МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ТАРАС СТЕЦЬКІВ ПРОТИ РЕФЕРЕНДУМУ ЩОДО ВІДСТАВКИ ПРЕЗИДЕНТА

04/07/2001 | Майдан-Інформ
Тарас Стецьків назвав ідею референдуму гарною, але нереальною, оскільки його процедура передбачає збір 3 млн. підписів на протязі визначеного періоду. По-перше, це затягує момент відставки Кучми, по-друге, не всі знають, який це важкий процес збору підписів, тим більше, що наближається літо. По-третє, на людей чинитиметься страшний тиск аж до вигнання з роботи, тому вони боятимуться ставити свої паспортні дані в підписні листки.

Ми можемо оголосити про початок процедури референдуму, але, якщо не зберемо підписи, або програємо референдум через фальсифікацію його підсумків, це буде величезний удар по опозиції. До референдуму потрібно ретельно готуватися, розбудовувати структури і аж тоді його розпочинати, якщо вже вибрати такий шлях. "Ми не маємо права своєю поразкою легітимізувати Кучму" - закінчив Стецьків.

P.S. Нагадуємо, що через велику кількість матеріалів зі зборів Форуму національного порятунку, Майдан-Інформ вирішив розміщувати їх окремими блоками, щоб наші читачі мали змогу якомога швидше ознайомитися з інформацією. Нам явно не вистачить однієї сторінки, тому тим, хто бажає прочитати всі матеріали, потрібно буде відкрити повну стрічку новин (кнопка внизу сторінки). Це повідомлення ми будемо ставити в кінці кожної новини.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".