МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Розгромлено та пограбовано офіс Студентського Братства

04/03/2001 | Майдан-Інформ
В ніч з 31 березня на 1 квітня було розгромлено та пограбовано офіс Студентського Братства Львівської політехніки, що на вул.Глибокій,12. За оцінкою самих братчиків серед збитків - вкрадено оргтехніку (комп'ютери, сканер, прінтер, модем тощо) на загальну вартість близько 5 тисяч гривень.

Ось що повідомив голова Студентського Братства Львівської політехніки Володимир Лисяк (тел.34-00-01):

"За останніх півроку це вже другий раз. Причому цього разу все було зроблено дуже нахабно і складається враження, що на меті мали не стільки крадіжку техніки, скільки прагнення паралізувати роботу організації. Зловмисники вдердися через вікно. При цьому вони зуміли виламати і перепиляти грати, і це на вулиці, на якій повсякчас курсує міліційські патрулі. В самому приміщенні було видно сліди тотального обшуку - випотрошені шухляди, і явні ознаки намагання відкрити сейф (що однак не вдалося).

Ми вже з самого ранку, коли тільки побачили те, що сталося, звернулися до міліції. Її представники зробили те, що і мали зробити - все оглянули, переписали, взяли покази, відбитки пальців і поїхали. Однак варто згадати, що минулого разу (восени, коли було виламано четверо дверей і вкрадено телефон(!)), зловмисників і причин того, що сталося, так і не було виявлено.

Ми самі схильні вважати те, що сталося, не просто прикрим випадком, а цілеспрямованими діями на залякування членів нашої організації і всіляке перешкоджання нашій роботі. Завдано не звичайної матеріальної втрати, завдано серйозного удару по подальшій роботі організації. Втілення ряду акцій та заходів, запланованих на найближчий час опинилися під загрозою. Минулого разу нам було потрощено двері, цього - виламано грати і винесено всю оргтехніку, що ж чекати завтра?"


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".