МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

диявольська робота

03/27/2001 | SK
Богдан Осадчук

http://www.pravda.com.ua/?10324-4-7

Справа Гонгадзе набрала такого широкого розмаху, бо пов`язана з оприлюдненням записів, здійснених офіцером спецслужб, який охороняв президента. Одне пов`язано з другим і, напевно, має свій початок у Москві. Не обов`язково на рівні Путіна, але в російських спецслужбах, які у співпраці з певними групами чи силами в Україні хочуть довести до дестабілізації країни. Прошу поглянути на справу із записами: ця людина, яка їх доставила, служила раніше в Кремлі. Це неможливо, щоб він приїхав до Києва, не підписавши попередньо в Москві якихось зобов`язань. Президент Кучма, я підозрюю, став жертвою добре спланованої інтриги, а винуватців, напевно, ніколи не знайдемо. Підозрюю, що вбивці Гонгадзе - вже мертві, що їх вже усунули. Це диявольська робота. Дестабілізація може довести до хаосу. І це, власне, в період, коли країна під керівництвом нового прем`єра Віктора Ющенка виходить з глибокої кризи. Україна вперше демонструє значне економічне зростання, вперше також вдалося погасити заборгованості у виплатах широким соціальним групам населення. В економіці досягнуто перелому – і, власне, тепер, діються ось такі речі. Все це шито такими грубими нитками, що ясно як сонце – йдеться про затримку цього процесу.

Vlasne, tse positsija ne nova - ale pytannja vse zh taky vazhlyve i neodnoznachne. Adzhe duzhe chasto v takyh skladbyh sytuatsijah kintsevyi resultat zovsim ne toi, na jakiy rozrahovujut ti, hto pozhav gru. Tomu hotilosja v diznatys dumku prusutnih - u vypadku, jakscho tsja versija je virnoju - chu zmozhe ukraina perehopyty initsiatyvu, stabilizuvaty sytuatsiju i ruhatys vpered shydshe nizh ranishe. Chu narazi znovu potonemo u boloti haosu sche na 10 rokiv?

Відповіді

  • 2001.03.27 | Лис Фарбований

    нікчемна робота

    Не розумію, чому припущення підносять як "шито білими нитками".
    Логіка викладена за схемою:
    Якщо сірники в кишені, то курить, якщор курить, то і п*є, а якщо п*є, то і жінок любить, а якщо любить, то не імпотент...
    А якщо сірників в кишені немає, то це тільки через імпотенцію.
    А ще ця логіка вписується в російську логіку, що якщо щось зроблено, то обов*язково за гроші, а не за гроші тільки в ФСК та в ФСБ працюють...
    До таких викладок невистачає добавити сотню запитань по типу "А кому це вигідно?", та віднайти слід "Березовського"...
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.27 | ilia25

      Согласен абсолютно

      Лис Фарбований писав(ла):
      > Не розумію, чому припущення підносять як "шито білими нитками".
      > Логіка викладена за схемою:
      > Якщо сірники в кишені, то курить, якщор курить, то і п*є, а якщо п*є, то і жінок любить, а якщо любить, то не імпотент...
      > А якщо сірників в кишені немає, то це тільки через імпотенцію.
      > А ще ця логіка вписується в російську логіку, що якщо щось зроблено, то обов*язково за гроші, а не за гроші тільки в ФСК та в ФСБ працюють...
      > До таких викладок невистачає добавити сотню запитань по типу "А кому це вигідно?", та віднайти слід "Березовського"...

      Согласен, логикой тут и не пахнет. А вообще, основной аргумент против людой "теории заговора" в том, что ни управлять, ни даже просто прогнозировать развитие ситуации в Украине сейчас никто не может.

      Тем более, никто не мог еще осенью знать, чем закончится публикация пленок.

      Пока можно совершенно определенно назвать только одну сторону, которая выиграла от публикации пленок -- это демократическая оппозиция. Просто потому, что у нее сейчас появился реальный шанс добиться своей цели.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.27 | Остап

        Чому Ви вважаете, що опозиція - демократична ?

        ilia25 писав(ла):
        > Пока можно совершенно определенно назвать только одну сторону, которая выиграла от публикации пленок -- это демократическая оппозиц....


