МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

МОРОЗ НЕПОГОДИВСЯ ЗІ СТАРИНЦЕМ

04/08/2001 | Майдан-Інформ
Лідер соціалістів, на відміну від Юлії Тимошенко, до виступу не готувався, але проявив блискучі можливості імпровізації. Зробивши комплімент пані Юлії щодо введення нової політологічної категорії “пробка”, він зазначив, що поки що, на жаль, вона сидить міцно і крильцями її не виб”єш – тут потрібен кулак. Для тих, хто не зрозумів він пояснив, що опозиційний рух не повинен розділятися на ліве чи праве крило, а бути єдиною силою, забувши на деякий час, хто з нас лівий, а хто правий.

Олександр Олександрович підтримав ідею проведення референдуму і закликав розпочати його негайно. Проте головним він визначив все ж масові вуличні акції протесту, щоб наблизити момент критичної маси терпіння населення. Пан Мороз закликав діяти швидко, не втрачаючи темпу, бо ми можемо програти, якщо не здобудемо перемоги влітку. Також, на його думку, варто зосередити увагу на формування позитивного іміджу української опозиції за кордоном, оскільки “зовнішній фактор є визначальним”.

Він з задоволенням констатував розвал парламентської більшості, зазначивши, що найбільшу кількість законів (мається на увазі останній четвер, коли був проголосований 41 законопроект) Верховна Рада прийняла тоді, коли ця більшість перестала існувати.

P.S. Нагадуємо, що через велику кількість матеріалів зі зборів Форуму національного порятунку, Майдан-Інформ вирішив розміщувати їх окремими блоками, щоб наші читачі мали змогу якомога швидше ознайомитися з інформацією. Нам явно не вистачить однієї сторінки, тому тим, хто бажає прочитати всі матеріали, потрібно буде відкрити повну стрічку новин (кнопка внизу сторінки). Це повідомлення ми будемо ставити в кінці кожної новини.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".