МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Especially для St*ingera

04/12/2001 | Shooter
(або чому бандюків не можна допускати у вищі ешелони влади).

Як я вже казав, бандюки (а найбільш одіозні і кончєні з них - мордатий саша і канкрєтнооб'єднаний кертавр грішавітя) готові запродатися хоч чортові, хоч комуністам, хоч москалям, аби відвоювати свої частково втрачені позиції біля корита. Корито - їхня Біблія, партбілєт і самодостатня "ідеольоґія". Смерть Чорновіла (переконаний) - на їхній совісті. Як і зубожіння народу, дискредитація української держави та багато інших чорних справ.

Далі буду лише цитувати.

"Зібравши підписи 222 депутатів,"

звідки? комуністів - менше 150! підказати Вам, звідки решта штиків?

"... комуністи зареєстрували проект постанови про відповідальність уряду. Тепер для звільнення Ющенка треба усього лише двічі набрати 226 голосів "за". Тим часом СДПУ (о) і "Демократичний союз", які дають 63 голоси в скарбничку більшості, проігнорували нараду у Ющенка на тему звіту уряду."

"Пидер фракции СДПУ (о) Александр Зинченко прогнозирует вынесение вотума недоверия правительству Виктора Ющенко в результате голосования в парламенте по отчету правительства в четверг, 19 апреля.

Говоря о составе следующего правительства в случае отставки нынешнего Кабинета Министров, А.Зинченко выразил убеждение, что "правительству предопределено быть коалиционным". Это должно быть правительство, которое будет отдавать предпочтение "профессиональной мотивации, несмотря на политическую принадлежность того или иного министра", считает он.

Лидер фракции объединенных социал-демократов не ответил на вопрос о конкретных людях, которых бы он видел в составе следующего правительства, но подчеркнул, что в сегодняшних условиях это должен быть Кабинет министров, "стержнем которого будут центристские

читай - бандюківські

или близкие к центру силы".

Среди конкретных ошибок премьера Виктора Ющенко А.Зинченко в первую очередь назвал кадровые, в частности - назначение вице-премьером Юлии Тимошенко и "ее длительную работу в правительстве "совместителем", давшую экс-президенту корпорации "Единые энергетические системы Украины" возможность объединять свои личные и иные интересы".

По мнению А.Зинченко, главе правительства следовало бы учесть то, что "в стране не так мало профессиональных, серьезных, последовательных в своих взглядах людей, которые могли бы составить конкуренцию нынешнему составу Кабмина".

З християнським благословенням Ющенко звернувся до нової парламентської коаліції комуністів і "олігархічних" фракцій. Станом на вечір четверга вона назбирала 238 підписів за включення до порядку денного питання про відповідальність уряду, що є кроком до його відставки. Він також відмовився до вирішення долі уряду проводити переговори щодо політичної угоди з більшістю.

За тим, що відбувається в парламенті, Ющенко побачив створення нової більшості. "Я можу бути щасливий – якщо так дружно відбувається альянс сил різного спектра політичного, я можу зробити висновок, що в парламенті формується нова конфігурація більшості". "Нехай їй Бог допомагає в роботі", якщо вона чесно і відверто може взяти на себе відповідальність за ефективність спільних дій, додав він.

Щоправда, відчуває у всьому цьому Ющенко щось недобре. Ті, хто підписалися за включення відповідальності уряду до порядку денного і фактично за його звільнення – КПУ, СДПУ (о), "Демсоюз", "Трудова Україна" і "Яблуко" – є силами, які "тривалий час сумнівалися, чи бути в конструктиві".

При цьому Ющенко розуміє, що його відставка "комусь вигідна", і, якщо вона відбудеться, в цьому немає "нічого хорошого" в плані економіки і реалізації соціальної політики.