        Чому Ви вважаєте, що опозиція - демократична ?

        Наведіть 10 прикладів демократичності опозиції і недемократичності влади у порівняльній таблиці.


        ПМ. Звання демократичності треба заслужити...
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.27 | ilia25

          Re: Чому Ви вважаете, що опозиція - демократична ?

          Остап писав(ла):
          > ilia25 писав(ла):
          > > Пока можно совершенно определенно назвать только одну сторону, которая выиграла от публикации пленок -- это демократическая оппозиц....
          >
          >
          > Чому Ви вважаєте, що опозиція - демократична ?

          Я использовал это определение в для целей оппозиции, а не методов, которыми эти цели она пытается достичь, хотя оба момента взаимосвязаны. В этом контексте даже УНА-УНСО можно считать демократической оппозицией, так как они в составе УБК добиваются возврата Украины на путь демократического развития.
    • 2001.03.27 | SpokusXalepniy

      Лис заслуговує на скрижалі.

      Считаю, что с этим руководством, которое представлено ЛисФарбованим, обязаны ознакомиться все, кто пробует высказаться по Кучмогейту.

      Кроме того, считаю необходимым сдать экзамен/тест на знание данного руководства. Иначе - к писанию не допускать.
      Ау, технарь!
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.27 | Лис Фарбований

        Re: Лис заслуговує на скрижалі.

        SpokusXalepniy, дуже вам вдячний за підтримку.
        Але подивіться що понаписували далі гіганти думки.
        Знову про сірники в кишені та про висосану з пальця імпотенцію.
        Чесне слово, таке враження, що хтось вічно вставляє 5 копійок щоб перевсти форм в балачки.
    • 2001.03.27 | Shooter

      Категоричність - не найкращий порадник

      Якщо базуватись тільки на короткій замітці Осадчука, то дійсно можна зробити висновок, що "Мельниченко - імпотент".

      Проте коли провести порівняльний аналіз найбільш ймовірних версій, задавшись, насамперед, двома питаннями - кому це вигідно? і хто зміг би це все організувати?, то в кишенях Мельниченка знайдуться не тільки сірники, а й пляшечка з легкозаймистою рідиною.

      А тому залишусь при своїй гіпотезі : укрґейт=братва (інтернаціональна)+російські спецслужби
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.27 | St*inger

        Досить про "братву"

        Наша братва тут непричому.
        Ну, по-перше. Можливість множини у "братві" відкинемо одразу - такі комбінації не можуть бути спільним задумом декількох незалежних сил.
        Теорію "змови українських олігархів" проти Ющенка вже довгий час штовхає львівський "Поступ". Я не розумію як вони уявляють собі технічну можлива такої мосштабної змови - невже Волков, Суркіс, Деркач так щиро довіряють один одному?:-))

        Це все несерьозно. Я вже писАв, що в жодного з українських олігархів немає власної структури безпеки, які в Росії мають абсолютно всі провідні бізнес-структури - ОНЕКСІМ, Альфа,....
        Порівняй можливості Суркіса, який реально користується Державною службою охорони (міліцією) та можливості оцієї структури:

        http://www.inopressa.ru/details.html?id=4657
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.27 | Shooter

          Re: Досить про "братву"

          Досить - це тому, що твоя теорія - єдина вірна,чи не так?

          Милий мій Стр*інґере, найкращий доступ до Кучми мали не всякі-там приватні російські компанії, а українські спецслужби. Найкращий доступ до укрспецслужб же ж мала саме українська братва.

          Ну і про мотиви. В Росії і своїх клопотів задостатньо. Щоб повноцінно "віддатися" кучмагейту. Та й яку Ви бачите велику вигоду для Росії у заміні Кучми, скажімо, Медведчуком?

          Діяльність же ж уряду Ющенка зачепила життєві інтереси братви. А папік усунувся від дєрібана - мовляв, самі собі мастіть голови.

