МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ТАК ЩО Ж ВИРІШИВ ФОРУМ?

04/08/2001 | Майдан-Інформ
Кожен з учасників зборів зрозумів їх підсумки по-своєму. А точніше так, як цього б йому хотілося.

Лідери опозиції висловлювали свої власні позиції, а це означає, що єдиної лінії в опозиції просто не існує. Олійник говорив про переговори, Головатий про те, що Форум наклав на переговори табу, хоча таке рішення не приймалося, Тимошенко повторила слова Чемериса та Луценка двомісячної давності, що предметом переговорів може бути лише відставка Кучми.

Про референдум також говорили хто що хотів.

А Сергій Головатий, затаврувавши правицю, чомусь відніс до неї Удовенка і Тарасюка, хоча вони представляють інший блок - НРУ-ПРП-КУН, а колишній міністр закордонних справ ще й підтримує опозицію в багатьох питаннях, хоча й не так активно і рішучо як пан Головатий.

Але не варто впадати у відчай, бо це лише початок об"єднання, коли вся нормальна опозиція вирішила діяти
разом. Сподіваємось, що позиції узгодяться, єдина лінія виробиться. Головне, що до цього є прагнення.

P.S. Нагадуємо, що через велику кількість матеріалів зі зборів Форуму національного порятунку, Майдан-Інформ вирішив розміщувати їх окремими блоками, щоб наші читачі мали змогу якомога швидше ознайомитися з інформацією. Нам явно не вистачить однієї сторінки, тому тим, хто бажає прочитати всі матеріали, потрібно буде відкрити повну стрічку новин (кнопка внизу сторінки). Це повідомлення ми будемо ставити в кінці кожної новини.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".