"Я не заздрю тому, хто прийде в таких обставинах, я не можу коментувати ту логіку, яку варто застосовувати в нинішній ситуації, оскільки важко сформувати на 10 місяців до майбутніх парламентських виборів ефективну державну команду, у якої будуть скромні можливості, передусім щодо політичної підтримки".

При цьому сам Ющенко відчуває запах пороху в атмосфері. "Важко дати прогноз, я нічого хорошого не бачу в ньому, ні в плані економіки, ні в плані соціальної політики, ні в плані гармонізації політичних сил".


Ще Вам треба якість докази, що саме постсовківські злодії-бандюки - найбільша загроза для існування України?

Відповіді

  • 2001.04.12 | Bogdan

    Zauvazhennia

    Bandjuky, marginaly, renegaty, zhydo-masony, kosmopolity, polit. prostytutky, revizionisty, zaprodantsi - tse vse nichogo ne dae. SDPU(o). KPU, VIDRO, JABLUKO, TRUDARI - vybrani narodom!
    Scho znahyct' ne puskat' ix do vlady? Todi treba vidminyt' parlament i vvesty dyktaturu.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.12 | Shooter

      Re: Zauvazhennia

      Осмілюсь зауважити, що серед перелічених народ вибрав _лише_ комуністів (25 %) і канкрєтнооб'єднаних бандюків (4.01%) (останніх - завдяки фейсам Кравчука і Марчука в списку). Все. Вся інша наволоч пролізла в парламент на обіцянках провести газ або за 3 кг гречки.

      Ну і доповнити, що народ наш (на превеликий жаль) відсотків на 90% - типові совки.

      А на закінчення нагадати, що особа, котру перелічені сьогодні збираються знімати з ПМ має серед згаданого Вами народу _втричі_ вищий рейтинг, ніж наступна за нею серед всіх українських політиків.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.04.12 | Bogdan

        Re: Zauvazhennia

        Iakscho budut' vybory za partiinymy spyskamy to z Vashux tsyfr vyplyvae takyi rozklad v parlamenti:
        SDPU(o) - 14% (4%)
        KPU - 86% (25%)

        Ia prygaduju opytuvannia - vs'ogo doviriajut' partiiam troxy bil'she za 50% ljudei. Tobto vybory za partiinymy spyskamy ne e legitymnymy, bo kommunisty iakyx pidtrymue 25% budut' keruvaty krainoju, tobto potribni mazhorytarschyky - 50%, iaki obitsiajut' ZEMLJU- SELIANAM, FABRYKY - ROBITNYKAM, VODU - MATROSAM. A tse i e nash s'ogodnishnii parlament. Iak ne kruty, a parlament u nas bude kontrproduktyvnym. Mozhe opozytsiia spromozhet'sia na koalitsiju i schos' zminyt'sia.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.04.12 | Майдан-Інформ

          Комуно-бандюківський блок

          Пропорційність сама по собі не паннцея. В Англії та США ВСІ обираються у мажоритарних округах.

          Зараз спостерігається унікальний момент об"єднання всієї української політнечисті.

          Комуно-бандюківський блок у парламенті і відповідно комуно-бандюківський уряд -це ж просто пісня ( лебедина).
          Гіршим є те що цим людям вже стануть небажаними і небезпечними будь які наступні вибори.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.04.13 | Максим'як

            Сліпий прозріє.

            Мені здається, що для Ющенка це кращий варіант.
            Все стає на свої місця: комуністи-бандюки і їхні діти-бандюки знову одна сім”я – це в прямому розуміння, а не в переносному.
            В цих умовах, коли в парламенті є звичне об”єднання, те, що завжди було до їх фізичного розділення, коли воно 8 років вставляло палки в кожен прогресивний крок, їх потрібно було долати силою духу і силою любові до свого народу (а тепер вже і таких в парламенті не має, щоб могли тільки силою власної волі дбати про свій народ), Ющенко, практично, буде заблокований. Куди йому з такою більшістю? Я тут вже писала УП: “Бути маріонеткою”.

