МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Oбшук в приміщенні Черкаської областної організації УНА-УНСО

03/28/2001 | Майдан-Інформ
Щойно розпочався обшук в приміщенні Черкаської областної організації УНА-УНСО.
Представники СБУ не втрачаючи зайвого часу на формальності з`явилися в приміщенні з кількома солдатами строкової служби, що відігравали роль як охорони, так і свідків. Було затримано всіх, хто знаходився в приміщенні. В відсітність керівництва організації почався тотальний шмон... А що крім старих газет та мотлоху може знаходитися в офісі жебрацької партії? ЧКісти перекрили всі входи-виходи з отелю "Черкаси", де розташовано партійний осередок. Безпідставно цікавляться документами тих, хто розпитує про те, що там відбувається. Намагаються перешкождати і навіть журналістам, погрожуючи їм затриманням.

У влади більш немає аргументів? Можливо послідовники Фелікса сподіваються знайти ядерну бомбу? Якщо ні, то найближчим часом прийдеться їм звільнити тих, хто находиться за гратами за участь в подіях 9 березня. Серед них і Руслан Зайченко - член проводу УНА, керівник областної організації УНА-УНСО.

Можливо подробиці з`являться найближчим часом на сайті газети АНТЕННА www.antenna.com.ua


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".