ніколи не розкриє цю справу", переконаний Головатий.

    Посилаючись на інтерв'ю Баганця "Київським відомостям", який повідомив, що в Росії досліджувався кістковий матеріал, він передав думку експерта парламентської комісії Валерія Івасюка, який стверджує, що в кістку можна було спеціально вмістити чужу кров. Тобто, він не виключає ймовірність підтасовування.

    Головатий також не виключає, що сьогодні існує загроза життя родичам, "їх можуть навіть викрасти, щоб взяти їх кров для використання її під час експертиз".

    Ми спробували відтворити картину 15 листопада, коли ми відвідали Таращу, виявили тіло, спробували перевезти його в Київ.

    Безпосередньо у таращанського експерта шматочки тканини брав Лаврентій Малазонія. Після того, як експерт повідомив, що тіло пропало, він попросив його оглянути приміщення моргу. "Ми оглянули всі приміщення, ніде тіла не було. Раніше тіло лежало в передбаннику на прозорому поліетилені. Більше в приміщенні моргу, крім цього невпізнаного тіла, ніяких трупів не було.

    Ми зайшли туди - в передбаннику тіла не було, у великому приміщенні, де стояли два або три столи, і в коптерці нічого не було. На одному зі столів у великій кімнаті, на картонці, схожій на картонку з-під взуття, знаходилися фрагменти тіла. Я спитав Воротинцева - що це? Він відповів, що це те, що залишилося після того, як вони шукали осколки в руці і того, коли він відрізав руку, щоб зробити рентгенівський знімок. Ми не бачили, як він витягував осколки і як він відрізав руку.

    Я спитав, чи можна їх взяти. Я вже тоді подумав, що раз тіла немає, а є його фрагменти, то можна провести експертизу і встановити, чиє це тіло. На той момент ми поняття не мали, кому знадобилося забирати тіло з моргу.

    Експерт погодився і віддав нам ці фрагменти. Він загорнув все це в декількох целофанових пакетів і віддав це мені. Воротинцев сказав, що це залишки того самого тіла".

    Пізніше Лаврентій передав мені шматочки знайденого нами тіла. Весь цей час фрагменти зберігалися у мене в квартирі, в якій я буваю тільки рано вранці і дуже пізно увечері.

    У грудні я передала все це Івасюку, який, до речі, спитав, чи не могло трапитися так, що їх підмінили? Я не можу зараз стверджувати стопроцентно, що їх не підмінили, але і не можу виключити, що це таки зробили.

    http://www.pravda.com.ua/?10320-3-1


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".