            А для українського народу? Хай покаже на що він здатний – це вже загроза певного рівня.

            Чи не є нова більшість тою силою, яка підтримає нашого гаранта? Адже розклад унікальний. А найбільш обіср... буде та частина “щирих патріотів”, яка була за нашого гаранта, як борця проти комунізму та за незалежність.

            Напевно, прийде кінець невизначеностям, чорне стане чорним, а біле – білим, а сліпий – прозріє.
          • 2001.04.13 | Bogdan

            Re: Комуно-бандюківський блок

            Може вибори за партсписками не є поганими. Проблема з мажоритарщиками в тому що, на них може тиснути виконавча вертикаль, а коли людина іде від партії, то вона по суті натискає на кнопку так як вирішила партія, на таку людину тиснути не має сенсу, бо її місце займе просто наступний із списку. Ще одна проблема з мажоритарщиками - перехід із однієї фракції в іншу. Але якщо вже робить вибори на партійний основі, то треба змінити механізм переросподілу відсотків. Непоганим виглядає такий: припустимо що на вибори прийшло 50% виборців, 50% з яких проголосували за партію "A", 50% за "B". Тоді розклад такий: партія "А" має 25% місць, партія "B" також 25%. Інші 50% місць у парламенті залишаються вільними, але вони є "фіктивними депутатами", що завжди забезпечують кворум. Головна ідея парламенту - відобразити розклад політичних сил у суспільстві. І ця схема є таким відображенням, партію "А" підтримує 25% населення, партію "В" також 25%. 50% не підтримують ніяку партію - 50% місць у парламенті це фіктивні депутати, що не підтримують ані "А" ані "В". Також парламент залишається легітимним.

            p.s.
            Ця схема може містити якийсь суттєвий недолік,який я не бачу через те, що досить далекий від питань устрою демократичних інституцій.
  • 2001.04.12 | Гура

    Re: Especially для St*ingera

    Shooter:
    "Ще Вам треба якість докази, що саме постсовківські злодії-бандюки - найбільша загроза для існування України?"

    А що, St*nger в цьому не певен?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.12 | Shooter

      Re: Especially для St*ingera

      Та вже кілька разів на форумі заїкався, що олігархи - це мало що не добро для України.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.04.13 | Гура

        Re: Especially для St*ingera

        Мабуть, що це необхідний етап, який неминуче нам треба перемучитись? Якщо в такому розумінні, то це є прикра реальність. Але є і інші, більш привабливі сценарії...
  • 2001.04.12 | St*inger

    Альтернатива?


    http://www.korrespondent.net/main/17284/

    Лука Мудіщев (О.Лукашенко):

    "Мы оживили наше производство, не сдав его олигархам", - напомнил глава государства.

    Пінчук, Деркач, Суркіс, Волков, ..., - бандюки, але це - НАШІ бандюки.

    Альтернативи нема - або постсовкова олігархічно-кланова квазі-демократія і довгий, повільний, еволюційний і виключно правовий шлях до європейської системи, або швидкий тріумф кросножопих і гебістів.

    Медведчук і К. глибоко помиляються, що у випадку усунення Ющенка їм стане краще. Ілюзії.
    Згадайте, як в Росії Березовський, свого часу, відчайдушно боровся проти Примакова, підтримуючи Вову Путіна.
    Путін преміг, але чи краще від цього стало Абрамовичу?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.13 | ilia25

      Re: Альтернатива?

      St*inger писав(ла):
      > Альтернативи нема - або постсовкова олігархічно-кланова квазі-демократія і довгий, повільний, еволюційний і виключно правовий шлях до європейської системи, або швидкий тріумф кросножопих і гебістів.

      "олігархічно-кланова квазі-демократія" может существовать очень недолго как переходный период к диктатуре. Этот переход уже закончился в России и должен был завершиться в Украине, но кассетный скандал этот процесс затормозил.

