МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Цікавинки звідусіль

04/03/2001 | Shooter
Президент України Леонід Кучма переконаний, що авторів спланованої акції («касетного скандалу» - УНІАН) в Україні «обов'язково знатимуть поіменно». Про це він сказав сьогодні (3.04) на прес-конференції.
Л. Кучма вважає, що «ми до цього підходимо і обов'язково будемо знати поіменно авторів, але права на помилку ми не маємо». На думку президента, «якщо впав, то треба піднятися і йти далі, але розібратися з причинами, чому ти впав - сам чи тобі зробили підніжку». Президент переконаний, що йому «зробили підніжку».


У «касетному скандалі» новий шеф СБУ знайшов сліди іноземних спецслужб
До організації касетного скандалу причетні іноземні спецслужби, заявив голова Служби безпеки України Володимир Радченко. У такий спосіб він підтвердив висловлення свого попередника та Президента України.
Як повідомляє УНІАН, В. Радченко сказав, що «сліди й прикмети роботи спецслужб відстежуються», однак відмовився назвати конкретні причетні до справи структури.

Відповіді

  • 2001.04.03 | ВАСЯ ПУПКІН

    Іноземні спецслужби змушували Кучму матюкатися ?!!

    Shooter писав(ла):
    Президент переконаний, що йому «зробили підніжку».
    ------- Тобто іноземні спецслужби зайшли в кабінет до кучми, стали його бити і копати ногами, щоб він заматюкався, при цьому все це записувалося на цифровий магнітофон з метою подальшого монтажу ??? Головне : голос кучми чи не кучми ? азарова чи не азарова ? Яка народу різниця, хто саме записав ці розмови : Микола Мельниченко , Гойко Мітіч чи Клара Цеткін. Головне - зміст розмов. Ну і звичайно - де Гонгадзе ?
    >
    >
    > У «касетному скандалі» новий шеф СБУ знайшов сліди іноземних спецслужб
    > До організації касетного скандалу причетні іноземні спецслужби,
    > Як повідомляє УНІАН, В. Радченко сказав, що «сліди й прикмети роботи спецслужб відстежуються», однак відмовився назвати конкретні причетні до справи структури.
    ------- Швидше всього це була секретна закордонна організація "Пінгвіни Антарктиди - проти глобального потепління"
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.03 | Максим'як

      Re: Мабуть, ті, що з Молдови!

      Це ті вражі сили, що хочуть запровадити в Україні теж парламентську республіку. Заплатили Мельниченку зеленими помідорами, щоб народ український доріс до такої високої думки.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.04.03 | ilia25

        Это что, самоирония?

        Максим'як писав(ла):
        > Це ті вражі сили, що хочуть запровадити в Україні теж парламентську республіку. Заплатили Мельниченку зеленими помідорами, щоб народ український доріс до такої високої думки.

        Или это у вас случайно получилось?
  • 2001.04.04 | Shooter

    І ще

    Радченко "когті рве" :)

    СБУ пообщается с руководством Украинской православной церкови Московского патриархата

    Глава Службы безопасности Украины Владимир Радченко заявил, что одна из украинских политических партий ведет переговоры с Украинской православной церковью Московского патриархата о поддержке на предстоящих парламентских выборах, передает "Интерфакс-Украина".

    Об этом глава СБУ заявил во вторник в Киеве во время семинара для региональных СМИ, отвечая на вопрос, существует ли поддержка администрации президента со стороны УПЦ (МП). При этом он заявил, что нет каких-либо фактов того, что УПЦ (МП) "связана" с президентскими кругами.

    В то же время В.Радченко заявил, что ему известно какая именно политическая партия ведет переговоры с УПЦ (МП).

    При этом, по его словам, у СБУ "есть вопросы к некоторым руководителям" УПЦ (МП) в связи с чем он намерен лично провести переговоры с руководителями этой церкви.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.04 | Максим'як

      Re: Гадаю, що це Азаров.

      Він і раніше мав дуже тісні стосунки і МП, бо перепадає йому видно доля із грошей, що йдуть в Україну з Росії на підтримку МП.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.04.04 | Isoлятор

        Блин, это серьёзно!

        Если Москва через церковь делает такие инвестиции в украинскую паству - значит, "так просто" она с ней не расстанется. И Азаров тут очень к месту: на самом-то деле церковь всегда была самым эффективным фискальным институтом...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".