          Не буду повторювати ще раз свою версію. Тільки додам ще один доказ: в ситуації, що склалася після "вбивства і оприлюднення" було нескладно передбачити перехід у відкриту опозицію частини політиків, котрі підтримували Ющенка (не кажучи вже про можливість переходу в опозицію самого Ющенка). І навіть з сьогоднішньої, безнадійної для братви ситуації, вони намагаються вичавити максимум корисного для себе - провести перереєстрацію більшості.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.27 | St*inger

            Re: Досить про "братву"


            Тобто.
            Ретельна спланована колективна змова братви призвела за вашою логікою до ...

            >сьогоднішньої, безнадійної для братви ситуації

            ???

            Насправді відбулось, умовно кажучи, зовсім інше. В наше забите село, де керує голова колгоспу Льоня, і де живуть своїми дрібязковими справами Паша, Саша, Гриша, Параска які чисто по-українські недолюблюють один одного, хтось невідомий приїхав вночі і вбив улюбленого пса Саші, що полюбляв красти курей з подвір`я Льоні.
            Після цього в селі вже четвертий місяць запекло сперечаються кому із них це все вигідно.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.03.27 | Shooter

              З Вами сперечатись -

              - собі ж гірше. Ви ж віруючий. І жодні чужі арґумнети не сприймаєте.

              Крім того, мені починає імпонувати, як Ви запально захищаєте українських бандюків. І Суркіс кращий, ніж Марчук. І взагалі, згадана українська олігархічна наволоч -це так собі, душевні дяді, котрих хоч до рани прикладай. І котрі без сумніву творять (і ще ой як багато зроблять) добро для України і його народу.

              У вірному напрямку ....е-е-е...міркуєте. Може, Вас і не забудуть...
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.03.27 | St*inger

                Сперечайтесь, нема проблем

                Чому я "захищаю" бандюків.
                Лише тому, що абсолютно переконаний - олігархічно-кланова система, яка їснує зараз в Україні є меншим злом порівнюючи з авторитарною кагебістською державою. А це для нас єдина реальна альтернатива. На жаль.
                Подивіться на Білорусь - там нема олігархів, але є КГБ.
                Хіба це краще?
                В сенсі свободи слова, економічного розвитку, політичної орієнтації країни...
                До Вашого відому, в Литві олігархи є.
                Згадайте, бандитизм-ганстеризм був в свій час органічним етапом розвитку таких країн як США і Італія.
                Це - природній етап суспільно-політичного та економічного розвитку.
                Спроба революційної боротьби з олігархами під гаслом "усі вони - бандюки і злочинці", насправді називається комунізмом.
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.03.27 | Shooter

                  Остання моя репліка в трейді

                  > Чому я "захищаю" бандюків.
                  Вам, мабуть, краще відомо чому.

                  > Лише тому, що абсолютно переконаний - олігархічно-кланова система, яка їснує зараз в Україні є меншим злом порівнюючи з авторитарною кагебістською державою. А це для нас єдина реальна альтернатива. На жаль.

                  :): Не смішіть. І запам'ятайте, що олігархи і бандюки українські, котрі починали - хто КГБістським сексотом, хто директором плодоовочеторгу - то дві зовсім речі.Оліхарх в Україні - то Слободян. Ще можу назвати кілька імен. Сьогоднішні ж "олігархічні вершки" - бандюки без совісті і моралі. Котрі запросто продадуть Україну ті й же ж Росії - лиш би кістку кинули.
                  Крім того, подивіться навкруги на постсоціалістичний табір: в тих країнах, де олігархи (багаті люди) заробляють гроші, а не пхаються в політику, справи йдуть краще.

                  Про альтернативи: ви 3-ої не бачите? Чи дурником прикидаєтесь?

                  > Подивіться на Білорусь - там нема олігархів, але є КГБ.

                  В Білорусі є дірєктор савхоза. В котрого рівень інтелекту на 2 порядки нижчий, ніж в кґбіста Марчука. Якщо ж до влади в Україні дорветься братва, то вони Вам такий кґбізм влаштують, що пролфесіональні СБУсти (Марчук, Радченко етс.) на їхньому фоні Вам здаватимуться уособленням демократії.