      Я согласен с вами в том, что "бандюки" могут быть объекитвно заинтересованы в демократии, но это в долгосрочном плане. Беда в том, что они частно не видят дальше своего носа (Тимошенко -- это исключение, а Березовский "прозрел" только когда уже было поздно), поэтому предпочитают помогать власти бороться с демократией, надеясь, что их пронесет.
    • 2001.04.13 | 1898

      Тільки одного бракує...

      ....нескомпромітованого Президента який незалежний від олігархів.

      Еволюціії не буває без стимулу. А шкоди олігархи можуть наробити багацько...

      In the long run, we are all dead.
    • 2001.04.13 | XXX

      Світле майбутнє

      Привикайте, St*inger


      http://www.dynamicukraine.com/leadership/medvechuk_profile.html


      In the early 1980s he defended two dissidents, Vasyl Stus and Yuriy Litvin, for which he was harassed by the KGB and as a result he realized the necessity for reforms in the legal system of the former USSR.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.04.15 | SG

        Tell me, XXX !

        Are you the same provocateur under the name XXX from brama.com forum??? We will quickly determine who you are.
      • 2001.04.15 | сергій

        а шо? він правильно вказав на паскудне минуле медведчука, якого треба судити за державну зраду

    • 2001.04.13 | Shooter

      Альтернатива.

      Кажете, ВАШІ бандюки? Мене дивує, що Ви не розумієте елементарщини.

      Але не НАШІ.

      Я ніколи не ставив знаку рівності між багатими людьми і бандюками. Розумієте? Навіть в сьогоднішньому парламенті є люди (той же ж Слободян, Джоджик, частково Порошенко), котрі, будучи багатими людьми/олігархами, думають на два кроки вперед. І для котрих "корито через владу" не є ціль. Тим більше таких людей є багато поза межами парламенту.

      Для бандюків же ж Медведчука, Суркіса, Волкова, Пінчука, Деркача влада (причому необмежена) - єдиний спосіб підтримки свого бізнесу. І, відповідно, смерть стабільній "бізнесовій ситуації", демократичному суспільству, входженню України в Європу етс. І бандюкам цим глибоко "насрать" на пересічного українського громадянина, на українську державу етс.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.04.13 | Shooter

        Ющенко для Cт*інґера

        "Треба очевидно один раз пережити те, що хоче той сектор економіки, який три-чотири роки попрацював в тіні. Він хоче ще покерувати цією країною."

        Спробуйте догадатись, в ЧИЇХ ЦІЛЯХ будуть керувати Україною бандюки...
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.04.13 | St*inger

          Re: Ющенко для Cт*інґера

          А ви хотіли щоб Ющенко вголос сказав хто саме стоїть за "гонгадзегейтом"?
          На жаль, він не може собі цього дозволити. Як не може взагалі жодний публічний політик в Україні робити такі гучні антиросійські заяви.
          Хоч це і буде чистою правдою.

          Зрозумійте, зараз йде лише про збіг інтересів в усуненні Ющенка у Москви і олігархічних структур в Україні. Що було заздалегідь, під час задуму "гонгадзегейту" легко прогнозовано, а тепер чудово використовується.

          Іще раз пояснюю - за "гонгадзегйтом" стоять не дрібязкова шушара типа Волкова, а глобальна геополітика - контроль над українською частиної газопроводу, на якому на 30% сидить ціла Європа.
          В 70 роки Америка відповіла на будівництво цього газопроводу розгортанням ядерних ракет середньої
          дальності в Європі - незважаючи на бурхливі протести німців, які власне самі спровокували це загострення стосунків між СССР і США тодішньою программою - "Газ - труби". Памятаєте?
          А в 2000 році завдяки українській незалежності, до влади над частиною цього стратегічного для русскіх газопроводу прийшли Ющенко з Тимошенко, які "абарзєлі" до того, що завели мову про можливість продажу цієї газотранспортної мережі Shell. Мережі, яка реально важить для Москви аж ніяк не менше - якщо не більше - ніж уся їхня ядерна зброя.
          СССР тоді і Путін зараз грають в свою улюбленну гру - вбивання клина між Європою і США. Подивіться лишень на загравання Вови з Шрьодером (три зустрічи за останні чотири місяці). Можливо для вас це буде новиною, але Президент США в цей же час відмовився зустрічатись з Російським Президентом і влаштував гучний шпигунський скандал.
          Історія повторюється знову.

