МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ПСЕВДОФРАНЦУЗИ ПІДТРИМУЮТЬ КУЧМУ

03/29/2001 | Майдан-Інформ
Нещодавно власники малинових піджаків, "Мерседесів" та мобільних телефонів мали змогу полегшити свої гаманці, придбавши собі та своїм жінкам і коханкам квитки на гастролі всесвітньо відомого французького кабаре "Мулен Руж".

Але, як виявилося, гастролери не мали ніякого відношення до цього кабаре, яке, насправді, виїжджає з Парижу лише у вкрай виключних випадках, і України в списку на найближче тисячоліття в плані гастролей не значиться. А під цим іменем ховалися звичайні самозванці, серед яких, щоправда, було кілька танцюристок, що надцять років тому працювали в "мулен Руж".

До чого це? А до того, що 17 березня Україна "радісно" дізналася про лист Л.Кучмі від голови Комітету французьких підприємств в Україні Марі-Елен Берар, який відразу викликав підозру щодо своєї автентичності суто радянською лексикою застійних часів: "Ми переконані, що Ваша політика вірна і позитивна для Вашої країни. Ми також гадаємо, що більшість людей у Вашій країні поділяють ці переконання. Французькі підприємці вірять в розвиток України під Вашим керівництвом…" і т.д.

Ситуацію прояснив віце-президент Асоціації французької ділової громадськості (ACFAU) в Україні Бруно Кар'є, який не тільки відмежувався від вищезазначеного листа, але й з подивом заявив, що йому нічого невідомо про існування подібного комітету, оскільки інтереси нечисленних французьких підприємців в Україні представляє саме ACFAU.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".