                  > В сенсі свободи слова, економічного розвитку, політичної орієнтації країни...

                  Та забудьте Ви про всі свободи і про економіний розвиток. Олігархічна держава в постовіцькому виконанні - найкращий шлях до автократії а-ля Пуцін і згвалтування економіки в інтересах 2-3 бандюківських груп. Навіть сьогодні, коли, скажімо, на тих же ж канкрєтнооб'єднаних наїхати можна, приватизовані ними обленерго видояли вздовж і впоперек. Я вже мовчу про газ.

                  > До Вашого відому, в Литві олігархи є.
                  Я вже Вам радив не вживати недоречні порівняння.

                  > Згадайте, бандитизм-ганстеризм був в свій час органічним етапом розвитку таких країн як США і Італія.
                  > Це - природній етап суспільно-політичного та економічного розвитку.

                  Радив би Вам не порівнювати все з 13 роком. На вулиці 2001.

                  > Спроба революційної боротьби з олігархами під гаслом "усі вони - бандюки і злочинці", насправді називається комунізмом.

                  :) Злодій має сидіти в тюрмі. Олігарх (але не бандюк) - хай процвітає.
  • 2001.03.27 | Ihor

    Чи підписав Мельниченко в Москві щось чи не підписав?

    Практично гіпотеза Осадчука базується на стверджувальній відповіді на запитання
    - Чи могли Мельничука відпустити з Кремля без підписання певної угоди?
    Осадчук гадає що ні.

    А що ви думаєте?

    Як і коли потрапив Мельничук в охорону президента?
    Чи він охороняв Кравчука також?
    Хто відповідальний за його призначення?
    Чия це була ідея?

    І нарешті найголовніше запитання -
    Чому бувші кегебісти та особи які були призначені Москвою на важливі посади ще далі займають високі посади на Україні?
    Хіба не в цьому корінь всих негараздів?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.27 | SK

      Re: Чи підписав Мельниченко в Москві щось чи не підписав?

      Same rol Melnychenko mei i zdaetsja naibilsh pidozrilojui. Chomu vsi tak poviryly v chenogo ofitsera???????
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.27 | Максимяк

        Re: Я вже один раз на форумі запитував, що вас більше хвилює?

        Що є більш важливим, що Мельниченко може зробив злочин, чи те що президент України є злочинець?
        Чи просто тема президента є ясна і зрозуміла - злочинець. Ну, і добре.
        А от Мельниченко?
        Тепер, на Заході всі перейматимуться не Кучмою, а Мельниченком.
        Записи - є факт. А платила йому Росія чи Америка це є другорядне питання. Може гроші взяв від обох, та в придачу ще від Мороза, а тепер, ще Кучма йому заплатить, щоб викупити плівки. Ну і що?
        Від того Кучма, Азаров та інші стають без вини перед народом?
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.27 | St*inger

          Re: Я вже один раз на форумі запитував, що вас більше хвилює?

          Декого з присутніх на форумі хвилює також питання хто саме вчинив злочин проти Гонгадзе.
          Є надзвичайно велика ймовірність того, що зникнення журналіста організували ті, хто був причетний до прослуховування кабінета Кучми.
          Не забувайте про це.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.27 | Augusto

            Re: Я вже один раз на форумі запитував, що вас більше хвилює?

            Є надзвичайно велика ймовірність i того, що зникнення журналіста організували ті, хто був причетний до poзмoв в кабінетi Кучми.
            Не забувайте i про це!
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.03.27 | Максимяк

              Re: Чи вірите ви, що поки Кучма буде при владі, можливе розкриття злочину?

              Я не вірю. Думаю, що мало є з іншою думкою, навіть, в глухому селі.
    • 2001.03.27 | SpokusXalepniy

      Еще один корень наших бед найден.

      Ihor писав(ла):
      > І нарешті найголовніше запитання -
      > Чому бувші кегебісти та особи які були призначені Москвою на важливі посади ще далі займають високі посади на Україні?
      > Хіба не в цьому корінь всих негараздів?