          Ну добре. Принаймні, я дуже радий що ви, Shooter, піднялись у розумінні "гонгадзегейту" трохи вище ніж пацанва, яка досі дряпає тут: "Мельниченко -герой", "Дайош парламентську республіку", "Мороз - совість України" і т.д.
          Щодо істини, то час, на превеликій жаль, нас розсудить.

          П.С. Порошенко - не бандюк? Це щось нове.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.04.14 | Shooter

            Re: Ющенко для Cт*інґера

            А мені шкода, що Ви так і не розумієте головного:
            бандюки як влада - клінічна смерть для України.

            Читайте Мозгову.

            І дозволю ще раз собі стверджувати, що за "гейтами" стоять бандюки. Останній був виграшним для них у будь-якому сценарії розвитку подій. Про що і свідчить розвиток сьогоднішніх подій.
        • 2001.04.13 | Мартинюк

          Бандюки, будучи розумними людьми

          Бандюки, будучи розумними людьми в разі усунення Ющенка розумітимуть що це абсолютно ненадовго. А тому "стратегія" керування буде одна - якомога більше хапнути на одиницю обмеженого часу перебування при владі. А для цього потрібен бардак і хаос...

          Друзі комуністи, з якими бандюкам доведеться трохи поділити владу, також за багатолітньою звичкою і нездатністю до іншого, гратимуть на хаос ("чем хуже тем лучше") в надії остаточно розвалити українську державність. В цьому ж будуть їм допомагати і русофіли, оскільки навіть комуно-бандюківський уряд не зможе ( і не захоче) відразу падати в обійми Росії.

          Тому болгарський варіант є практично неминучим.Інша річ що народу знову доведеться переживати шоки і стреси.Якщо полізе Росія, це може привести до певної стрілянини в деяких регіонах нашої держави.
        • 2001.04.13 | Shooter

          Мостова для Cт*інґера

          Уявімо собі, що завтра Віктор Ющенко — уже не прем’єр. Уряд переходить у руки пропрезидентських фракцій (читай, олігархів). Малоймовірно, щоб хтось із перших осіб руху магнатів обійняв прем’єрську посаду. Це не доба гравців, це доба іграшок: фігура повинна бути консенсусною. Урядові посади діляться переважно між трьома групами — «Трудовою Україною», СДПУ(о) й Демсоюзом. Іншим побратимам за пропрезидентським цехом кидаються незначні кісточки. Прагнення отримати впливові портфелі пояснюється передусім бажанням дістати доступ до бюджетних грошей під час передвиборної кампанії. І справді, не за свої ж гроші піднімати мажоритарні округи та проводити передвиборну кампанію партії. Крім того, необхідно забезпечити адміністративний ресурс. Для цього потрібні не лише посади в уряді, необхідно зробити і зміну губернаторів у низці областей, після чого можна буде з дозволу Президента (якого поки що, до речі, немає) розподілити між провідними партіями влади адміністративний ресурс по областях: тут допомагають перемогти нам, а тут вам.

