МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ГОЛОСУВАННЯ НА ЗБОРАХ ФНП - ПІДСУМКИ НЕЗРОЗУМІЛІ

04/08/2001 | Майдан-Інформ
Остаточно прийнятою можна вважати лише програму. Статут і резолюції доручили доробити Раді, але ніхто так і не зрозумів, що в тих резолюціях: відкидаємо переговори чи ні, що з референдумом тощо.

По референдуму взагалі виникла цікава ситуація. Пропозиція Юлії Тимошенко негайно розпочати процедуру референдуму була сприйнята схвально більшою частиною зали, але противників такої постановки питання теж було чимало. На голосування винесли підкоригований Анатолієм Матвієнком варіант "розпочати підготовку до процедури референдуму", голоси Чорновола і Стецьківа з проханням не наголошувати на референдумі, щоб не відрізати собі інші шляхи повалення режиму, загубилися в залі.

Під час голосування "за" проголосувало більшість, а от підняти руки "проти" зважилися лише троє: два Тараси і керівник прес-центру комітету "За Україну без Кучми!" Михайло Свистович. Їх не помітили, тому пану Свистовичу довелось голосом привернути до себе уваги. В цей час Костянтин Ситник вже запитував, хто утримався, і, здається, до протокола внесли, що утрималось 3, а проти - 0. Велика кількість людей, в тому числі й ті, хто виступав проти референдуму з трибуни, взагалі ніяк не відповіли на жодне питання (за, проти, утримався). Отже, закликаємо людей не боятися скидати Кучму, а самі не можемо висловити свою точку зору відверто, боїмось серед своїх опинитись в меншості.

P.S. Нагадуємо, що через велику кількість матеріалів зі зборів Форуму національного порятунку, Майдан-Інформ вирішив розміщувати їх окремими блоками, щоб наші читачі мали змогу якомога швидше ознайомитися з інформацією. Нам явно не вистачить однієї сторінки, тому тим, хто бажає прочитати всі матеріали, потрібно буде відкрити повну стрічку новин (кнопка внизу сторінки). Це повідомлення ми будемо ставити в кінці кожної новини.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".