МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ОЛЕСЬ ДОНІЙ: В МЕНЕ СЬОГОДНІ ПОЗИТИВНЕ Й НЕГАТИВНЕ ВІДЧУТТЯ

04/08/2001 | Майдан-Інформ
Олесь Доній повторив деякі тези своєї статті "Чому програє політична опозиція", зокрема, що лідери опозиції не повинні говорити, що втратили контроль 9 березня.

"Опозиція приречена на поразку!", - заявив пан Доній, зазначивши, що не хоче цього, оскільки сам належить до опозиції.

Зауваживши, що "говорити про Кучму та Потебенька - це нижче плінтуса", він сказав, що буде критикувати. І критика буде спрямована саме в бік опозиції. Але не для того, щоб побити, а для того, щоб критично оцінити помилки.

О. Доній не погодився з Ю. Тимошенко та Л. Лук"яненком в тому, що головне скинути Кучму. Його більше цікавило питання, що буде після Кучми.

Він закликав заявити, що мета опозиції - прихід до влади, і визначити, наприклад, трьох лідерів. На його думку це могли б бути або Мороз, Тимошенко і Чорновіл, або інші особи, визначені Форумом національного порятунку. Бо, як вважає пан Доній, якщо на лівому фланзі є яскравий лідер О. Мороз, то на правому рівнозначної йому постаті немає.

P.S. Нагадуємо, що через велику кількість матеріалів зі зборів Форуму національного порятунку, Майдан-Інформ вирішив розміщувати їх окремими блоками, щоб наші читачі мали змогу якомога швидше ознайомитися з інформацією. Нам явно не вистачить однієї сторінки, тому тим, хто бажає прочитати всі матеріали, потрібно буде відкрити повну стрічку новин (кнопка внизу сторінки). Це повідомлення ми будемо ставити в кінці кожної новини.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".