          Але це — тактичні квіточки, стратегія — в іншому. І мета її — влада та гроші. Саме тому нинішня ситуація більше ніж небезпечна для Президента. До «касетного скандалу» Леоніду Кучмі вдавалося віртуозно підтримувати баланс впливовості свого оточення. Тривалий час нікому не вдавалося домінувати. Табачнику протистояв Разумков, Марчуку — Горбулін, Пустовойтенку — Волков. Останніми роками баланс забезпечувався значною мірою за рахунок протистояння на лінії «олігархи—силовики». (Нагадаємо, що все це відбувалося в умовах відсутності нелівої опозиції, що значно спрощувало поле політичної гри Президента). Тепер цей баланс порушено. Юрія Кравченка й Леоніда Деркача відправлено у відставку. Від їхнього звільнення Президент виграв крихти, а програв набагато більше: з його оточення зникли люди, для котрих олігархи були не так класовими ворогами, як політичними й бізнес-конкурентами. Володимир Радченко, безумовно, людина порядна, проте в нього немає особистих причин ненавидіти, приміром, Суркіса й Медведчука. А либонь причини для цього були в Леоніда Деркача, про що свідчила досить жорстка боротьба між двома політико-економічними групами, що точилася, до речі, торік за допомогою російських мас-медіа.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.04.14 | Shooter

            Re: Мостова про бандюків і Росію для Cт*інґера

            Олігархам не потрібен Захід. Він не потрібен їм економічно, оскільки переважна більшість схем, які приносять гроші, базуються на російському економічному полі або здійснюються за посередництвом росіян, або проводиться за російськими поняттями. Не потрібен олігархам Захід і зі своїми демократичними цінностями: нікому не потрібною свободою слова, трепетним ставленням до опозиції, нав’язливо-нерентабельною прозорістю приватизаційних процесів. Захід не потрібен олігархам політично, оскільки всіма своїми принципами не несе без п’яти хвилин господарям України ні грошей, ні спокою.

            Інша річ — Росія. Якщо у Вашингтон останнім часом самі олігархи та їхні представники приїжджали виправдуватися й доводити, що вони білі й пухнасті, то в Росію вони приїжджають домовлятися про конкретні речі, що стосуються як економіки, так і політики. Тому є безліч прикладів. Деякі російські засоби масової інформації перетворилися на дошку оголошень українських олігархів. Показана на «Інтері» програма «Однак» (відповідно до джерел на «ГРТ», контрольована особисто Волошиним) продемонструвала дві речі. Перше: 1999 року Президент закликав своїх конкурентів не чіпати під час передвиборної баталії дружин і дітей. Програма «Однак» це табу порушила однозначно й безповоротно, а в тому, що ця програма задумувалася в Україні, можна не сумніватися й секунди. Більше того — Президент про це знав і зупинив вихід саги про Катерину Чумаченко на одному з українських загальнодержавних каналів. Знав, оскільки йому було відомо про те, що кадри хроніки з дружиною Віктора Ющенка запитувала з архіву журналіст українського телевізійного державного каналу... І другий момент. Олігархи відкинули останні морально-етичні умовності. Планка впала. І тепер кожен політик або журналіст, опинившись на їхньому шляху, повинен бути готовий до всього, так само як і його близькі. Живі та мертві.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.04.14 | Shooter

              Re: Мостова про бандюків і українські перспективи для Cт*інґера

              Але повернімося до Росії. Багато хто в Україні говорив про те, що українські олігархи не тягнуть на визначення «олігарх» як таке. Це справді так. Оскільки багато хто з них — лише посередники російського капіталу в Україні. Можна взяти всі останні масштабні випадки приватизації росіянами українських об’єктів — і ви скрізь знайдете слід лобіювання людей з оточення Президента. А пошукаєте ще краще, то знайдете й економічне пояснення цьому явищу. У разі взяття олігархами кабмінівського плацдарму можна забути про прозору приватизацію, про рівноправну участь західних інвесторів. Країна має всі шанси на розподіл між потужним капіталом російських компаній, яким, попри всі труднощі, грошей на ласі шматочки в Україні вистачить, і порівняно слабкими, але впливовими групами в Україні. Нагадаю, що все це відбуватиметься в умовах активної або пасивної західної ізоляції.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.04.14 | Shooter

