МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ПЕРЕГОВОРИ - ЦЕ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ШЛЯХ

04/08/2001 | Майдан-Інформ
Він зазначив, що саме переговори є європейським цивілізованим шляхом розв"язання конфліктів. Але вони повинні бути не кулуарними, не за зачиненими дверима. За переговорним процесом, який проходив би під телекамерами, має стежити вся країна, і народ повинен бути єдиним суддею.

Мер Черкас визнав, що Кучма до переговорів не готовий, і закликав проводити цільові протестні акції: виставляти президенту умову, а в разі її невиконання організовувати мітинг.

Також пан Олійник зазначив, що не слід забувати справу Гонгадзе, з якої все почалось. Він засудив Сергія Тигипка та партію "Трудова Україна" за угоду з американським детективним агентством "Кролл" щодо розслідування вбивства журналіста. На тверде переконання В. Олійника дозвіл на цю угоду вони взяли на Банковій.

Промовець висловив сумнів щодо об"єктивного розслідування справи Гонгадзе цим агентством. "Це хлопці з Брайтон-Біч, які ще не так давно були на Дерибасівській", - сказав він, натякаючи на те, що президент "Кролла" Майкл (не так давно Міша) Черкаський був колишнім нашим.

P.S. Нагадуємо, що через велику кількість матеріалів зі зборів Форуму національного порятунку, Майдан-Інформ вирішив розміщувати їх окремими блоками, щоб наші читачі мали змогу якомога швидше ознайомитися з інформацією. Нам явно не вистачить однієї сторінки, тому тим, хто бажає прочитати всі матеріали, потрібно буде відкрити повну стрічку новин (кнопка внизу сторінки). Це повідомлення ми будемо ставити в кінці кожної новини.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".