МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Юлія Тимошенко. Свобода в обмін на боротьбу з олігархами.

03/27/2001 | Максим'як
Симуляція Кучмою нової сторінки у власній біографії, як борця з олігархами. Із арештом Юлії Кучма порушив рівновагу між олігархами і своєю владою.
У всьому будуть робити винуватими олігархів. Виходу іншого не має. Без Ющенка йому кінець.
Кучма думає, що спасає свою задницю перед квітневими слуханнями в парламенті. Він боїться там олігархічного перевороту .
Кучма її посадив, але скаже, що то робота Суркіса і Волкова. А випустивши, скаже, що то його заслуга.
Потебеньку кінець. Його не проведуть на пенсію, а винесуть ногами вперед. Це точно.

Відповіді

  • 2001.03.27 | Shooter

    Divided et impera

    Кучма випустив на братву "злу сучку" :):. Чим посилив опозицію і врівноважив бандюків. В черговий раз знімаю капелюха перед Литвином!

    Тепер, як це не парадоксально, все залежатиме від того, наскільки Кучма міцно тримає в лещатах яйця комуністів. І який вплив має на комуністів Мороз .
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.03.27 | Максимяк

      Re: Divided et impera

      Кучма розвертає корабель на 180 градусів. А Юля прийме умови гри - Потебенька і суркісят розірве в клоччя. Новий прокурор видасть арест на ряд олігархів, або почнуть їх тягати.
      Видно він напав на лінію Потебенько - Кравченко - Деркач -олігархи (укр) - олігархи(рус). Перші брали гроші від олігархів і за спиною Кучми крутили свої інтереси. В яких Кучма був хлопчиком для биття.

      Випустивши Юлю Кучма грається з вогнем, може йому вже все одно і він всім своїм дружкам хоче наостанок западло зробити. Бо вона йому теж нічого не простить, хіба, щоб подих перевести та від"їстися трохи.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.03.27 | Shooter

        Re: Divided et impera

        Якщо знімуть Потебенька - то прийдуть Обіход або Гайсинський, що послабить Кучму, але посилить братву. А Юля знову попутує в тюрму.

        Тай думаю, що лінія вірних псів Льоні Потебенька-Кравченко - одна, а реша - інше.

        Нікого з оліхархів прямо не зачеплять, принаймі покищо. Занадто в них великий вплив в органах і занадто хисткі позиції Ющенком перед звітом уряду.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.03.28 | Максим'як

          Re: Divided et impera

          Подивіться, тільки-но повідомлення вгорі - Плющ є однозначно за Ющенка. Не даремно перенесений звіт Ющенка. Мабуть, така позиція Плюща путає плани олігархів. Зриваються амбітні плани і виникає потреба в перегрупуванні. Будуть використовувати час для тиску на Кучму, напевно, підключиться Росія з темою газу іт.п.
          Вони не знають, що робити з Ющенком.
          Чи відстрілять вони його, чи ні?
          Малоймовірно, але іншого наче варіанту не має.
          Надіюся, що не наважаться.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".