                Re: Мостова про бандюків і демократію для Cт*інґера

                І заключний акорд. Трішки про демократію в Україні при олігархах. Її просто не буде, так само як і не буде свободи слова. Щоб зрозуміти, як, приміром, Григорій Михайлович і Віктор Володимирович її собі уявляють, досить подивитися й почитати ЗМІ, що належать їм. Минули ті часи, коли великі бізнесмени купували й утримували збиткові газети й телеканали, щоб у буквальному значенні слова підлизуватися до Президента. Це тоді ці ЗМІ були президентськими, тепер вони повною мірою відпрацьовують інтереси реальних власників. Після відставки прем’єра вже не потрібно буде зважати на Захід, який кричатиме про порушення свободи слова. Уже не потрібно буде запитувати дозволу про можливість розібратися з тим чи іншим ЗМІ у Президента. Усі важелі будуть у потрібних руках. У мене є серйозні побоювання, що за такого розкладу в сфері демократії Кучма здаватиметься Сахаровим.

                Уся вищеописана перспектива — не нагнітання й не віщування апокаліпсиса, це ескіз реальних умов життя, від якого нас відокремлює відставка одного невмілого, незграбного, політично недосвідченого й навіть безпорадного, занадто м’якого для своєї посади й часу чоловіка. Ця відставка відмежовує нас від одержання олігархами грошей і влади в Українській губернії.
            • 2001.04.14 | St*inger

              Про переконання Мостової


              процитую Юлю ще:

              "...Если в декабре прошлого года, казалось, что человеком, выигравшим от «кассетного скандала», является Ющенко (поскольку его он не коснулся), то сейчас совершенно очевидно...Ющенко же может стать фактически четвертой жертвой кризиса после самого Гонгадзе, отставных Кравченко и Деркача."

              Знаєте, Shooter, я дуже добре памятаю як саме Юля Мостова в той час переконувала усіх що касетний скандал - це справа рук невідомих патріотів України, що викрили "вбивцю Кучму" і діють на користь демократії і Ющенка...
              І заперечити їй було просто неможливо - бо у відповідь йшли добре знайомі по інет-форумах звинувачення у служінню Кучмі та мєнтам. :(((

              Іще раз кажу.
              Подивіться трохи вперед. Не на один крок - відставку Ющенка. А на декілька кроків.
              В кінці кінців у боротьбі за владу переможуть не олігархі - а ГЕБІСТИ, які зосередили в своїх руках компромат на усіх, в тому числи не ліше на Кучму, але і на Суркіса, Медведчука і всіх решта...
              Зараз останні ім потрібні ЛИШЕ для того, щоб усунути Ющенка.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.04.14 | Shooter

                Re: Про переконання Cт*інґера

                Між українським гебістом (толковим і патріотом - а такі є, хоч і мало) і українським бандюком (патріоти - зовсім відсутні, одиниці з толкових - на третіх ролях) однозначно вибираю перших.

                ГБ при бандюках буде похлєще гестапо, бандюки при владі ГБ будуть підвішені за яйця.

                "Путін кращий Березовського". Зауважу, доречі, що останній на три голови вищий українських бандюківських промінентів.

                99% перспектив, описаних Мостовою, - реальні в дуже близькому майбутньому.

                І особисто Вам. Вперте відстоювання своєї позиції, бо вона Ваша - не ознака її вірності.
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.04.14 | St*inger

                  Про переконання

                  Особисті переконання - це святе!
                  Тим більше, що, поки ми тут ділили майора-героя між гебістами і бандюками, Мельниченко взяв і написав заяву на вступ в ЦРУ.
                  :-)))
                  Як до цього можуть бути причетні москалі я вже обгрунтував в іншій гілці. А ось як Медведчук, це - ваш обовязок.:-)))
                  Чекаю!
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.04.15 | Гура

                    ПРОШУ НЕ РЕАГИРОВАТЬ НА СТИНГЕРА, ОСТАПА И ИВАНА

                  • 2001.04.16 | Shooter

                    Re: Про унд контра

                    Невміння слухати чужі аргументи деформує Ваші переконання.