      Не делайте из украинцев дурней. Сколько больших должностей занимают русские?
      Даже если допустить, что все они работают на ФСБ, то надо полагать все украинцы вокруг разинули рты и "гав ловлять".

      Неужели в голову не приходит, что в сто раз важнее не то, что есть русские на каких-то должностях, а то, что НА ВСЕХ ВЫСОКИХ ДОЛЖНОСТЯХ сидит бывшая партноменклатура?

      Разуйте глаза! Во всех бывших республиках, где до власти осталась/добралась эта гвардия творится одно и тоже.
      Наоборот - где от этого избавились, естьхоть какие, но просветы.
    • 2001.03.27 | St*inger

      Неспростовний доказ звязку Мельниченка з Путіним

      Зверніть увагу на назву!

      http://www.ess.ru/scripts/des.asp?itm=1393&lvl=01.01.01.&tbl=01.01.01.02.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.27 | Augusto

        Изделие "Путaнник"

        :):
    • 2001.03.27 | сергій

      гебісти на посадах в Укаїні

      А тому що вся т.зв. перебудова
      і рехворми і навіть наша незалежність
      не є тим чим воно називаєтся в повній
      мірі, більше того, інколи це навпаки,
      щось протилежне.
      пояснюю–
      сувок реформовано було згори тими людьми, які
      точно знали що вони з цього будуть мати.
      ніякого тиску чи руху(!) знизу не було.
      Чисто бюрократична розводка.
      І вся масква.
      Так шо чекати щоб гілки влади працювали
      на користь Державі можна до кінця тисячоліття.
      В деяких аспектах репресивність сьогоднішньої системи влади значно перевершує совєцьку.
      Коли б це кегебе за сувка отако вбивало б
      щорічно декілька впливових і незручних
      осіб? Ну і т.далі.
      Так шо як ми хочемо мати свою Державу
      і законність в неї а також вільну від
      пограбування економіку, то треба вимагати, наполягати і діяти саме в напрямку відлучення
      всіх цих падл від влади, політики, т.і.

      Чесно кажучи я не дуже уявляю собі яким чином
      усунути їх всіх, окрім детальної і широкої публікації інформації про скоїні злочини.
      Та і це якось несерьозно.
      Тут має бути застосована сила.
      А де її взяти?
  • 2001.03.27 | rewa

    Re: диявольська робота

    My comments:

    ... в період, коли країна під керівництвом нового прем`єра Віктора Ющенка виходить з глибокої кризи. -- tse "hfalsh"

    Україна вперше демонструє __значне__ економічне зростання,
    -- tse znov "hfalsh" i manipuliuvannia statystykoju

    вперше також вдалося погасити заборгованості у виплатах широким соціальним групам населення.
    -- pislia 10 rokiv "kropitkoi roboty" ta 7 rokiv kermuvannia ignoranta. A hto ich porodyv?

    В економіці досягнуто перелому –
    -- minus 400 tys. naselennia schorichno vid 96 roku bo stalo krashe zyty

    і, власне, тепер, діються ось такі речі. Все це шито такими грубими нитками, що ясно як сонце – йдеться про затримку цього процесу.
    -- idetisya pro te shob Ukraina bula evropeiskoju, a ne v aziopi, chy sche chekaty i sluchaty odne vid uriadu, a bachyty zovsim inshe?

    PS. pan Богдан Осадчук mabutj davno ne zyv jak prosta ljudyna v Ukraini.
  • 2001.03.27 | Максимяк

    Re: диявольська робота

    п. Осадчук, все далі від розуміння України в своїх судженнях. Як критик Радянського Союзу він був якісний спеціаліст, але як аналітик сучасного стану, йому ще далеко. Він продовжує далі порівнювати Україну з Польщею, а всі загрози бачить від Москви. Я би не наважився звинувачувати Мельниченка, хоча б тому, що він зве себе патріотом. На все є час і суд. Те, що за російські гроші робиться 99 відсотків пакостей в Україні всім відомо, але той один відсоток таки існує і незалежно від Росії.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.27 | Мартинюк

      В Росії відбували армійську службу більшість українців

      Це не означає, що всі вони там і попідписували таємні угоди.

