МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

В ЗАПОРІЖЖІ ПРОЙШЛА ОРГАНІЗАЦІЙНА КОНФЕРЕНЦІЯ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ЗУБР"

03/27/2001 | Майдан-Інформ
На прес-конференції координатор ЗУБРа Павло Баулін заявив, що суверенітет нам потрібен лише в Союзі (пригадуєте, десять років тому: суверенна Україна у складі СРСР), що галичани, які звикли лизати чоботи і захопили всі ідеологічні посади в країні, взагалі не українці (а проголошувалось це все російською мовою).

Також П.Баулін підкреслив, що досягнуті домовленості про створення міжфракційних об'єднань прихильників такого союзу у Верховній Раді України, Білорусі і Держдумі Росії.

Обласні організації Української республіканської партії та Демократичної партії України звернулися до обласної прокуратури і служби безпеки щодо неконституційності об"єднання, зокрема, про порушення його засновниками ст.37 Конституції України. До них також долучилася громадська організація "Громадський контроль".

А де ж наш гарант Конституції? Чому він не звертає уваги на те, що в Україні засновуються подібні організації? Чому він обзиває Мороза крайнім, а комуністів (саме вони і складають переважну більшість депутатів Верховної Ради, які входять до складу міжфракційного об"єднання) вважає нормальною структурованою опозицією?


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".