                    Шодо Мельниченка, то якщо б за ним були "голі москальські спецслужби", то розкажіть мені НАВІЩО і ЯКИМ ЧИНОМ він зумів отримати (і попросити) політичного притулку в США, перебуваючи під їхнім пильним контролем?
                    І ДЛЯ ЧОГО? Щоб американці довідалися про те, що за Мельниченком і ко стоять москалі? Тобто надання притулку США повністю заперечує Вашу чисто "москальську" версію.

                    А от мою - навпаки, пітверджує. Мельниченко за "вірну службу" отримував гроші і реальний шлях, як використати ці гроші - політичний притулок на Заході. Заява на політичний притулок вимагає певного часу на розгляд. Більше того, думаю, що існує чіткий термін для того, щоб сказати "так" або "ні". Тобто подаючи заявку на політичний притулок, Мельниченко АПРІОРІ знав термін, скільки буде розглядатися його заява.

                    Ще одне пригадаю. Звіт уряду мав бути НАПОЧАТКУ квітня, а не 17 квітня.

                    Ще Вам детальніше описати розвиток версії? Чи Ви вважаєте чистою випадковістю дату отримання Мельниченком притулку в 2 декаді квітня - перед звітом уряду Ющенка?

                    Хід, звичайно, геніальний, але якби за Мельниченком стояли "спецслужби злих москалів", то невиконувальний.
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.04.16 | SpokusXalepniy

                      Ну-ну !

                      Shooter писав(ла):
                      > ...А от мою [версію] - навпаки, пітверджує. Мельниченко за "вірну службу" отримував гроші і реальний шлях, як використати ці гроші - політичний притулок на Заході...

                      Против этой версии есть маленький, совсем невесомый аргумент: получается, что Мельниченко больше двух лет записывал разговоры президента, зная заранее о вознаграждении?
                      Получается, что он столько лет ходил по острию ножа - в полном смысле этого слова - рискуя сесть лет на 15 в тюрьму строгого режима (с очень высокими на то шансами) за плату в виде - получить право на жительство в Америке?
                      Как на счет сотен тысяч других людей, которые получают статусы беженцев, или виды на жительство, или грин карты пр. намного менее рискованным путем.
                      Вы считаете майора таким идиотом, что среди сотен путей перехода на Запад он выбрал столь рискованный?
                      И это молодой хлопец, с отличным здоровьем, хорошей специальностью, знающий свое дело?
                      Да, без всяких записей, он мог при турпоездке остаться на Западе с семьей, имея только одно - опыт работы в технической охране ПРЕЗИДЕНТА. Это лучше всякой рекламы для отличного устройства на Западе.
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.04.16 | Shooter

                        Re: Ну-ну !

                        >Против этой версии есть маленький, совсем невесомый аргумент: получается, что Мельниченко больше двух лет записывал разговоры президента, зная заранее о вознаграждении?...

                        Ні, звичайно. Те, що Мельниченко, - тільки "меґафон", по-моєму, сумнівів вже немає. Так, як і в тому, що подібна писанина ЗАНАДТО МАЛОРЕАЛЬНА в тій версії, в якій описує це все Мельниченко. На тему, хто писав, тут вже, помоєму, достатньо було дискусій.

                        Набагато простішою виглядає "вербовка" Мельниченка дійсними власниками записів. Як і опис його перспектив - інакше, як Ви пишите, "молодой хлопец, с отличным здоровьем, хорошей специальностью, знающий свое дело" не не йшов би на такий ризик. А от кілька мільйонів УСД + опис "політичного притулку" в США міг запросто переконати майора-героя.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".