МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

СБУ ПРОТИ АНАЛІЗУ ПОДІЙ ЯКІ ВІДБУЛИСЯ 9 БЕРЕЗНЯ

03/21/2001 | Майдан-Інформ
СБУ ПРОТИ АНАЛІЗУ ПОДІЙ ЯКІ ВІДБУЛИСЯ 9 БЕРЕЗНЯ.

Сьогодні, 21 березня о 12.00 у Верховній Раді повинна була відбутисяся прес-конференція УНА-УНСО за участю голови проводу УНА-УНСО Андрія Шкіля.
Тема: прес-конференції - Аналіз подій 9 березня. Наслідки.

Однак в 11.30 спіробітники СБУ знову заарештували Андрія Шкіля коли він , ідучи на прес-конференцію, виходив з будинку де він мешкав у Києві

Попередньо появилася інформація про те що у моргах Києва з 9-10 березня знаходиться 19 тіл молодих людей , переважно з черепно-мозковими травмами.

На даний час УНА-УНСО заявляє про 16 своїх членів, які пропали безвісти після подій 9 березня. Жорстокі побиття і важкий стан багтьох побитих членів УНА-УНСО дозволяють дпускати можливість сметельних випадків при побитті не віднайдених до цього часу членів УНА-УНСО.

Від УНА-УНСО також надходила інформація, про те що репресивні акції проти УНА-УНСО, які розпочалися 9 березня координуються так званим "Антитерористичним центром СНД ", у склад якого українські спецслужби увійшли у відповідності з угодою, підписаною Леонідом Кучмою минулим літом на самміті СНД,.

Російські спецслужби, які відіграють основну роль у цій організації, вже давно включили УНА-УНСО у список своїх найбільших ворогів, оскільки вони вважають їх відповідальними за неуспішні дії російських військ у Чечні, особливо в часі першої чеченської війни 1995 року.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".