МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

РОСІЮ НЕ ЦІКАВИТЬ УКРАЇНА, ОКРІМ...

04/08/2001 | Майдан-Інформ
Соціаліст Ігор Квятковський впевнений, що Росія не буде відкрито втручатися в українські справи, окрім того, що продовжуватиме тихою сапою активно займатися прихватизацією наших підприємств. І в цьому їй допомагатимуть два парторги - колишній і нинішній, тобто Кучма, який при владі, і Симоненко, що нібито в непримиренній опозиції.

Пан Квятковський повідомив, що має данні про будівництво дачі Кучми під Москвою, де той зможе доживати свій вік після усунення від влади, і побажав Росії якомога швидше отримати ще одного персонального пенсіонера.

P.S. Нагадуємо, що через велику кількість матеріалів зі зборів Форуму національного порятунку, Майдан-Інформ вирішив розміщувати їх окремими блоками, щоб наші читачі мали змогу якомога швидше ознайомитися з інформацією. Нам явно не вистачить однієї сторінки, тому тим, хто бажає прочитати всі матеріали, потрібно буде відкрити повну стрічку новин (кнопка внизу сторінки). Це повідомлення ми будемо ставити в кінці кожної новини.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".