МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

МИХАЙЛО СВИСТОВИЧ: КУЧМА ДЛЯ ЗАХОДУ БІЛЬШЕ НЕ ІСНУЄ

04/10/2001 | Майдан-Інформ
Керівник прес-центру Громадянського комітету захисту Конституції "За Україну без Кучми!" Михайло Свистович розповів, що напередодні "Походу Правди" до нього телефонували десятки закордонних журналістів з одним питанням: "Чи Ви повірите клятві Кучми?"

"Я відповідав їм, що не повіримо, але він не поклянеться. Якщо поклянеться, то домагатимемось проведення незалежного розслідування справи Гонгадзе та інших справ, щоб довести кривоприсяжництво президента. Журналісти мені не вірили, бо для цивілізованого світу Конституція - це святе. Тому для них відмова поклястися на ній рівнозначна визнанню своєї провини, до того ж виходить, що Кучма просто збрехав, проголошуючи готовність принести присягу. А на Заході у таких випадках йдуть у відставку." - прокоментував поведінку Кучми Михайло Свистович.

Після відмови Кучми іноземні журналісти були просто в шоці. Вони казали, що реакція західних політиків буде такою ж самою Для них все ясно! Коли це стане ясно українцям?


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".