      Знову ж таки в "органи" набирають переважно тих людей які вже мають який подібний досвід в часі служби у армії.

      Не сумніваються що дві третини офіцерів охорони раніше служили або вчилися в Росії
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.27 | Лис Фарбований

        Re: В Росії відбували армійську службу більшість українців

        Абсолютно погоджуюсь.
        Вашу інформацію можна підтвердити структурою призову до лав РА.
        До речі, в Кремль не набирали людей з певних регіонів, наприклад із Західної України.
        Я сам колись навідував Кремлівський полк охорони в часи ранньої перебудови, де "крокував" мій друг, який і був в охороні Горбачова, а зараз справляє враження патріота України, хоча і підписав, мабуть багато папірців, але ті підпичи ніяк не забороняють потім служити Україні.
        Наскільки мені відомо, після розпаду СССР, під всі ці справи була закладена непогана подушка із різних договорів та постанов. І всі старі підписи за вуха притягнули від СССР до нових країн.
        Та що там говориити, я думаю, що серед всіх нас, є багато людей хто мали допуски до радянської секретної інформації, ну і що, тепер все життя цим жити?
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.27 | St*inger

          Проблема в тому, що в Москві залишається ваше досьє

          Яке може, при відповідному бажанні, бути задіяне...
        • 2001.03.28 | Шпигун

          Процедура вербування у армії така:

          Лис Фарбований писав(ла):

          , а зараз справляє враження патріота України, хоча і підписав, мабуть багато папірців, але ті підпичи ніяк не забороняють потім служити Україні.

          Не так все просто. Залежно "за кого служити Україні - за діючу владу - чи проти"
          "Папірці" в руках у діючої влади.....

          Процедура вербування така:
          У армії юнак робить невірний крок - наприклад пише за вказівкою замполіта заяву про те, що оперативний черговий був п'яний на службі, і сталося ЧП. ( так і було - боремось за боєздатність і проти п'янства..) . Заява попадає "нагору". А там свої "розклади" - "заявника" залякують, кажуть що оперативний черговий просто був хворий....
          Захищає "заявника" особіст.... Пропонує ще раз описати ситуацію, згадати подібні ситуації .
          Все, попав! Агент.

          Далі, після демобілізації, справа тихенько передається за місцем постановки на військовий облік.

          І ось одного ясного дня, до молодої людини підходить "товариш" і каже : " А пам'ятаєш, хлопче... " " то ж давай далі...."
          І робить пропозицію, від якої не можна відмовитись....

          Так що, справляти враження патріота не досить...
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.28 | Лис Фарбований

            Re: Процедура вербування у армії така:

            А ви були в армії?
            Ну і нащо така людина? І ви думаєте, що послати їх на ... потім важко?
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.03.28 | Шпигун

              Re: Процедура вербування у армії така:

              Лис Фарбований писав(ла):
              > А ви були в армії?

              Був, в РА.

              > Ну і нащо така людина?

              Не зрозумів.... Яка така людина ?

              > І ви думаєте, що послати їх на ... потім важко?

              Як послати, коли вже перейшов межу...
              Крім того, "запропонувавши співпрацю" вони вже себе викрили...
              Це як стати свідком вбивства... Тут, або також "вдарити ножем", або ..............
      • 2001.03.27 | St*inger

        Re: В Росії відбували армійську службу більшість українців

        Даю 100% що в Мартинюка теж щось було з Москвою. :-))))
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.27 | Лис Фарбований

          Мартинюк, пробачте

          Висновок - Мартинюк КДБіст московський і організував все.
          Якби не Мартинюк, то і жили б далі спокійно.
          А все через те, що Мартинюк надто багато разів за життя прибував поїздом на Київський вокзал Москви.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.03.28 | Мартинюк

            У Москві жив три роки

            Аспірантура, яка плавно перейшла в дисидентуру...
            Тікав з Москви як Ленін ( у товарному вагоні).

            Досьє там напевно дуже велике.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.03.28 | St*inger

              Отож!

              :-)))


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".